Condiţii Generale privind utilizarea site-ului floareadecolt.com

Introducere

Prezentele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului floareadecolt.com (numit în continuare "site") de către vizitatori / utilizatori. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi termenii de utilizare descrişi în continuare.

Prin termenul "vizitator" se înțelege orice persoană care accesează site-ul. Prin termenul "utilizator" se înțelege orice persoană care deschide un cont pe site prin completarea unui formular online de înscriere cu scopul de a contribui cu materiale scrise pe site.

Utilizarea site-ului

Site-ul este deţinut de Asociația Club Alpin Floarea de Colț București (numită în continuare "Asociaţia") şi este oferit publicului în scop de informare.

Accesul şi utilizarea site-ului sunt gratuite.

Informaţiile conţinute în site sunt proprietatea Asociaţiei, care îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul şi / sau structura site-ului în orice moment şi fară nicio informare prealabilă.

Menţiunile speciale referitoare la informaţiile conţinute în forum pot fi consultate aici: https://floareadecolt.com/forum/despre-forum/265
Forumul respectă dreptul fiecărui utilizator la libera exprimare. Fiecare utilizator este responsabil pentru ceea ce scrie pe forum. Opiniile exprimate pe forum sunt personale şi nu reflectă poziţia Asociaţiei sau a echipei de administratori / moderatori ai forumului.

Articolele din site şi subiectele din forum pot fi preluate pe reţelele de socializare doar sub formă de legătură (link) folosind butoanele existente în acest scop. Nu sunt permise în alt fel copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului / forumului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea Asociaţiei.

Accesul la informaţiile prezente în site este gratuit şi nu necesită niciun demers din partea vizitatorilor, altul decât respectarea prezentelor Condiţii Generale şi a Politicii Cookie prezentate aici: https://floareadecolt.com/politica-cookie

Publicarea de conţinut în site / forum necesită înregistrarea şi activarea unui cont de utilizator. În acest scop utilizatorul trebuie să completeze un formular online cu următoarele date: nume (numele real al utilizatorului), nume / utilizator (nume folosit pentru login), parolă, adresă validă de email. Procesul de înregistrare este automat. Datele fiecărui utilizator sunt confidenţiale şi nu sunt comunicate unor terţe părţi.

Publicarea de conţinut în site necesită aprobarea administratorilor site-ului. Textul poate fi modificat de echipa de administratori. Autorul textului poate fi identificat, după publicarea textului, doar prin nume, fără alte date personale vizibile.

Publicarea de conţinut în forum se face automat dar textele pot fi supuse moderării de către echipa de aministratori / moderatori ai forumului. Autorul textului poate fi identificat prin numele de utilizator şi, opţional, prin imaginea folosită ca avatar, fără alte date personale vizibile.

Comentariile la articolele din site nu necesită înregistrare ci doar completarea unui formular care conţine nume, adresă de email şi comentariul propriu-zis. Autorul comentariului poate fi identificat prin numele completat în formular; adresa de email nu va fi publicată. Textul comentariului poate fi modifcat de către echipa de aministratori.

Neangajarea răspunderii

Asociaţia nu poate fi responsabilă pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului.

Folosirea informațiilor prezentate pe site se face integral pe propria răspundere. Nici autorii textelor, nici Asociaţia nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site.

Site-ul poate conţine legături (link-uri) către alte site-uri care nu sunt operate de Asociaţie. Astfel, Asociaţia nu-şi asumă nicio responsabilitate referitor la conţinutul, materialele şi serviciile oferite de aceste site-uri.

Modificarea termenilor şi condiţiilor

Asociaţia îşi rezervă dreptul de a actualiza politicile de utilizare a site-ului fără o anunţare sau o acceptare prealabilă a modificărilor de către utlizatori. Modificările vor fi publicate aici fără informări prealabile.

Ultima modificare 7.01.2019

Asociaţia poate fi contactată accesând pagina https://floareadecolt.com/contact sau prin email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 6:00, primele două vagoane sau trenul InterRegio 1631, ora 7:17. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală
Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:45, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor