Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

Parteneri

Conform menţiunilor existente în Statut şi Regulament, Clubul Alpin Floarea de Colţ are posibilitatea să încheie parteneriate reciproc avantajoase cu asociaţii, magazine, cabane, etc, cele în vigoare fiind prezente în această pagină.

 

logo utm Începând cu toamna anului 2016, Universitatea Titu Maiorescu (Calea Văcăreşti 187) găzduieşte gratuit întâlnirile clubului în perioada octombrie-iunie.
Nootkasport Membrii clubului beneficiază de o reducere de 10% la toate produsele (care nu au deja aplicate alte reduceri).
Himalaya Membrii clubului beneficiază de o reducere de 10% la toate produsele (care nu au deja aplicate alte reduceri).
Montrek Membrii clubului beneficiază de o reducere de 10% la toate produsele (care nu au deja aplicate alte reduceri) + 7% în baza legitimaţiei emise de magazin.
Cabana Voina Membrii clubului beneficiază de o reducere de 20% la cazare pe baza legitimaţiei de club vizată pe anul în curs.
Clubul Alpin Român Clubul Alpin Român şi Clubul Alpin Floarea de Colţ Bucureşti sunt preocupate să promoveze educaţia montană, drumeţia montană şi alpinismul acordându-şi sprijin reciproc în activităţile întreprinse conform protocolului încheiat în septembrie 2017.
Asociația Montană Carpați Asociația Montană Carpați şi Clubul Alpin Floarea de Colţ Bucureşti colaborează în proiecte de remarcare a traseelor turistice.
OK Center Începând cu 2019, OK Center (centru dedicat educației financiare care susține dezvoltarea organică a societății românești, printr-o abordare de învățare de la individ la comunitate, în ceea ce privește managementul financiar) găzduieşte întâlnirile clubului în perioada octombrie-iunie.

 

NOTA BENE: reducerile la magazine se aplică în baza legitimaţiei de membru vizată pe anul în curs.

 

Logo-ul Clubului Alpin Floarea de Colţ Bucureşti poate fi preluat în variantele de mai jos (format PNG):

 

Floarea de Colț București <a href="https://floareadecolt.com/" target="_new" title="Floarea de Colț București"><img src="https://floareadecolt.com/images/dl/logo-fc-128.png" alt="Floarea de Colț București" style="border: 0px solid #fff;" /></a>
Floarea de Colț București <a href="https://floareadecolt.com/" target="_new" title="Floarea de Colț București"><img src="https://floareadecolt.com/images/dl/logo.png" alt="Floarea de Colț București" style="border: 0px solid #fff;" /></a>
Floarea de Colț București <a href="https://floareadecolt.com/" target="_new" title="Floarea de Colț București"><img src="https://floareadecolt.com/images/dl/logo-mobil.png" alt="Floarea de Colț București" style="border: 0px solid #fff;" /></a>

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Cotizație club

Cotizația se poate plăti online în contul RO64BTRLRONCRT0345072901 în cuantum de 60 lei (40 lei pensionari). Nu uitați sa menționați numele și sa trimiteți dovada plății prin email la

Hai cu noi

Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm în fiecare sâmbătă, în Gara de Nord, la trenul Regio 3001, ora 6:10, primele două vagoane sau în gara Basarab la trenul Regio 3003, ora 7:46, primele două vagoane (pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători dar alături de seniori). Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp.

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2022 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria