Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

Selectie imagini calendar Floarea de Colt 2020

acum 1 an 5 luni #3714 de hoinar
In atentia membrilor clubului

Daca doriti sa contribuiti cu imagini pt calendarul Floarea de Colt 2020, va rugam sa ne trimiteti max 4 imagini (cate una pt fiecare anotimp) din Carpatii Meridionali ( ro.wikipedia.org/wik...%C8%9Bii_Meridionali ), cat mai reprezentative pt zona respectiva, de preferat din masive diferite, eventual mai putin umblate de colegii de drumetie, ca sa avem o diversitate cat mai mare de imagini din care sa alegem 12 pt calendar.

Dpdv tehnic si artistic imaginile sa fie in format JPG la calitate maxima (de preferat 100%), RGB spatiu de culoare, minim 8-10 Mpx si 200-300 DPI (pentru a avea un print de calitate), sa respecte normele "decente" de expunere, compozitie, incadrare, etc (revedeti pe site si regulamentul concursurilor foto din anii trecuti: floareadecolt.com/foto ), sa nu contina defecte vizibile (pete de pe senzor, insecte surprinse accidental in cadru, etc), sa fie peisaje (fara figuri umane ce pot fi recunoscute si fara ca ele sa fie in prim-plan), format orizontal (landscape) care insa sa permita mici ajustari de decupare (functie de formatul calendarului).

Imaginile selectate vor aparea cu o scurta descriere si numele autorului si nu vor fi folosite in alt scop decat pt calendar si, eventual, promovarea calendarului in mediul online.

Va rugam sa trimiteti imaginile prin email pe adresa clubului sau direct mie, Marius Radu, subsemnatul :-) Termen limita: 25 septembrie 2019.

Multumiri anticipate :-)

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

  • Nepermis: pentru a crea subiect nou.
  • Nepermis: pentru a răspunde.
  • Nepermis: pentru a adăuga atașamente.
  • Nepermis: să-ți editeze mesajele.

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2021 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria