Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

Proces verbal 14 ianuarie 2019

Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

Proces verbal,

încheiat în şedinţa Consiliului Director, 14 ianuarie 2019

Consiliul Director ("Consiliul") al Asociației Club Alpin Floarea de Colț București ("Asociația") a decis în unanimitate convocarea Adunării Generale având următoarea ordine de zi: (i) prezentarea Raportului Consiliului referitor la activitatea în anul 2018, (ii) utilizarea fondurilor și rezultatul financiar preliminar al Asociației, (iii) diverse și (iv) alegeri pentru completarea a trei poziții vacante în Consiliul Director.

Adunarea Generală se va ține în data de 11 februarie în sala 005 (parter) a universității Titu Maiorescu cu începere de la ora 18.00. În cazul în care la data și ora acestei prime convocări nu va fi întrunit cvorumul statutar, a fost decisă o a doua convocare în același loc și în aceeași zi la ora 18.30, când Adunarea Generală va avea loc indiferent de numărul membrilor prezenți.

Durata mandatelor celor aleși în această ședință va fi de cinci ani, conform art. 23 din Statut. Cererile pentru înscrierea candidaților pentru pozițiile vacante în Consiliu se vor transmite cel mai târziu până pe data de 2 februarie 2019 pe adresa de e-mail .

Candidaturile vor fi înregistrate de către Ilinca Ionescu fiind postate pe pagina de internet a Asociației în ordine alfabetică în data de 4 februarie (responsabilă fiind Diana Şerban).

Înaintea votului, fiecare candidat va avea la dispoziție maximum trei minute pentru a se adresa Adunării Generale. În caz excepțional, când un candidat nu poate fi prezent la Adunarea Generală, acesta se poate adresa Adunării Generale printr-un mesaj scris care va fi citit în timpul menționat mai sus de persoana care conduce lucrările Adunării Generale.
Exprimarea votului se va face în mod individual de către fiecare membru al Asociației prin bifare pe buletine de vot tipărite în prealabil. Numele și prenumele candidaților vor fi trecute pe buletinul de vot în ordine alfabetică.

În legătură cu votul pentru alegerea noilor membri ai Consiliului în cadrul Adunării Generale, Consiliul a decis acceptarea votului prin delegare scrisă și semnată de membrul care face delegarea, cel împuternicit fiind un membru al Asociației prezent la lucrările Adunării Generale.

Întâlnire la club

Pănă în luna octombrie, când vor fi reluate prezentările bilunare la sală, ne întâlnim în fiecare luni, începând cu ora 18:00, în Parcul Cişmigiu, la aleile cu trandafiri, lângă terasa "La Bibliotecă" (aproape de izvorul lui Eminescu, în spatele Conservatorului) pentru planuri de vacanţă şi discuţii despre turele realizate 😊

Popas cultural

Dacă în weekend vă invităm la munte, în timpul săptămânii vă propunem un Popas cultural cu noutăţi şi evenimente culturale într-o nouă secţiune din forum.

Hai cu noi

Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm în fiecare sâmbătă, în Gara de Nord, la trenul Regio 3001, ora 6:22, primele două vagoane sau în gara Basarab la trenul Regio 3003, ora 7:44, primele două vagoane (pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători dar alături de seniori). Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp.

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2019 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria