Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

Începând cu 15.05.2020 în contextul stării de alertă sunt permise activităţile "recreativ-sportive individuale desfășurate în aer liber (ciclism, drumeție, alergare, canotaj, alpinism, vânătoare, pescuit și altele) cu participarea a cel mult 3 persoane", activităţi care permit deplasarea în afara localităţii pe baza unei declaraţii pe proprie răspundere.

Acces liber în natură
Vă recomandăm să respectaţi prevederile menţionate de autorităţi.

Proces verbal 10 septembrie 2018

Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

Proces verbal,

încheiat în şedinţa Consiliului Director, 10 septembrie 2018

Urmare a consultării membrilor prin poşta electronică, Consiliul Director ("Consiliul") al Asociaţiei Club Alpin Floarea de Colţ Bucureşti ("Asociaţia") a adoptat următoarea decizie.

Adunarea Generală a cărei convocare a fost decisă în cadrul ședinței Consiliului din data de 2 iulie 2018 pentru data de 8 octombrie 2018, se amână pentru o dată care se va anunța ulterior. Cauza amânării Adunării Generale este legată de necesitatea asigurării unei perioade mai lungi în vederea pregătirii alegerilor pentru pozițiile vacante în Consiliul Director, perioadă care să includă și sedințe de sală. Celelate hotărâri din cadrul ședinței Consiliului din data de 2 iulie 2018 ramân neschimbate.

Recente

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2020 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria