Cu vaporasul prin Delta (31mai-6 iunie)

Romane sau scurte mesaje despre turele noastre
Post Reply
User avatar
Diana
Posts: 479
Joined: Fri Feb 29, 2008 11:10 am
Name: Diana Serban

Cu vaporasul prin Delta (31mai-6 iunie)

Post by Diana » Fri Jun 13, 2008 12:14 pm

Si au fost :
- prima zi a gratioaselor egrete - de la Tulcea, canal Mila 36, canal Sireasa, canal Sontea, plimbare cu barca pe centura lacului Fortuna.
Image - Image- Image
- a doua zi a pelicanilor infratiti cu cormoranii, surprinsi in plin la bataia pestelui - canal Olguta, Mila 23, canal Eracle, Lopatna, Dunarea veche, lac Martita, lac Trei iezare, lac Bogdabroste, innoptat pe canal Madgearu. Seara o fotogenica furtuna de vara.
Image -Image - Image
- a treia zi a minunatelor orhidee din padurea Letea ("Letea" este numele cadanei preferate, pe vreamea cind turcii erau stapanii zonei) - canal Madgearu, cu tractorul spre satul Letea si in rezervatia padurilor Letea. La intoarcere, mic ocol pentru o baie la Lacul Sarat, vizitat biserica din Letea si intoarcere pe canal Madgearu
Image - Image - Image
- a patra zi a lopatarilor si piciorongilor de pe canalul Caraorman - Sulina, golf Musura, canal Caraorman, innoptat la Caraorman
Image - Image - Image
- a cincea zi stejarilor seculari din padurea Caraorman - padurea Caraorman cu tractorul, lac Puiu, canal Erenciuc, lac Erenciuc, intors inapoi pe canal Caraorman, innoptat linga canal Vatafu
Image - Image - Image
- a sasea zi a nuferilor galbeni si albi si a crinilor de balta de pe canal Vatafu - plimbare cu barca pe canal Vatafu, canal Caraorman, canal Litcov, canal Perivolovca, canal Isac3, innoptat foisor Isacov
Image - Image - Image
- a saptea zi a pelicanilor in zbor de pe lacurile Isac si Uzlina - plimbare cu barca pe lacurile Isac si lac Uzlina ; canal Perivolovca, bratul Sf Gheorghe, Dunavat, innoptat linga pensiunea Tamarin; plimare cu barca pe canal Uzlina, lac Uzlina.
Si toate datorita bunei organizari a excursiei de catre Stela Preda si a generozitatii domnului Florin, patronul vaporasului Phoenix (http://www.delta-dunarii.ro) si a capitanului nostru nea Radu.
Stolul vesel de chirighite, condus de Stela : d-na Vali, Marina, Doina, Dana, Anca, Ruxi, Simona, Rodica, Livia, Viorica
http://www.ddbra.ro/prezentare-generala.php

User avatar
angela
Posts: 832
Joined: Thu Mar 06, 2008 12:29 pm
Name: Angela Vasilescu
a-spam: Nu
Location: daca se poate, pe coclauri
Contact:

Re: Cu vaporasul prin Delta (31mai-6 iunie)

Post by angela » Fri Jun 13, 2008 12:21 pm

O excursie (vacanta) pentru care chiar si cei mai convinsi muntomani va invidiaza desigur! Poate se va mai repeta si alta data.
Foarte frumos, dar ma repet, thanks for sharing! Bravo organizatorilor si participantelor!

User avatar
Diana
Posts: 479
Joined: Fri Feb 29, 2008 11:10 am
Name: Diana Serban

Re: Cu vaporasul prin Delta (31mai-6 iunie)

Post by Diana » Fri Jul 04, 2008 10:48 am

De ce ramane Delta Dunarii un proiect turistic ratat
Zeci de milioane de euro care ar fi trebuit cheltuite pentru amenajarea porturilor si a plajelor, blocate de studii inutile ..
un articol publicat in Romania Libera http://www.romanialibera.ro/a128783/de- ... ratat.html

iftodegeta
Posts: 27
Joined: Tue Mar 04, 2008 1:13 pm
Name: Geta Iftode

Re: Cu vaporasul prin Delta (31mai-6 iunie)

Post by iftodegeta » Fri Jul 04, 2008 4:43 pm

minunate locuri redate excelent de pozele tale, felicitari , observ ca expeditia a fost bine organizatea si ca echipa a fost mare.

nu am fost in delta si dupa aceste imagini imi doresc mult sa merg, poate la anul cei care au fost vor organiza ceva si pentru noi.
nu am deschis de mult forumul si observ ca lumea de la club se misca, ca se fac exursii reusite .

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest