saptamina 26ianuarie-1februarie 2015

01 Feb 2015 09:48 - 19 Apr 2017 13:07 #2314 de angela
saptamina 26ianuarie-1februarie 2015 a fost scris de angela
Nici un sfirsit de saptamina fara cod...- citez dintr-un "confrate" de pe facebook (pagina Nu sunt singur pe munte), si care evident ne aminteste, celor care au mai apucat, scrierea istorica de la Giulesti: nici o masa fara peste, reperul nostru in tren la intoarcerea acasa, sa ne pregatim de coborire ca am ajuns acasa :)
Si zicem ca a fost sau nu? - a fost ceva, dar trebuie, ca intotdeauna sa vezi ce e si sa alegi corect si noi am... cam ... ales, zicem noi, lucru de care va veti convinge vazind ce poze raportam.
Simbata, poate nu atit de multi, dar mult mai uniti :P am fost iar pe 3001 (si nu numai) si ne-am dus sa vedem cum arata situatia pe trasee (care ni s-au parut abordabile in conditiile date).
Voi raporta desigur doar turele despre care stiu, si voi incepe cu cea mai populara tura (avind in vedere cita participare a adunat, alt record "personal" mai nou pentru mine, si despre mine stiti ca eu prefer grupuri in general nu foarte mari, dar gindul de a bate urma aduna lumea uneori - probabil. Aici, a se citi personal cu ceva "aproximatie de rigoare", pentru ca o parte a grupului a virat spre ideea noastra -pentru ca Liana nu a gasit destui amatori pentru Risnoave, Mirela era cam obosita, Andrei si "acolitii":)) a venit cu noi, noi= Virgil si cu mine, si nu zic cine era aici persoana prima pe lista a simpatiei! Exista asa ceva??? :oops: ).
Avem o recolta bogata dupa alta tura in care participantii au fost foarte bucurosi, intr-atit ca deja spre miezul noptii internetul se umpluse de pozele lor, fie pe facebook (Dan, Andreea, Andrei, Andra... am omis pe cineva?), fie ca albume raportate: Iura, Emil si subsemnata. Traseul: Predeal -Cioplea- Susai - Clabucetul Azugii - Azuga.
Posibil ca vor mai urma, ca fiind multi, am avut si multi pozari.
Din albumul lui Emil aflam si ca a mai fost un grup mai mic in urma noastra, venit cu urmatorul R, cel din Basarab.
Au mai fost colegi de-ai nostri la Diham, la tanti Oara (Hary, Isa... acceleratoristii adica), Eugen (Buburuzu :P) a fost pe Zamora in Baiului, solo :roll: , tanti Virginica nu stiu unde a fost(tot la Diham?).
Rodica a ales sa se separe de noi la Susai si sa mearga pe Limbasel, mai ferita de vint. Ne-am reintilnit in gara Azuga, inclusiv cu Gabi si Gogu care au foste peste Clabucetul Taurului (adica... Pitiponcu'), de la Predeal-Girbova, cu coborire pe Sos Mihai la Azuga.
Hai sa dau si lista de "bibliografie foto":
albumul meu
poze de la Iura
Emil - filmuletele pe youtube:
www.youtube.com/watch?v=-ZGtpH8iRm0&feature=youtu.be

www.youtube.com/watch?v=T6vAevsY-cA&feature=youtu.be

www.youtube.com/watch?v=mZYEqOZz5mg&feature=youtu.be

Pe facebook am vazut aseara ceva poze si filmulete de la salvamont Busteni/ baza de la Babele (de exemplu), si erau... spectaculoase! Viscolas :!: de toata frumusetea, plus turist "mai mult sau mai putin"... nepregatit care totusi a ajuns pina la ei, cu greu. Inca o dovada ca noi am ales BINE! :ugeek:

Avem deocamdata si un scurt raport de la Miza, care a avut o excursie la Poiana Brasov: m-am gandit sa-ti trimit si eu cateve impresii din prima mea excursie din 2015- Poiana Brasov-Rasnov ; din cei 49 de prieteni de la Floarea de Colt, 12 au ramas la ski pe partiile din Poiana Brasov, 15 am traversat Postavarul pe la Poiana Aviatorilor, iar 22 au continuat sa mearga cu autocarul pana la Rasnov- unde au vizitat ; Cetatea Rasnov si pestera ,,Fundata "( ,, Valea Cetatii"). Cand ne-am reintalnit grupurile mici, ne-am plimbat si cu calutul. Ce frumos a fost !Cu bine Artemiza.
Voi incerca sa fac si un mic albumas din pozele primite de la ea, pe flickr. iata-l, e aici .
Ultima editare: 19 Apr 2017 13:07 de către angela. Motiv: linkuri vechi

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.143 secunde

Forumul respectă dreptul fiecărui membru la libera exprimare. Fiecare membru este responsabil pentru ceea ce scrie pe forum. Opiniile exprimate pe forum sunt personale şi nu reflectă poziţia Clubului Alpin Floarea de Colţ București sau a echipei de administratori / moderatori ai forumului. Citeşte aici Regulamentul forumului: floareadecolt.com/forum/despre-forum/265

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 5:40, primele două vagoane. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală

Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:55, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor