Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

Drumeție în Bucegi 3

acum 1 săptămână 6 zile - acum 1 săptămână 6 zile #4332 de ROFMihai1075
Drumeție în Bucegi 3 a fost scris de ROFMihai1075
Salutare!

Vă invit Sâmbătă 25.06.2022 într-o drumeție în Mții Bucegi. Urcăm pe V. Cerbului și vedem Brâna Mare a Morarului sau urcăm spre Cab. Mălăiești, urcăm și pe Padina Crucii, mergem și la Lacul Țigănești.

Nu voi drumeți cu persoane pe care nu le cunosc sau nu îmi sunt recomandate de oameni de încredere pe care îi cunosc. Este bine în prealabil să știu câte ceva (condiție fizică, experientă anterioară în drumeții...) despre cei cu care voi drumeți.
Cei care vor să meargă vor trebui să îmi confirme participarea (pe Whatsapp, la telefon...).

Întâlnirea Sâmbătă dimineață în trenul Regio 3021, (6:15) în vagonul al 2-lea de la locomotivă.
Dacă nu își anunță nimeni participarea este posibil ca tura să se anuleze, eu să nu fiu prezent în trenul anunțat, etc.

Vă aștept!
Drumeții frumoase și să ne revedem cu bine!
Last edit: acum 1 săptămână 6 zile by ROFMihai1075.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult

Forumul respectă dreptul fiecărui membru la libera exprimare. Fiecare membru este responsabil pentru ceea ce scrie pe forum. Opiniile exprimate pe forum sunt personale şi nu reflectă poziţia Clubului Alpin Floarea de Colţ București sau a echipei de administratori / moderatori ai forumului. Citeşte aici Regulamentul forumului: floareadecolt.com/forum/despre-forum/265

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.