saptamina 6-12 aprilie, plus luni :)

14 Apr 2015 08:42 - 19 Apr 2017 13:44 #2367 de angela
saptamina 6-12 aprilie, plus luni :) a fost scris de angela
Cronica are de povestit :), mai exact cronicarul, ca a fost o saptamina cu minivacanta adaugata, de Pastele ortodox, asa ca voi raporta si ziua de luni in aceasta pagina, din motive de continuitate, dupa cum se va vedea mai jos.
Incep si eu cu ce am primit, in ordine cronologica, de pe acum, ca sa nu va surmenati de cite poze aveti de vazut :P

Eu una am inceput de vineri, cind am fost cu schiurile de tura pe linga Furnica: mai exact am urcat(si coborit) la cota 2000 cu telecabina, de unde am luat drumul pirtiei celei mai ocolitoare pe sub Vf cu Dor pina in vale, unde m-am intilnit cu drumul spre Saua Laptici. De aici am mers pe vale in amonte, cotind apoi spre saua de dupa vf Furnica pina pe drumul marcat BG spre Piatra Arsa, de unde m-am intors, trecind pe linga stina locala, la statia de telescaun (urcat cu telescaunul la virf) si apoi am tropait spre telecabina. Albumul - voila!

Simbata a urmat cu citeva ture, si ceva popor pe 3001 si nu numai.
Radu raporteaza: Eu am fost in m-tii Lotru pe muchia Basarab. Iaca pozele:
download:
slideshow:

Doina, Mirela, Rodica, Ioana si Cornel au fost "la cules": Schitul Lespezi - Plesuva - Comarnic
O citez pe Doina:
O vreme frumoasa ca mi-am pârlit fruntea. Eu am ramas fara leurda dar urzicari si-au facut portia de urzici.

Un alt grup, cu Marian, Mihai, Dan, Brindusa, Cristi (corectati-ma daca am uitat pe cineva) au ales tot Baiului, cu bronzat, intre Zamora si Stina din Picior, daca am retinut bine.

Un grup de 3, am preferat sa incercam un picior de care ne-a spus Marian cu o saptamina inainte, in Baiului: varianta la Piciorul Ciinelui- culmea Baiului- Florei-Posada. Iata si albumul.

Un grup de 4, in frunte cu tanti Virginica au ales Clabucetul Azugii, "ca n-o mai fi zapada in mojlocul lui aprilie acolo"... si au gasit cca 1m!(de zapada)

Duminica, in grup de 4 am ales o tura de relaxare, tot in Baiului: de la valea lui Bogdan- stina din fruntea lui Vasii - stina si valea Conciului - cu poze si urzici (cine a vrut).
A mai fost Virginica pe tren, dar nu stiu unde a mers, si un grup al Elenei, cu ginduri de Piciorul Pietrei Arse si platou.

Mihai si Claudia raporteaza si ei scurt: Tot ca sa evitam zapada am ales dealuri si am atins cel mai inalt varf din judetul Constanta ( cel putin asa se prezinta in pliante, Allah Bair - Muntele lui Alah, 205 m).
Si fiind in zona am bifat si pestera Casian + Cheile Dobrogei.

Si pozele...

De la Iura, participant in excursia organizata de Miza in Cheile Tisitei am primit un raport de la distanta:
Noua persoane au parcurs duminica traseul Cheile Tisitei din Muntii Vrancei. Traseul lung de cca 9 km plus 2 km acces facut in ambele sensuri urmareste un vechi rambleu de mocanita, cu trei tuneluri, pe alocuri deteriorat incat trecerea se face pe brane sau pe podete. Jumatatea superioara din traseu era sub un strat gros si apos de zapada.
Luni dimineata s-a urcat pe valea Streiului (cca 10 km in total) iar dupa pranz am mers pe creasta care se desprinde spre sud din muntele Tisaru si margineste pe dreapta valea Putnei.
Pozele vor fi disponibile marti seara cand ajungem la Bucuresti.

Pina la pozele lui Iura, uite ca Mihaela a fost mai harnica - iata albumul .
Au sosit si pozele lui Iura. Contine vizita la Andreiasu, Lepsa, Cheile Tisitei si citeva obiective din Secuime.

Luni:
Traditionala de Paste ortodox, la Cernica_Pustnicu... si Pasarea cine nu a chiulit :) cu intoarcere pe la baltile padurii

Si viziunea Inei :)
... si poze de la Diana...
...

Mirela a fost luni pe traseul Posada-Florei-Batraioara-Comarnic.
Ultima editare: 19 Apr 2017 13:44 de către angela. Motiv: linkuri vechi

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.129 secunde

Forumul respectă dreptul fiecărui membru la libera exprimare. Fiecare membru este responsabil pentru ceea ce scrie pe forum. Opiniile exprimate pe forum sunt personale şi nu reflectă poziţia Clubului Alpin Floarea de Colţ București sau a echipei de administratori / moderatori ai forumului. Citeşte aici Regulamentul forumului: floareadecolt.com/forum/despre-forum/265

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 5:40, primele două vagoane. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală

Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:55, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor