Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

Circuit în munţii Baiului

Membrii Clubului Alpin Floarea de Colţ sunt invitaţi să participe sâmbătă 17 septembrie la o tură în circuit în munţii Baiului la care va participa la invitaţia noastră şi o echipă de iubitori de munte de la firma Deloitte, aceasta fiind prima activitate de acest gen organizată de Clubul Alpin Floarea de Colţ.

Traseul ales pentru acesta tură porneşte din halta Sinaia Sud, urcă pe Piciorul Gagului şi pe culmea Gagu până în Vârful Mierlei, urmează creasta principală până la Piscul Câinelui şi coboară pe Piciorul Câinelui în Sinaia.

Circuit în munţii Baiului

Întâlnirea participanţilor va avea loc la ora sosirii trenului 3001 în halta Sinaia Sud (8.52), plecarea fiind programată pentru ora 9.00.

Participanţii la tură din echipa Deloitte sunt în majoritate tineri sub 30 de ani, cu experienţă redusă pe munte. În acest context, evenimentul propus constituie o ocazie pentru Club să îi ducem pe un traseu deosebit, să le prezentăm activităţile Clubului şi în final să îi atragem să se alăture grupului nostru.

În cazul în care vremea este nefavorabilă tura se amână. Contact: Iura Nistoroiu.

O selecţie de imagini din acest traseu realizate în diferite anotimpuri este inclusă în albumul https://goo.gl/photos/aXcSajqgnkK7cqnS7

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Cotizație club

Cotizația se poate plăti online în contul RO64BTRLRONCRT0345072901 în cuantum de 60 lei (40 lei pensionari). Nu uitați sa menționați numele și sa trimiteți dovada plății prin email la

Hai cu noi

Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm în fiecare sâmbătă, în Gara de Nord, la trenul Regio 3001, ora 6:10, primele două vagoane sau în gara Basarab la trenul Regio 3003, ora 7:46, primele două vagoane (pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători dar alături de seniori). Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp.

Nota bene

Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2021 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria