Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

Munţii Făgăraşului constituie cea mai mare unitate alpină din Carpaţii României şi se întind pe o distanţă aeriană de peste 70 km (I.Fratu, 1986). Parcurgerea crestei Făgăraşului într-un sens sau celălalt necesită 4-5 zile de efort intens şi vreme bună dar oferă satisfacţii deosebite prin frumuseţea şi măreţia peisajului alpin.

Lacul Călţun, foto Marius

Lacul Călţun, munţii Făgăraşului

Iată raportul privind acțiunea de remarcare desfășurată sub patronajul Asociaţiei Montane Carpaţi (asociatiacarpati.ro) în Ciucaș, editat de dl. Puiu Ilie. O prima etapă a avut loc in perioada 24-28 mai, la care au participat 14 voluntari, iar cea de-a doua etapă s-a desfășurat între 1 și 5 iunie, la care au luat parte 15 voluntari (majoritatea au fost și în prima etapă).

Echipamentul de calitate este esenţial pentru o drumeţie reuşită în natură. De la bocanci, rucsac, haine uşoare şi călduroase, haine de ploaie şi până la cort, primus, sac de dormit, piolet, colţari... toate sunt importante dar costisitoare. Internetul ne face viaţa mai uşoară pentru că avem ocazia să ne informăm şi să comparăm preţurile.

Subcategorii

Pagina 1 din 3

Recente

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2020 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria