Cronica saptaminii 7-13 iulie 2014

13 Iul 2014 12:53 - 12 Apr 2017 14:11 #2144 de angela
Cronica saptaminii 7-13 iulie 2014 a fost scris de angela
De data aceasta, incep pagina de cronica cu o excursie a Sandei, una din rarele la care am participat si eu in istorie, pentru ca nu ma prea potrivesc la program cu ele. "Mi-am bagat si eu coada" cam pe ultimii metri, ca sa il sabotez pe Radu ( :mrgreen: ) la ghiduseala de munte, dar cred ca pina la urma nu a fost cu suparare, ca asa ne-am adaptat din mers la conditiile meteo nu foarte clemente cu doritorul de pelerin-aj montan care ar fi preferat fara (pelerina cel putin!). Conditiile de drum au fost mai dificile decit s-a anticipat, astfel ca am ajuns cu ceva intirziere in zona- niste aiureli de trafic in Rimnicu Vilcea si apoi drum mai prost , dupa ploi si defrisatori - aviz amatorilor, nu s-a putut urca pina la parcarea de la Pahomie.
In afara de partea cultural-spirituala a excursiei in Buila-Vinturarita, mai precis pe la poalele acestui masiv, un grup mai restrins am incercat muntele (nu marea) cu pasul (nu degetul), si ce am putut incadra in fereastra de timp avuta la dispozitie a fost un trap vioi de la Pahomie pina la Patrunsa si urcarea pe udeala si ceata la Casa de Piatra, altfel loc necunoscut mai tuturor participantilor la aceasta mica excursie de cca 14km jumatate. Atmosfera - daca vreti sa o vedeti- o gasiti ilustrata de Radu - download , respectiv slideshow ,
si, deocamdata de mine (nikonista de mine a fost cam minoritara intre canonisti) - aici .

Ma astept la mai multe RTuri foto de duminica, vremea fiind cam aproximativa simbata, ca sa ma exprim eufemistic, si multi si-au mutat ziua de tura pe duminica.
Sa ne faca sa visam la altele, toata saptamina ce vine!

Iata ca totusi lumea nu a stat acasa simbata, rau microbul simbatist!
Am aflat ca au fost totusi citeva ture si pe valea Prahovei, tura Cota 1000- Paduchiosu -virful si cascada Vinturis, intoarcere pe sub Coltii lui Barbes la Sinaia, cu participare... 'larga".

Cu ceva intirziere, au venit si pozele din aceasta tura a Cronicarului foto Horia. Multumiri!

Tot de la Horia am mai primit o tura de duminica- Plaiul Finului-Valea cerbului - aici .

Mirela imi raporteaza, ca deobicei 2 ture:Sambata: Nistoresti-Plaiul Cornului-Rapa Rosie-Vf. Frumos-Lacul Paltinu-Culmea Seciuri-Comarnic, duminica: Timisu de Jos-Dambul Morii-Canionul Sapte Scari-Cabana Piatra Mare-Coada Pietrei Mari-Timisu Sec-Cioplea-Predeal. Vremea a fost frumoasa.

Grupul alpinist a vizitat Circurile Vaii Albe - reporter de serviciu, Marius. Albumul - aici .
Ultima editare: 12 Apr 2017 14:11 de către angela. Motiv: linkuri vechi

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.164 secunde

Forumul respectă dreptul fiecărui membru la libera exprimare. Fiecare membru este responsabil pentru ceea ce scrie pe forum. Opiniile exprimate pe forum sunt personale şi nu reflectă poziţia Clubului Alpin Floarea de Colţ București sau a echipei de administratori / moderatori ai forumului. Citeşte aici Regulamentul forumului: floareadecolt.com/forum/despre-forum/265

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 5:40, primele două vagoane. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală

Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:55, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor