Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

Culorile toamnei la Paltinu

Membrii şi simpatizanţii Clubului Alpin Floarea de Colţ sunt invitaţi să participe sâmbătă 29 octombrie la o tură spre lacul de acumulare Paltinu, pentru a admira culorile toamnei.

Traseul începe în halta Nistoreşti, urmează valea Câmpiniţei ocolind comuna Şotriile, urcă spre culmea Boncu, traversează un afluent al Teleajenului şi ajunge pe creasta de deasupra barajului Paltinu, unde se va face pauza de masă. Întoarcerea se va face pe sub vârful Frumos, peste platoul Seciuri în Comarnic. Durata estimată a traseului este de 7-7.5 ore de mers efectiv, urcuşul total fiind de circa 700 m.

Întâlnirea va avea loc în vagonul 2 al trenului Regio 3001. Echipamentul va fi cel de munte de toamna din care nu vor lipsi bocancii, pelerina de ploaie şi parazăpezile (contra noroiului). Întrucât vremea în această perioadă poate fi rece şi vântoasă, este necesară o canadiana sau hanorac, căciulă şi mânuşi.

Un album cu poze realizate în tura similară de anul trecut poate fi vizionat la adresa https://goo.gl/photos/Cw2WEdRfbnGiZMQs7

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Nota bene

Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.

Recente

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2020 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria