În anul aniversar 2017, când se împlinesc 40 de ani de la înfiinţarea clubului de către Emilian Cristea în 1977, membrii Clubului Alpin Floarea de Colţ Bucureşti vă invită la o excursie în care să ne bucurăm împreună de frumuseţea unui munte deosebit, Piatra Craiului.

Piatra Craiului, foto Marius RaduPiatra Craiului, creasta nordică, vedere de la Plaiul Foii, foto Marius Radu

Perioada este 22-24 septembrie 2017 iar locaţia, Pensiunea 7 Crai (7crai.ro), 500 m în amonte faţă de cabana Plaiul Foii. Pensiunea deţine 3 cabane având o capacitate totală de 78 de locuri. Pentru toată pensiunea costul cazării este 48 lei/noapte/persoană. Dacă nu se închiriază toată pensiunea, costul va fi comunicat în funcție de numărul celor înscriși.

Data limită pentru înscriere și plata cazării este 26 iunie 2017, cu ocazia ultimei întâlniri la club (înainte de vacanţa de vară), la Universitatea Titu Maiorescu.

Transportul se organizează cu autocarul, preţul estimativ fiind de 55 lei. Opţional, desigur, transportul se poate realiza cu mijloace proprii.

Plecarea în excursie este planificată pentru dimineața zilei de vineri, 22 septembrie 2017, ora exactă și locul de întâlnire urmând a fi comunicate din timp. Pentru persoanele care nu pot pleca cu autocarul vineri dimineață, în funcție de numărul acestora, dacă se poate organiza un alt autocar, plecarea poate fi realizată vineri după amiaza. Pentru buna organizare, vă rugăm să optați din timp cu privire la momentul plecării către destinația noastră.

Cabana mare, Craiul Crailor, are o capacitate de 52 de locuri în 15 camere (din care o cameră dublă şi 6 camere cu 4 locuri), cu baie proprie în cameră și bucătărie comună.

Cabana Baciu are o capacitate de 10 locuri (2 camere cu 3 locuri şi o cameră cu 4 locuri), toaletă pe hol și bucătărie proprie.

Cabana Tămaş are o capacitate de 16 locuri (o cameră dublă, 2 camere cu 3 locuri şi 2 camere cu 4 locuri), toaletă pe hol și bucătărie proprie.

Pensiunea nu deține restaurant. Cabana Plaiul Foii are restaurant.

Pentru informaţii suplimentare aveţi la dispoziţie:

  • adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • formularul de contact floareadecolt.com/contact
  • sistemul de comentarii de mai jos

Fără comentarii pentru “Excursie în Piatra Craiului”

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 6:00, primele două vagoane sau trenul InterRegio 1631, ora 7:17. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală
Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:45, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.