Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

Excursie la Voina, iunie 2018

Membrii Clubului Alpin Floarea de Colţ Bucureşti vă invită la o excursie în munţii Iezer-Păpuşa în perioada 8-10 iunie 2018.

Excursie la cabana Voina

Plecarea se face vineri, 8 iunie, cu autocarul, în jurul orei 18, pentru a avea toată ziua de sâmbătă disponibilă pentru drumeţie. În cele două zile se vor face ture cu grade diferite de dificultate, ţinând cont de preferinţele participanţilor şi de starea vremii, iar sâmbătă seara petrecem cu dans şi jocuri de cabană.
Cazarea la cabana Voina este de 40 de lei de persoană pe noapte, în total 80 de lei pentru două nopţi, vineri 8 iunie şi sâmbătă 9 iunie.
Transportul se organizează cu autocarul iar preţul se va stabili ulterior, în funcţie de costul serviciilor aferente. Opţional, desigur, transportul se poate realiza şi cu mijloace proprii.
Masa se poate servi la cabană după dorinţă.
La înscriere fiecare participant trebuie să plătească un avans pentru cazare (40 lei), returnabil numai la găsirea unui înlocuitor.
Înscrierea începe la întâlnirea de luni, 26 februarie, data limită fiind 12 martie (deoarece la începutul lui martie trebuie să rezervăm un număr ferm de locuri şi să plătim un avans la cabană). Înscrierea ulterioară va fi posibilă numai în măsura în care mai există locuri libere. Restul banilor trebuie plătiţi până la întâlnirea de la club din 7 mai. La înscriere va rugăm să precizaţi dacă doriţi transport pe cont propriu.
Amănunte şi eventuale modificări ale programului vor fi anunţate aici: floareadecolt.com/forum/planificari-ture/1763-m-tii-iezer-cab-voina-8-10-iunie-2018

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Nota bene

Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.

Recente

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2020 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria