Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

×
Hai cu noi

Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm în fiecare sâmbătă, în Gara de Nord, la trenul Regio 3001, ora 6:22, primele două vagoane sau în gara Basarab la trenul Regio 3003, ora 7:44, primele două vagoane (pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători dar alături de seniori :-)). Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Și e multă distracție în turele noastre, așa că vino alături de noi!

trasee mai usoare

acum 7 ani 10 luni #1344 de ioana
Buna
sunt noua pe forum, as vrea sa merg si eu in mici excursii cu voi, daca exista si trasee mai usoare pe care le veti face as vrea sa particip. Nu sunt intr o forma fizica rea pt ca fac sport, dar nu am urcat demult pe munte si nu as vrea sa tin un grup in loc, multumesc, ioana :P

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 7 ani 10 luni #1345 de angela
intotdeauna exista si trasee "mai usoare" - acum sigur ca depinde de definitie. este vazind si facind, deobicei pe tren sint "de toate categoriile", mai ales vara. Pina nu incerci, nu stii cu ce echipa te potrivesti. Succes!

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 7 ani 10 luni #1347 de Mircea
IOANA, NU STIU CINE ESTI, DAR EU MERG VINEREA. DACA POTI VENI E OK. DACA FACI SPORT, GRUPURILE NU VEI PUTEA SA LE TII IN LOC. POTI MERGE SI SINGURA DACA STII SA-I CINTI URSULUI LA FLUIER SAU CU PROPRIA VOCE...AI SA DEVI, CA SI MINE, "PRIETENUL ANIMALELOR", IN VARIANTA FEMININA...SINT PUTINI CARE MAI MERG PE POTECI TURISTICE, DA' ASA E LA INCEPUT.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

  • Nepermis: pentru a crea subiect nou.
  • Nepermis: pentru a răspunde.
  • Nepermis: pentru a adăuga atașamente.
  • Nepermis: să-ți editeze mesajele.

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2019 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria