RT- 28 aprilie 2008 Grohotisu - recunoastere

28 Apr 2008 23:13 #509 de angela
RT: Muntii Grohotis de la manastirea Suzana
traseu propus: Suzana-valea Grohotisului, Vf Grohotis, Bobu Mare-Suzana
traseu realizat: Suzana- valea Grohotisului (drum forestier Bobu)- sub Vf. Grohotis-si retur.
vremea: "sa nu dai nici un ciine afara"!!(asa ca bine ca nu ai venit Florin cu catelusa, pina la urma! desi o sa te roada invidia, stim noi, pt ce ai pierdut...) Ploaie slaba, intermitenta cu vag soare -sub limita padurii, viscolas de toata frumusetea si furia de la golul alpin, vint lateral si din fata....(si invers la coborire), dupa unii autori poate 60km/h sau 80??? Altfel nu prea frig. (jos la Cheia, cf. datelor de statie meteo la rosa , au fost 4C MINIM si vint cu rafale de sub 30km/h... dar nu la 1300-1700m! unde am fost noi... Rosa o fi agentia spatiala romana?? )
Starea drumurilor (nu nationale... desi le putem discuta si pe acestea!): drumul forestier din harta s-a dovedit a fi "doua", adica s-a bifurcat la un moment dat, la mica distanta de bifurcatie am urcat intr-o coama pe care am urmat-o pina sus, si am savurat o creasta 'nebanala'... cu ceva stincarii si "Merci"(cresteau pe acolo... :mrgreen: ), pante 'simpatice'. Apoi iarba, sa, iarba si zapada, sus 'arbustime' (afinis sau/si asemenea). Am urmat creasta spre N, cu vint din fata care ne biciuia cu gheata. Am rezistat eroic pina la ora 13, regrupare scurta, la adapostul unor stincarii- am intentionat sa urcam pina la virf si sa ne intoarcem inapoi, dar atunci cind am iesit din adapostul stincilor am renuntat repede la asemenea plan masochist, dorindu-ne adapostul padurii cit se putea de repede.
Eveniment: am serbat-o pe Diana, la drumul forestier. La MULTI ANI! si multe ture frumoase!!
Echipa: Diana, Mitica, Eugen, Anca, Rodi, Rodica, Doina, Serban, Dorin,Claudia, Mihai, Andreea, Ilinca et moi.
Doina s-a saturat mai repede de noi si de viscol si a coborit inainte de creasta spre virf- drept pentru care ea a pierdut prajitura Dianei, in schimb s-a intilnit cu echipa "a doua", a Inei si a stat mai mult pe la manastire.
Poate ca din cauza vremii in principal,pozele mele nu prea au iesit. Sa vedem cu ce vin si altii, ca am fost gramezi de pozari!
Sintem hotariti: VOM REVENI!

eu tot mai astept contributiile celorlalti, nu numai distractia legata de artista noastra, Andreea.
haideti fratilor, selectati pozele alea, rogu-va!

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
29 Apr 2008 09:58 #510 de Florin
Scris de Florin pentru subiectul Re: RT- 28 aprilie 2008 Grohotisu - recunoastere
Pacat ca nu ati prins vreme buna, si mai pacat ca ati asteptat dupa mine aiurea - imi cer scuze fata de toti cei afectati (vad ca au fost destui)... :cry:

La Multi Ani Dianei, sa fie sanatoasa si sa aiba parte de tot ce-i mai bun - inclusiv ture frumoase pe munte! 8-)

Mai Mult
29 Apr 2008 12:02 #511 de Ilinca
Scris de Ilinca pentru subiectul Re: RT- 28 aprilie 2008 Grohotisu - recunoastere
Angela , drept sa spun, de cand sunt in campul muncii - si e ceva timp -, rar mi s-a intamplat sa fie nevoie sa ies din birou pentru ca intru intr-o criza necontrolata de ras....si nu de la imaginea mea cu puloverul legat pe cap ca sa tina sapca ce dubleaza caciula mi s-a tras...ci de la imaginea Andreei in planul secund la care nu se uita nimeni...dar care totusi isi face numarul constiincioasa, cu o gratie induiosatoare....

Mai Mult
29 Apr 2008 16:11 #512 de andreeasv
Scris de andreeasv pentru subiectul Re: RT- 28 aprilie 2008 Grohotisu - recunoastere
pur si simplu eu parca sunt din alt film :). poza seamana cu fotografiile alea care in fundal surprind niste chestii aiuristice, care n-au nicio legatura cu subiectul :D .

stiti seria aia de reclame 'priceless' ?
Transport excursie munte: 30 RON
Mancare: 20 RON
Andreea dansand in pelerina de ploaie model tu-tu: Priceless

Mai Mult
29 Apr 2008 16:13 #513 de andreeasv
Scris de andreeasv pentru subiectul Re: RT- 28 aprilie 2008 Grohotisu - recunoastere
eu as vota-o la fotografia saptamanii :D . si asta fara sa fiu subiectiva :)

Mai Mult
29 Apr 2008 16:27 #514 de mihai
Scris de mihai pentru subiectul Re: RT- 28 aprilie 2008 Grohotisu - recunoastere
Fara urma de subiectivism te votez la fotografia saptamanii.
Dar, unde pot vota? :D

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.173 secunde

Forumul respectă dreptul fiecărui membru la libera exprimare. Fiecare membru este responsabil pentru ceea ce scrie pe forum. Opiniile exprimate pe forum sunt personale şi nu reflectă poziţia Clubului Alpin Floarea de Colţ București sau a echipei de administratori / moderatori ai forumului. Citeşte aici Regulamentul forumului: floareadecolt.com/forum/despre-forum/265

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 5:40, primele două vagoane. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală

Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:55, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor