Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

Proces verbal,

încheiat în şedinţa Adunării Generale, 30 ianuarie 2017.

Adunarea generală a Asociației Club Alpin Floarea de Colţ București (“Asociația”) convocată în condiții statutare prin anunțare pe pagina web a Asociației s-a întrunit în data de 30 ianuarie 2017 în amfiteatrul Ștefan Odobleja al Facultății Titu Maiorescu. La ora anunțată iniţial (18.00) cvorumul statutar de 77 membri prezenți din cei 152 inscriși nu era îndeplinit, astfel încât s-a așteptat până la ora celei de-a doua convocări, 18.30, la care Adunarea generală putea avea loc cu membrii prezenți, oră la care s-a realizat şi cvorumul statutar prin venirea de noi membri.

Potrivit art. 18 lit. e) și art. 21 lit. d) din Statutul Asociaţiei Club Alpin Floarea de Colţ București (în continuare, Clubul), "Adunarea Generală a Asociaţiei dezbate raportul de activitate al Consiliului Director pentru perioada anterioară" (http://floareadecolt.com/noi/documente/statut), iar conform art. 29 lit. e) din Regulamentul Clubului "raportul se întocmeşte de regulă anual sau la solicitarea unei treimi din numărul membrilor activi ai Asociaţiei" (http://floareadecolt.com/noi/documente/regulament).

Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

Proces verbal,

încheiat în şedinţa Consiliului Director, 28 decembrie 2016.

Consiliul Director ("Consiliul") al Asociației Club Alpin Floarea de Colt București ("Asociația") s-a întrunit în data de 28 decembrie 2016 fiind prezenți următorii membri: Valeriu Gorea (președintele Asociației), Marius Radu, Mihai Drumea, Diana Ileana Șerban și Valentin Cozea (ultimii doi în regim de teleconferință).

Pagina 1 din 2

Hai cu noi

Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm în fiecare sâmbătă / duminică, în Gara de Nord, la trenul Regio 3001, ora 6:23, la primele două vagoane. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp.

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2018 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64 BTRL RONC RT03 4507 2901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria