- Postări: 4
- Mulțumiri primite: 0
trasee mai usoare
23 Mai 2011 07:56 #1344
de ioana
trasee mai usoare a fost scris de ioana
Buna
sunt noua pe forum, as vrea sa merg si eu in mici excursii cu voi, daca exista si trasee mai usoare pe care le veti face as vrea sa particip. Nu sunt intr o forma fizica rea pt ca fac sport, dar nu am urcat demult pe munte si nu as vrea sa tin un grup in loc, multumesc, ioana
sunt noua pe forum, as vrea sa merg si eu in mici excursii cu voi, daca exista si trasee mai usoare pe care le veti face as vrea sa particip. Nu sunt intr o forma fizica rea pt ca fac sport, dar nu am urcat demult pe munte si nu as vrea sa tin un grup in loc, multumesc, ioana
Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.
- ioana
- Autor Subiect
- Deconectat
- Membru Nou
Mai puțin
Mai Mult
23 Mai 2011 08:47 #1345
de angela
Scris de angela pentru subiectul Re: trasee mai usoare
intotdeauna exista si trasee "mai usoare" - acum sigur ca depinde de definitie. este vazind si facind, deobicei pe tren sint "de toate categoriile", mai ales vara. Pina nu incerci, nu stii cu ce echipa te potrivesti. Succes!
- angela
- Deconectat
- Moderator
Mai puțin
Mai Mult
- Postări: 1381
- Mulțumiri primite: 50
27 Mai 2011 17:41 #1347
de Mircea
Scris de Mircea pentru subiectul Re: trasee mai usoare
IOANA, NU STIU CINE ESTI, DAR EU MERG VINEREA. DACA POTI VENI E OK. DACA FACI SPORT, GRUPURILE NU VEI PUTEA SA LE TII IN LOC. POTI MERGE SI SINGURA DACA STII SA-I CINTI URSULUI LA FLUIER SAU CU PROPRIA VOCE...AI SA DEVI, CA SI MINE, "PRIETENUL ANIMALELOR", IN VARIANTA FEMININA...SINT PUTINI CARE MAI MERG PE POTECI TURISTICE, DA' ASA E LA INCEPUT.
- Mircea
- Deconectat
- Membru Senior
Mai puțin
Mai Mult
- Postări: 43
- Mulțumiri primite: 0
Timp creare pagină: 0.150 secunde