Parteneri

Conform menţiunilor existente în Statut şi Regulament, Clubul Alpin Floarea de Colţ are posibilitatea să încheie parteneriate reciproc avantajoase cu asociaţii, magazine, cabane, etc, cele în vigoare fiind prezente în această pagină.

 

logo utm Începând cu toamna anului 2016, Universitatea Titu Maiorescu (Calea Văcăreşti 187) găzduieşte gratuit întâlnirile bilunare ale clubului în amfiteatrul Ștefan Odobleja (V107, etaj I) în perioada octombrie-iunie.
Nootkasport Membrii clubului beneficiază de o reducere de 10% la toate produsele (care nu au deja aplicate alte reduceri).
Himalaya Membrii clubului beneficiază de o reducere de 10% la toate produsele (care nu au deja aplicate alte reduceri).
Montrek Membrii clubului beneficiază de o reducere de 10% la toate produsele (care nu au deja aplicate alte reduceri) + 7% în baza legitimaţiei emise de magazin.
Hervis Sport Membrii clubului beneficiază de o reducere de 10% la toate produsele (care nu au deja aplicate alte reduceri).
CAF Equipment Membrii clubului beneficiază de o reducere de 10% în mod curent pentru produsele magazinului, o reducere de 13% la produsele MARMOT, GRIVEL, ICEBREAKER, MERINO, GREGORY, CUMULUS; în plus, din valoarea produselor achiziționate de către membrii clubului, la finalul fiecărei luni se oferă un credit de 5% din care clubul poate achiziționa produse la preț de raft. Pentru comezile online la CAF Equipment vă rugăm să trimiteţi un email şi (ca să putem valida faptul că sunteţi membru al clubului) care sa conţină: 1. link-urile produselor dorite, 2. culoarea produsului (dacă este cazul), 3. mărimea produsului (dacă este cazul).
Cabana Voina Membrii clubului beneficiază de o reducere de 20% la cazare pe baza legitimaţiei de club vizată pe anul în curs.
Craimont Membrii clubului beneficiază de o reducere de 15% la toate produsele (care nu au deja aplicate alte reduceri).
Clubul Alpin Român Clubul Alpin Român şi Clubul Alpin Floarea de Colţ Bucureşti sunt preocupate să promoveze educaţia montană, drumeţia montană şi alpinismul acordându-şi sprijin reciproc în activităţile întreprinse conform protocolului încheiat în septembrie 2017.

 

NOTA BENE: reducerile la magazine se aplică în baza legitimaţiei de membru vizată pe anul în curs.

 

Logo-ul Clubului Alpin Floarea de Colţ Bucureşti poate fi preluat în variantele de mai jos (format PNG):

 

Floarea de Colț București <a href="https://floareadecolt.com/" target="_new" title="Floarea de Colț București"><img src="https://floareadecolt.com/images/dl/logo-fc-128.png" alt="Floarea de Colț București" style="border: 0px solid #fff;" /></a>
Floarea de Colț București <a href="https://floareadecolt.com/" target="_new" title="Floarea de Colț București"><img src="https://floareadecolt.com/images/dl/logo.png" alt="Floarea de Colț București" style="border: 0px solid #fff;" /></a>
Floarea de Colț București <a href="https://floareadecolt.com/" target="_new" title="Floarea de Colț București"><img src="https://floareadecolt.com/images/dl/logo-mobil.png" alt="Floarea de Colț București" style="border: 0px solid #fff;" /></a>

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Întâlnire la club

Următoarea întâlnire la club va avea loc luni, 7 mai 2018, ora 18:00, amfiteatrul Ștefan Odobleja, Universitatea Titu Maiorescu (Calea Văcăreşti 187).

Intrarea este gratuită.

Hai cu noi

Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm în fiecare sâmbătă / duminică, în Gara de Nord, la trenul Regio 3001, ora 6:22, la primele două vagoane. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp.

Recent în forum

  • D-na Geta Iftode
  • Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Ne va lipsi foarte mult... Inmormantarea va avea loc miercuri, ora 13, la cimitirul Reinvierea (Str. Reinvierii, zona Obor - Lizeanu - Maica Domnului).
  • acum 1 zi 32 minute
  • inmormintare Geta Iftode
  • va fi miine, 25.04.2018, ora 13, la cimitirul Reinvierea (zona Lizeanu/Maica Domnului) - cam o statie pe Lizeanu dinspre Stefan cel Mare, cu tram 16... str Reinvierii.
  • acum 1 zi 1 oră
  • D-na Geta Iftode
  • Geta Iftode a urcat cel mai sus La data de 23 aprilie 2018, de Sfantul Gheorghe - ziua ei onomastica - prietena mea si a noastra, Geta, a pasit intr-alta lume. De unde ne va veghea sa fim mai buni, mai toleranti, mai sufletisti. Geta a fost si ramane unul dintre cei mai marcanti membri ai Clubului...
  • acum 1 zi 2 ore
  • D-na Geta Iftode
  • ----- Pana in 1984 am mers pe munte din 1965 cu fratii mei, cu ONT,BTT,IPA, cu prietenii mei iubitori de munte si am strabatut cam toti masivii pe poteci marcate. Prieteni de ai mei, Cristi Mogos si Nicoleta Moisescu, erau membrii si la Floarea de Colt, imi vorbeau de Nea Milica si de traseele...
  • acum 1 zi 4 ore
  • D-na Geta Iftode
  • D-na Geta Iftode a plecat ieri la cele veșnice. Spiritul dânsei de luptător pentru continuitatea si dezvoltarea Clubului nostru - un luptător cu blândețe, care îți lumina partea bună și îți dadea o putere extraordinară să treci peste toate și să zâmbești din nou - să nu ne...
  • acum 1 zi 5 ore

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2018 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64 BTRL RONC RT03 4507 2901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria