Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

Invitaţie în Piatra Craiului

Clubul Alpin Floarea de Colț vă invită la sfârșitul verii într-o tabără la Cabana Garofița Pietrei Craiului din Munții Piatra Craiului. Este rezervată toată cabana (25 de locuri), plus 25 de locuri la cort, în perioada 23-25 august 2019.

Costul cazării este:

  • 35 lei / noapte / persoană în camera de 4 persoane (foişor)
  • 30 lei / noapte / persoană în camera de la parter şi în pod
  • 5 lei / cort

Cabana este o adevărată cabană de munte, frumos amenajată. Detalii despre cabană: carpati.org/.../cabana_garofita_pietrei_craiului-21
Costul transportului cu autocarul este separat şi va fi anunțat ulterior.
Plecarea vineri 23 august ora 06:00. Întoarcerea duminică 25 august.
Înscrierile se vor face la întâlnirile bilunare de la OK Center. Persoane de contact pentru înscrieri şi informaţii: Valentin Cozea, Cristian Anghel, Diana Șerban.
Ne puteti scrie şi pe mail:
Detalii în forum: https://floareadecolt.com/forum/planificari-ture/2028
Vă așteptăm cu drag!

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Întâlnire la club

Următoarea întâlnire la club va avea loc luni, 28 octombrie 2019, ora 18:00 la OK Center (okcenter.ro), Str. Traian nr. 1, sector 3, București (click pentru hartă)

Hai cu noi

Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm în fiecare sâmbătă, în Gara de Nord, la trenul Regio 3001, ora 6:22, primele două vagoane sau în gara Basarab la trenul Regio 3003, ora 7:44, primele două vagoane (pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători dar alături de seniori). Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp.

Nota bene

Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2019 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria