Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

Căciula de Aur 2016

Păstrând tradiţia întâlnirii pe teme fotografice în luna decembrie, înainte de sărbătorile de iarnă, vă invităm să participaţi la ediţia 2016 a concursului "Căciula de Aur", a patra ediţie "în format electronic".

Ca şi în anii precedenţi tema concursului este muntele în diferite ipostaze fotografice: peisaje, flori, animale, instantanee inedite din drumeţiile colective sau individuale, etc. Concursul este deschis membrilor clubului şi simpatizanţilor (cei care participă la activităţile clubului).

Puteţi participa la concurs cu un set de 10 imagini având ca temă "fotografia de munte". Vă rugăm să trimiteţi imaginile (în format digital) la adresa în perioada 20 octombrie - 20 noiembrie. Nu uitaţi să menţionaţi numele în clar în mail, nu pe imagini :-)

Imaginile vor fi notate de juriu în funcţie de originalitatea subiectului şi utilizarea creativă a regulilor de compoziţie şi estetică fotografică... aşa că vă rugăm să fiţi exigenţi cu voi la selectarea imaginilor pentru concurs.

Juriul este format din Laurenţiu Dan Ţârcomnicu (finephotos.ro), Eduard Guţescu (facebook.com/egutescu), Adrian Petrişor (adrianpetrisor.ro) şi Anna Stinghe (Art Director, foton.ro).

Imaginile sunt acceptate doar în format JPG/JPEG cu latura lungă de minim 1.500 px. Chiar dacă nu impunem dimensiunile maxime ale imaginilor vă recomandăm ca latura lungă a imaginii să se încadreze undeva între 2.000 şi 3.000 px; pentru vehicularea imaginilor prin internet şi prezentarea lor la sală este mai mult decât suficient. Micşorarea imaginii şi prelucrarea ei - în limitele celor menţionate în regulament - vă ajută să câştigaţi puţin în calitate. Vă recomandăm să salvaţi imaginea finală la calitate 100% (compresie minimă a fişierului JPG/JPEG).

Prezentarea imaginilor şi premierea au loc pe 5 decembrie în amfiteatrul Ştefan Odobleja, Universitatea Titu Maiorescu.

Amănunte găsiţi în Regulament. Pentru orice întrebări suplimentare folosiţi adresa de email menţionată mai sus.

Aşteptăm participarea voastră în număr cât mai mare şi vă dorim succes !

Post Scriptum

Imaginile prezentate la concurs de cei 30 de participanţi pot fi vizionate aici: flickr.com/photos/floareadecolt/albums/72157675309458772

Câştigătorii din anul acesta sunt:

Iura Nistoroiu: premiul I (347.5 pct, set nr. 9) + menţiune foto alb-negru (imaginea 09_02) + premiul publicului
Marius Curculescu: premiul II (336.5 pct, set nr. 6)
Mircea Vuici: premiul III (335.5 pct, set nr. 26) + menţiune alpinism/căţărare (imaginea 26_09)

Marian Cupliu: menţiune I (322 pct, set nr. 3)
Angela Vasilescu: menţiune II (321.5 pct, set nr. 4)
Roxana Georgescu: menţiune III (318.5 pct, set nr. 10)

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Recente

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2020 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria