Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.

Proces verbal 10 septembrie 2018

Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

Proces verbal,

încheiat în şedinţa Consiliului Director, 10 septembrie 2018

Urmare a consultării membrilor prin poşta electronică, Consiliul Director ("Consiliul") al Asociaţiei Club Alpin Floarea de Colţ Bucureşti ("Asociaţia") a adoptat următoarea decizie.

Adunarea Generală a cărei convocare a fost decisă în cadrul ședinței Consiliului din data de 2 iulie 2018 pentru data de 8 octombrie 2018, se amână pentru o dată care se va anunța ulterior. Cauza amânării Adunării Generale este legată de necesitatea asigurării unei perioade mai lungi în vederea pregătirii alegerilor pentru pozițiile vacante în Consiliul Director, perioadă care să includă și sedințe de sală. Celelate hotărâri din cadrul ședinței Consiliului din data de 2 iulie 2018 ramân neschimbate.

Întâlnire la club

Următoarea întâlnire la club va avea loc luni, 14 ianuarie 2019, ora 18:00, sala 005 (parter), Universitatea Titu Maiorescu (Calea Văcăreşti 187).

Intrarea este gratuită.

Hai cu noi

Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm în fiecare sâmbătă, în Gara de Nord, la trenul Regio 3001, ora 6:22, primele două vagoane sau în gara Basarab la trenul Regio 3003, ora 7:44, primele două vagoane (pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători dar alături de seniori). Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp.

 

PARTENERI

Floarea de Colț BucureștiUniversitatea Titu MaiorescuNootkasportHimalayaMontrekHervis SportCAF EquipmentCabana VoinaCraimont Clubul Alpin Român Asociația Montană Carpați Floarea de Colț București

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2018 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64 BTRL RONC RT03 4507 2901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria