Donează 3.5%

Donează 3.5% din impozitul pe venit pentru anul 2023.

1. Dacă ai cont în SPV (spațiul privat virtual) completează formularul 230 (folosind Acrobat Reader sau alt soft echivalent) cu datele personale şi datele clubului şi depune-l online pe site-ul ANAF: Formular-230-2023-online.pdf (right-click + save link as... PDF-ul nu poate fi vizualizat în browser).

2. Dacă nu ai cont în SPV (spațiul privat virtual) printează formularul 230, completează-l cu datele personale (conform instrucţiunilor din document) şi trimite-l prin poştă la ANAF: Formular-230-2023-print.pdf (click pt a fi vizualizat în browser sau right-click + save link as...).

Data limită pentru depunere: 25 mai 2024.

Îţi mulţumim!

Cronica saptaminii 10-16 februarie 2014

17 Feb 2014 10:08 - 12 Apr 2017 12:57 #2028 de angela
Primavara de februarie continua, asa ca sint tot mai multe floricele, pe linga zapada din ce in ce mai "in scadere". Poate ca schiorii sufera si trebuie sa isi caute zone mai inalte, noi asteptam zilele lungi si frumoase si ne bucuram cind avem soare.
Vineri noaptea se pare ca totusi a nins un pic, simbata dimineata ploua sau fulguia usor, in functie de altitudine - pe valea Prahovei. Duminica in schimb a fost senin sticla dimineata si a fost o zi foarte frumoasa de plimbare. :)
Simbata, Miza a avut o excursie organizata, cu autocarul la Risnov. Au facut si o plimbare in Postavaru si au vizitat pestera si cetatea.
Poze , deocamdata au sosit de la Emil, care a fost foarte harnic.

Cei cu trenul... Svetlana (si Gemenele) au fost in Baiului: au urcat din Sorica si au ajuns pina la Valea Rea. Pe drum se pare ca le-a ajuns si Marian C, nu stiu cu cine a mai fost el. Pozele Svetlanei, dupa unele surse nu se pot vedea chiar asa de usor (daca nu esti in cercurile ei googleplus) - eu le-am vazut - aici . (poate este o chestiune de setari, inainte vreme cind le dadea prin picasa web albums, erau cu optiunea "anyone with the link" si erau vizibile...)

A fost un grup, cu Mihai C, Vasile si Marius si Moniq, care au coborit la Sinaia si au urcat pe partea inferioara a vaii Pelesului, si apoi au venit pe Brina Ursilor, unde ne-am intilnit cu ei - noi, vreo 20+, am venit dinspre Poiana tapului, am facut in echipa completa traseul captarii (" pe capace", dupa unii autori :D) pina la Poiana Stinii, acolo ne-am injumatatit si echipa in care am fost eu "idiot de serviciu" (adica omul cu ideile crete)am urcat pe Piciorul Pietrei Arse pina la Brina ursilor, pe care am parcurs-o pina la schitul Sf Ana, si am coborit prin spatele Stincilor Sf Ana la zona de catarare si apoi spre Sinaia. Pentru o parte a grupului traseele au fost in premiera si in afara de citeva bombaneli (nu spunem de la cine) - datorate probabil efectului psihologic al unui bat de trekking indoit/rupt, ceilalti cred ca au fost multumiti de ineditul traseului. Poze - albumul meu , cel putin deocamdata (nu stiu daca mai primim si altele).
Au sosit si pozele lui Marius- iata-le .

Duminica, am fost relativ putini pe tren (simbata a fost FOARTE aglomerat pe motiv de valentini si valentine, probabil!), si in afara de Mioara (+2), care a coborit in Posada si a mers spre Comarnic, si un coleg din Chitila, care a venit de la Predeal peste Clabucetul taurului la Azuga, eu i-am vazut doar pe cei care au coborit la Azuga si au urcat in Baiului, pe Sorica. Si eu am fost printre acestia, in fata mea mergea Dan cu un coechipier (cu care am stat de vorba cind ii mai ajungeam), iar ceva mai in urma venea Mirela cu echipa ei, cu ginduri marete de a ajunge pe Cazacu si apoi spre Zamora. Baietii vroiau sa ajunga macar pina la Cumpatu si sa coboare la Sinaia, asa ca ne-am despartit in Sorica, eu nefiind hotarita pe unde sa cobor. In cele din urma, am preferat sa prind primul personal (vorbisem la telefon cu Gogu si Gabi sa ne intilnim) si am urcat Urechea, si am coborit pe "transbaiu" pe varianta de vale a drumului. (am mai taiat vreo 2-3 serpentine, recunosc, ca era zapada buna pentru asta, dar in mod esential am urmat drumul forestier pe vale, pe alocuri cu gheata si ceva apa si noroi). Poze- aveti aici . Sus in Sorica mai erau schiori, dar si foarte multi plimbareti la soare (era pelerinaj spre Cazacu, i-am vazut de la distanta)
Am mai auzit de echipa dlui Tacutu (cu Liana, Mirela), care simbata s-a dus "la Cornelia"(Posada-Florei-Secaria-Posada). Si de Stela P, care duminica ar fi coborit la Posada (daca am retinut bine).

Am mai primit, astazi, un album de la o excursie in Muntii Girbova: Azuga- Predeal, via drumul Tunului si Clabucetul taurului, de la Ioana R.
Ultima editare: 12 Apr 2017 12:57 de către angela. Motiv: linkuri vechi

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.151 secunde

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 6:00, primele două vagoane sau trenul InterRegio 1631, ora 7:17. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală
Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:45, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.