Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

Ladislau Karacsony s-a născut în Braşov la 21 ianuarie 1933. În copilărie a colindat împrejurimile Braşovului iar la 15 ani s-a înscris în asociaţia Spartac participând la excursii şi escalade. În 1953 a participat la primul campionat de căţărătură iar în anul următor, militar fiind, a fost legitimat la secţia de alpinism a asociaţiei C.C.A. (ulterior C.O.B. şi A.S.A. Braşov) unde a activat până în 1965. După aceea, o scurtă perioadă de timp, a fost înscris la secţia de alpinism a clubului Dinamo Braşov.

Născut în Sibiu la 19 octombrie 1933, Matei Schenn și-a început activitatea sportivă în anul 1950 la clubul Voinţa-Sibiu, unde a practicat atletismul, înotul şi turismul. S-a dedicat însă alpinismului, sub îndrumarea antrenorului Toma Boerescu.

Pagina 1 din 2

Recente

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2020 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria