Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

Proces verbal, 6 martie 2017

Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

Proces verbal,

încheiat în şedinţa Consiliului Director, 6 martie 2017.

Consiliul Director ("CD") al Asociației Club Alpin Floarea de Colt București ("Asociația") s-a întrunit în data de 6 martie 2017 fiind prezenți:

 1. Membri CD: Cozea Valentin, Francisco Andra Elena, Georgescu Emil, Gorea Valeriu, Iftode Georgeta, Nistoroiu Gheorghe, Petre Gabriela Luiza, Radu Marius, Șerban Diana Ileana, Vasilescu Angela
 2. Membri supleanți CD: Vârjoghe Andreea Simona şi Mihail Cernat
 3. Secretar: Ilinca Ionescu
 4. Invitați: Anghel Cristian

Au fost discutate și decise următoarele, conform ordinii de zi transmise și modificărilor făcute de membrii CD în cursul ședinței:

1. Alegerea conducerii asociației. CD decide în unanimitate:

 • Dl. Valeriu Gorea este ales Președinte al asociației
 • Dna. Angela Vasilescu este aleasă Vicepreședinte al asociației

2. Oferta de reprezentare făcută de magazinul on-line CAF. În urma postării siglei, a unui link către site-ul magazinului și a numelui magazinului CAF pe site-ul asociaţiei se oferă reciprocitate la reprezentare și, în plus, pentru membrii clubului: o reducere de 10% la produsele magazinului, o reducere suplimentară de 13% la anumite produse de marcă (negociabilă în funcție de reducerile existente) și un credit virtual prin care se pot achiziționa produse din același magazin. CD decide în unanimitate postarea siglei, numelui și link-ului magazinului CAF pe site-ul asciației, în condițiile în care pentru membrii clubului se fac următoarele înlesniri: reducere 10% în mod curent pentru produsele magazinului, o reducere de 13% la produsele MARMOT, GRIVEL, ICEBREAKER, MERINO, GREGORY, CUMULUS; în plus din valoarea produselor achiziționate de către membrii clubului, la finalul fiecărei luni se oferă un credit de 5% din care clubul poate achiziționa produse la preț de raft.

3. În urma informării făcute, CD decide în unanimitate că originalalele documentelor asociației (statut, ROI, contracte, facturi etc.) vor fi păstrate la o singură persoană și anume Ilinca Ionescu, secretarul asociaţiei. O copie electronică a documentelor va fi păstrată de către Ilinca Ionescu, Valentin Cozea şi Andreea Vârjoghe.

4. Ca urmare a deciziei luate de către majoritatea membrilor CD în luna februarie 2017, CD ia act de semnarea în data de 20.02.2017 a contractului cu firma de contabilitate Finex Tomil SRL în scopul ținerii contabilității asociației și depunerii bilanțului și a celorlalte documente solicitate prin legislația existentă. Se constată că încheierea contractului de prestări de servicii contabile a fost prezentată membrilor Clubului la şedinţa din data 27 februarie 2017 care a avut loc la sala Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Titu Maiorescu, ocazie cu care nu au fost formulate obiecţiuni referitoare la contractul încheiat.

5. CD ia act de informarea făcută cu privire la fondurile bănești ale asociației și decide în unanimitate împuternicirea d-nei Georgeta Iftode să obțină specimen de semnătură în bancă pentru efectuarea de operațiuni cu aceste fonduri.

6. CD ia act de informarea cu privire la construirea băncuței de pe Piciorul Pietrei Arse potrivit căreia Salvamont Sinaia are deja pregătite materialele pentru execuţia acesteia. CD propune identificarea unui alt loc pentru un proiect similar, de exemplu locul de belvedere de pe poteca turistică Schiel (Jepii Mari), după acceptul Salvamont Buşteni.

7. CD propune membrilor asociației organizarea unei deplasări în cea de-a doua zi de Paște în zona Nucet, Dâmbovița. D-nul Mihail Cernat va furniza detalii cu privire la traseul de urmat.

8. Amănunte privind excursia la Cabana Voina, masivul Iezer Păpușa:

 • Data: 13-14 mai, două nopți de cazare;
 • Prețul pentru două nopți de cazare: 35 lei/noapte;
 • Excursia va fi anunțată pe site, forum, facebook, prioritate la înscriere având membrii clubului;
 • Se va discuta cu managerul cabanei o rezervare provizorie pentru data menţionată, iar după şedinţa din data de 13 martie 2017, în funcţie de numărul persoanelor înscrise se va comunica o rezervare fermă în funcţie de care se va achita avansul, restul sumei de bani urmând a fi achitată la cabană;
 • Prioritatea la înscriere a membrilor clubului va fi valabilă până la data de 27 martie; după această dată înscrierea este liberă și pentru nemembri;
 • În funcție de numărul de persoane înscrise se vor rezerva mijloacele de transport;
 • Având în vedere rezervarea locurilor la cabană, cazarea va fi plătită integral în momentul înscrierii la excursie;
 • Suma de bani achitată pentru rezervarea locului la cabană şi pentru plata transportului nu se restituie în caz de neprezentare a persoanei respective;

9. CD ia act de informarea făcută cu privire la semnele de identitate vizuală și decide:

 • Realizarea unui flyer de dimensiuni mici (A5) în scopuri de promovare a clubului;
 • Realizarea unei insigne jubiliare la împlinirea a 40 de ani de existență a clubului;

10. CD recomandă ca lunar să fie anunțată minim o excursie pe site-ul clubului în scopul inițierii în turism montan. În postare se va menționa că participarea se va face pe propria răspundere.

Recente

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2020 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria