Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.

Culorile toamnei la Paltinu

Membrii şi simpatizanţii Clubului Alpin Floarea de Colţ sunt invitaţi să participe sâmbătă 29 octombrie la o tură spre lacul de acumulare Paltinu, pentru a admira culorile toamnei.

Traseul începe în halta Nistoreşti, urmează valea Câmpiniţei ocolind comuna Şotriile, urcă spre culmea Boncu, traversează un afluent al Teleajenului şi ajunge pe creasta de deasupra barajului Paltinu, unde se va face pauza de masă. Întoarcerea se va face pe sub vârful Frumos, peste platoul Seciuri în Comarnic. Durata estimată a traseului este de 7-7.5 ore de mers efectiv, urcuşul total fiind de circa 700 m.

Întâlnirea va avea loc în vagonul 2 al trenului Regio 3001. Echipamentul va fi cel de munte de toamna din care nu vor lipsi bocancii, pelerina de ploaie şi parazăpezile (contra noroiului). Întrucât vremea în această perioadă poate fi rece şi vântoasă, este necesară o canadiana sau hanorac, căciulă şi mânuşi.

Un album cu poze realizate în tura similară de anul trecut poate fi vizionat la adresa https://goo.gl/photos/Cw2WEdRfbnGiZMQs7

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Întâlnire la club

Următoarea întâlnire la club va avea loc luni, 10 decembrie 2018, ora 18:00, sala 005 (parter), Universitatea Titu Maiorescu (Calea Văcăreşti 187).

Prezentarea imaginilor şi festivitatea de premiere a concursului de fotografie "Căciula de Aur".

Intrarea este gratuită.

Hai cu noi

Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm în fiecare sâmbătă, în Gara de Nord, la trenul Regio 3001, ora 6:22, primele două vagoane sau în gara Basarab la trenul Regio 3003, ora 7:44, primele două vagoane (pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători dar alături de seniori). Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp.

Nota bene

Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.

 

PARTENERI

Floarea de Colț BucureștiUniversitatea Titu MaiorescuNootkasportHimalayaMontrekHervis SportCAF EquipmentCabana VoinaCraimont Clubul Alpin Român Asociația Montană Carpați Floarea de Colț București

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2018 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64 BTRL RONC RT03 4507 2901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria