Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.

Consiliul Director

Conform Statutului Asociaţiei Club Alpin Floarea de Colţ (Asociaţie) (art. 20, al. 1) Consiliul Director (CD) reprezintă "organul executiv al Asociației și este ales de Adunarea Generală dintre membrii activi ai acesteia". Atribuţiile CD sunt prezentate detaliat în Statut (art. 21).

Primul CD a fost ales dintre membrii înscrişi în Asociaţie la data de 19 mai 2016 după ce au fost îndeplinite formalităţile juridice de (re)înfiinţare a Asociaţiei. Au fost aleși 7 membri pentru CD respectiv Valeriu Gorea, Marian Ene, Diana Șerban, Valentin Cozea, Mihai Drumea, Marius Radu și Mihai Cernat. Valeriu Gorea a fost ales Președintele CD și al Asociaţiei iar Marian Ene Vicepreședinte. Ilinca Ionescu a fost desemnată secretarul CD și al Asociaţiei.

În luna decembrie 2016 Marian Ene a demisionat din funcţia de Vicepreședinte și din calitatea de membru al Asociaţiei, din motive personale, demisia fiind transmisă prin poșta electronică şi constatată cu prilejul ședinţei CD din data de 28 dec. 2016.

La Adunarea Generală (AG) din 30 ian. 2017 au avut loc alegeri pentru CD. Conform prevederilor din Statut și Regulamentul de ordine interioară AG a decis mărirea numărului de membri CD la 11. Candidaturile pentru CD au fost înregistrate până la 25 ian 2017.

Cei 11 membri ai CD votaţi în AG sunt, în ordine alfabetică: Cozea Valentin, Francisco Andra Elena, Georgescu Emil, Gorea Valeriu, Iftode Georgeta, Mozes Valentin, Nistoroiu Gheorghe, Petre Gabriela Luiza, Radu Marius, Șerban Diana Ileana, Vasilescu Angela.

Vârjoghe Andreea Simona şi Mihail Cernat au fost votaţi ca membri supleanţi ai CD.

Zamfir Maria, Danica Mariana şi Dicu Karmen au fost votate / confirmate în Comisia de cenzori.

Ilinca Ionescu este secretarul CD și al Asociaţiei.

În şedinţa Consiliului Director, 6 martie 2017, membrii CD decid ca Valeriu Gorea să fie Președinte al CD şi al asociației iar Angela Vasilescu, Vicepreședinte al CD şi al asociației.

În şedinţa Consiliului Director, 6 februarie 2018, CD a luat act de demisia lui Valentin Mozes din motive personale. Andreea Vârjoghe îi ia locul, ca membru plin începând cu feb. 2018.

După decesul doamnei Geta Iftode în aprilie 2018, unul din membrii cei mai vechi şi mai activi ai clubului, Mihail Cernat este membru plin în CD. Astfel, cei 11 membri ai CD sunt, ordine alfabetică:

 1. Cernat Mihail
 2. Cozea Valentin
 3. Francisco Andra Elena
 4. Georgescu Emil
 5. Gorea Valeriu
 6. Nistoroiu Gheorghe
 7. Petre Gabriela Luiza
 8. Radu Marius
 9. Șerban Diana Ileana
 10. Vasilescu Angela
 11. Vârjoghe Andreea Simona

CD poate fi contactat la adresa

Întâlnire la club

Următoarea întâlnire la club va avea loc luni, 25 iunie 2018, ora 18:00, amfiteatrul Ștefan Odobleja, Universitatea Titu Maiorescu (Calea Văcăreşti 187).

Petru Suciu, autorul cărţii "Noi, cei de la Ştiinţa" (cea mai recentă apariţie la ed. România Pitorească), va vorbi despre carte şi va prezenta imagini inedite, oameni şi fapte din trecutul Clubului Alpin Universitar.

Intrarea este gratuită.

Hai cu noi

Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm în fiecare sâmbătă / duminică, în Gara de Nord, la trenul Regio 3001, ora 6:22, la primele două vagoane. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp.

Recent în forum

  • Intalnire la club luni, 25 iunie 2018
  • Va anuntam o modificare de program: din motive obiective, intalnirea cu d-ul Vasile Giurgiu se amana pentru o data ulterioara. Vom avea insa un alt invitat special, d-ul Petru Suciu, autorul cartii 'Noi, cei de la Stiinta' - cea mai recenta aparitie la editura Romania Pitoreasca. Dansul ne va vorbi...
  • acum 2 zile 23 ore
  • Intalnire la club luni, 25 iunie 2018
  • Va asteptam luni, 25 iunie 2018, ora 18:00, in amfiteatrul Stefan Odobleja, Universitatea Titu Maiorescu (Calea Vacaresti 187) la o intalnire cu un invitat special: d-ul Vasile Giurgiu. Dansul ne va prezenta imagini deosebite din calatoriile sale in munti si in adancul pamantului, propunandu-ne apoi...
  • acum 4 zile 23 ore
  • Valea Lotrului, Muntii Parang si Manastirea Prislop 26-28 iul. 2018
  • INVITATIE PENTRU MONTANIARZI DE-A LUNGUL VAII LOTRULUI PANA-N PARANG SI M-REA PRISLOP Dupa experienta din Retezat va invit intr-o excursie de 3 zile 26 /28 iulie 2018 cu autocarul in m-tii Parang cu obiective interesante : CHEILE JIETULUI , PESTERA...
  • acum 4 zile 23 ore
  • Transfagarasan si Valea lui Stan 14 iul. 2018
  • INVITATIE PENTRU MONTANIARZI TRANSFAGARASANUL SI PROVOCATORUL CANION ,, VALEA LUI STAN “ Invit toti montaniarzii - prieteni intr-o excursie de o zi 14 iulie 2018 , cu autocarul pe Transfagarasan ,,Valea lui Stan “ pentru a parcurge impreuna...
  • acum 4 zile 23 ore
  • Canionul 7 Scari 4 aug. 2018
  • INVITATIE PENTRU MONTANIARZI ADRENALINA IN CANIONUL 7 SCARI Dragi prieteni , va invit intr-o excursie de o zi cu autocarul , sambata 04 august 2018 , intr-un loc mirific ,,CANIONUL 7 SCARI “, un defileu sapat in calcar din masivul Piatra...
  • acum 4 zile 23 ore

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2018 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64 BTRL RONC RT03 4507 2901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria