Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

Proces verbal 13 martie 2019

Asociația Club Alpin Floarea de Colț București
Proces verbal,
încheiat în şedinţa Consiliului Director, 13.03.2019

Participanți: Vali Gorea, Radu Antonescu, Mihai Râciu, Vali Cozea, Brândușa Gal, Emil Georgescu. Ilinca Ionescu a participat în calitate de secretar.

S-au discutat următoarele:

1) Verificarea compatibilității laptopului clubului cu instalația media din incinta OK Centre.

2) Riscurile care pot apare în timpul turelor montane. S-a decis ca să se transmită prin e-mail pe cât posibil fiecărui membru al clubului un link sau chiar fișierul care conține Codul de Etică și recomandările anterioare făcute pe această temă de către Consiliul Director al Clubului în așa fel încât aceste reguli de comportament pe munte să fie însușite cât mai bine.

3) Aglomerarea cu fotografii a secțiunilor whatsapp. Astfel, transmiterea de fotografii pe Whatsapp în loc de link-uri către acele fotografii , ocupă spațiu pe telefoanele mobile mai puțin performante și le blochează. Ca atare Consiliul Director face recomandarea ca pe secțiunile clubului "Ture", "Floarea de Colț" și "Hai cu Bicicleta" să se transmită câte doua-trei fotografii , restul acestora fiind transmise sub formă de link pentru ca cine dorește să le poată vedea.

4) Propunerea unei ture a clubului, special pentru fotografi.

5) Organizația Cercetașii României solicită asistență pentru a-i învăța pe membri noțiuni introductive despre alpinism și despe munte. La întâlnirea din data de 13.05.2019 a membrilor clubului nostru cu d-na directoare a organizației Cercetașilor vom putea detalia aceste activități și modul cum putem participa în calitate de club alpin la ele.

6) Organizarea activității pe forum. Modalități de anunțate a anunțurilor de ture. Consiliul director a decis ca noile ture de bicicletă anunţate pe forum să aibă cuvinte cheie cum ar fi "tura cu bicicletele" pentru a nu crea confuzii. Turele care nu conțin cuvântul cheie "bicicletă" se consideră implicit ca fiind ture pedestre. Este de dorit ca orice anunț de tură nouă să fie un nou subiect și să folosească cuvintele cheie menționate mai sus, fără a se face secțiuni separate pe categorii.

7) Răspunsul negativ al CFR în urma cererii făcute de membrii clubului de a opri la Halta Tunelul Mare, Valea Prahovei. Scrisoarea va fi transmisă membrilor Consiliului Director pentru analiză și propunere de acțiuni ulterioare.

8) Completarea programului de prezentări al clubului. Subiectele prezentărilor programate deja vor fi transmise de către prezentatori cu cel puțin o săptămână înaintea prezentării propriu zise. S-au propus următoarele prezentări pentru datele rămase libere și anume 27.05.2019 și 10.06.2019:
- Memorial Razvan Petcu - propunere Vali Gorea, Andra Francesco, Mihai Cernat
- Zsolt Torok - propunere Marius Radu, Mihai Cernat
- Tenerife - propunere Gh. Nistoroiu
- Ararat - propunere Vali Peneş
- Uca Marinescu, Butan - propunere Rodica Radulescu
- Ghid montan Oxigen - propunere Cantemir Ionescu
- Andrei Badea, prezentare turism de aventură - propunere Brândușa Gal
- Curs de prim ajutor - propunere Brândușa Gal
- Gabriel Bazacliu - propunere Vali Gorea

9) Anul acesta turele organizate de club vor fi planificate după cum urmează:
a) Munţii Iezer-Păpuşa - 8-9 iunie - Pensiunea Pomicom
b) Piatra Craiului - 23-25 august - Garofiţa Pietrei Craiului
c) Retezat

În funcție de posibilitățile clubului și de participanți este posibil să se mai organizeze ture și în alte perioade.

Recente

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2020 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria