Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

Ca să ne protejăm pe noi şi pe cei din jur suntem nevoiţi să stăm mai mult pe-acasă. Facem totuşi parte dintr-o comunitate şi trebuie să întindem o mână de ajutor acolo unde este nevoie.

Suntem alături de cei care au nevoie de susţinere
Suntem alături de cei care au nevoie de susţinere. Dacă ştiţi pe cineva, membru al clubului sau apropiat de voi, care poate beneficia de ajutorul celor mai tineri sau mai în putere, vă rugăm să ne contactaţi pe facebook.com/floareadecolt sau prin email la

Parteneri

Conform menţiunilor existente în Statut şi Regulament, Clubul Alpin Floarea de Colţ are posibilitatea să încheie parteneriate reciproc avantajoase cu asociaţii, magazine, cabane, etc, cele în vigoare fiind prezente în această pagină.

 

logo utm Începând cu toamna anului 2016, Universitatea Titu Maiorescu (Calea Văcăreşti 187) găzduieşte gratuit întâlnirile clubului în perioada octombrie-iunie.
Nootkasport Membrii clubului beneficiază de o reducere de 10% la toate produsele (care nu au deja aplicate alte reduceri).
Himalaya Membrii clubului beneficiază de o reducere de 10% la toate produsele (care nu au deja aplicate alte reduceri).
Montrek Membrii clubului beneficiază de o reducere de 10% la toate produsele (care nu au deja aplicate alte reduceri) + 7% în baza legitimaţiei emise de magazin.
CAF Equipment Membrii clubului beneficiază de o reducere de 10% în mod curent pentru produsele magazinului, o reducere de 13% la produsele MARMOT, GRIVEL, ICEBREAKER, MERINO, GREGORY, CUMULUS; în plus, din valoarea produselor achiziționate de către membrii clubului, la finalul fiecărei luni se oferă un credit de 5% din care clubul poate achiziționa produse la preț de raft. Pentru comezile online la CAF Equipment vă rugăm să trimiteţi un email şi (ca să putem valida faptul că sunteţi membru al clubului) care sa conţină: 1. link-urile produselor dorite, 2. culoarea produsului (dacă este cazul), 3. mărimea produsului (dacă este cazul).
Cabana Voina Membrii clubului beneficiază de o reducere de 20% la cazare pe baza legitimaţiei de club vizată pe anul în curs.
Craimont Membrii clubului beneficiază de o reducere de 15% la toate produsele (care nu au deja aplicate alte reduceri).
Clubul Alpin Român Clubul Alpin Român şi Clubul Alpin Floarea de Colţ Bucureşti sunt preocupate să promoveze educaţia montană, drumeţia montană şi alpinismul acordându-şi sprijin reciproc în activităţile întreprinse conform protocolului încheiat în septembrie 2017.
Asociația Montană Carpați Asociația Montană Carpați şi Clubul Alpin Floarea de Colţ Bucureşti colaborează în proiecte de remarcare a traseelor turistice.
OK Center Începând 2019, OK Center (centru dedicat educației financiare care susține dezvoltarea organică a societății românești, printr-o abordare de învățare de la individ la comunitate, în ceea ce privește managementul financiar) găzduieşte gratuit întâlnirile clubului în perioada octombrie-iunie.

 

NOTA BENE: reducerile la magazine se aplică în baza legitimaţiei de membru vizată pe anul în curs.

 

Logo-ul Clubului Alpin Floarea de Colţ Bucureşti poate fi preluat în variantele de mai jos (format PNG):

 

Floarea de Colț București <a href="https://floareadecolt.com/" target="_new" title="Floarea de Colț București"><img src="https://floareadecolt.com/images/dl/logo-fc-128.png" alt="Floarea de Colț București" style="border: 0px solid #fff;" /></a>
Floarea de Colț București <a href="https://floareadecolt.com/" target="_new" title="Floarea de Colț București"><img src="https://floareadecolt.com/images/dl/logo.png" alt="Floarea de Colț București" style="border: 0px solid #fff;" /></a>
Floarea de Colț București <a href="https://floareadecolt.com/" target="_new" title="Floarea de Colț București"><img src="https://floareadecolt.com/images/dl/logo-mobil.png" alt="Floarea de Colț București" style="border: 0px solid #fff;" /></a>

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Întâlnire la club

Următoarea şedinţă la club va avea loc când întâlnirile publice se pot desfăşura în condiţii normale la OK Center (okcenter.ro), Str. Traian nr. 1, sector 3, București (harta aici).

Hai cu noi

Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm în fiecare sâmbătă, în Gara de Nord, la trenul Regio 3001, ora 6:12, primele două vagoane sau în gara Basarab la trenul Regio 3003, ora 7:45, primele două vagoane (pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători dar alături de seniori). Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp.

Recente

16 Ianuarie 2020
11 Noiembrie 2019
05 Noiembrie 2019
01 Noiembrie 2019
16 Octombrie 2019

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2020 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria