Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

Consiliul Director

Conform Statutului Asociaţiei Club Alpin Floarea de Colţ (Asociaţie) (art. 20, al. 1) Consiliul Director (CD) reprezintă "organul executiv al Asociației și este ales de Adunarea Generală dintre membrii activi ai acesteia". Atribuţiile CD sunt prezentate detaliat în Statut (art. 21).

Primul CD a fost ales dintre membrii înscrişi în Asociaţie la data de 19 mai 2016 după ce au fost îndeplinite formalităţile juridice de (re)înfiinţare a Asociaţiei. Au fost aleși 7 membri pentru CD respectiv Valeriu Gorea, Marian Ene, Diana Șerban, Valentin Cozea, Mihai Drumea, Marius Radu și Mihai Cernat. Valeriu Gorea a fost ales Președintele CD și al Asociaţiei iar Marian Ene Vicepreședinte. Ilinca Ionescu a fost desemnată secretarul CD și al Asociaţiei.

În luna decembrie 2016 Marian Ene a demisionat din funcţia de Vicepreședinte și din calitatea de membru al Asociaţiei, din motive personale, demisia fiind transmisă prin poșta electronică şi constatată cu prilejul ședinţei CD din data de 28 dec. 2016.

La Adunarea Generală (AG) din 30 ian. 2017 au avut loc alegeri pentru CD. Conform prevederilor din Statut și Regulamentul de ordine interioară AG a decis mărirea numărului de membri CD la 11. Candidaturile pentru CD au fost înregistrate până la 25 ian 2017.

Cei 11 membri ai CD votaţi în AG sunt, în ordine alfabetică: Cozea Valentin, Francisco Andra Elena, Georgescu Emil, Gorea Valeriu, Iftode Georgeta, Mozes Valentin, Nistoroiu Gheorghe, Petre Gabriela Luiza, Radu Marius, Șerban Diana Ileana, Vasilescu Angela.

Vârjoghe Andreea Simona şi Mihail Cernat au fost votaţi ca membri supleanţi ai CD.

Zamfir Maria, Danica Mariana şi Dicu Karmen au fost votate / confirmate în Comisia de cenzori.

Ilinca Ionescu este secretarul CD și al Asociaţiei.

Componenţa CD în prezent este, în ordine alfabetică:

  1. Antonescu Radu Ion
  2. Cozea Valentin
  3. Francisco Andra Elena
  4. Georgescu Emil
  5. Gorea Valeriu
  6. Nistoroiu Gheorghe
  7. Radu Marius
  8. Râciu Oprea Florin Mihai
  9. Șerban Diana Ileana

CD poate fi contactat la adresa

Cotizație club

Cotizația se poate plăti online în contul RO64BTRLRONCRT0345072901 în cuantum de 60 lei (40 lei pensionari). Nu uitați sa menționați numele și sa trimiteți dovada plății prin email la

Hai cu noi

Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm în fiecare sâmbătă, în Gara de Nord, la trenul Regio 3001, ora 6:10, primele două vagoane sau în gara Basarab la trenul Regio 3003, ora 7:46, primele două vagoane (pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători dar alături de seniori). Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp.

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2022 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria