saptamina 18-24 ianuarie 2016

24 Ian 2016 09:39 - 25 Mai 2017 14:15 #2551 de angela
saptamina 18-24 ianuarie 2016 a fost scris de angela
iata ca a mai trecut o saptamina de ianuarie cu ger mare si punctual cu zapada maricica, pulver, cum ii sade bine daca este ninsa la temperaturi joase.
Buletinul nivo suna serios, buletinele meteo dau temperaturi negative de cod... dar simbata 3001 a fost foarte plin, cu ai nostri, cel putin, chit ca a fost cam rece la plecare.
S-au facut si excursii, si prin Baiului, si prin Bucegi, si prin Girbova, ca sa amintesc doar citeva.
S-au purtat din nou Coama Lunga, Clabucetele... Taurului, Azugii, Gagu.
Elena cea vesnic indragostita de platou, a urcat intr-o echipa de 3 pe Piciorul Pietrei Arse, cum am vazut la ea pe facebook.
Marian a initiat o aventura inedita pe la cascadele Vinturisului.
Un grup de vreo 10-11 au urcat Coama Lunga, Grecu, cu pauza la cabana Diham si intoarcere la Busteni.
Am fost si noi citiva pe Drumul Tunului spre Clabucetul Taurului, Girbova-Predeal pe TA, si a fost o echipa vesela si pe Clabucetul Azugii dinspre Predeal.
A revenit si Mariana, si a mers in tura de acomodare spre Susai.
De altii poate voi mai afla, sa vedem si ce colectii de poze si amintiri sosesc pe parcursul urmatoarelor zile (sper sa le primesc eu, si atunci le postez, sau vor fi si altii care posteaza singuri tot pe aici, fara interventia mea - le multumesc anticipat)

Pina una alta avem:

de la Radu - excursia Coama Lunga-Diham-Busteni:
slideshow:
download:

si citeva poze de la mine , putine din excursia Azuga- Drumul Tunului-Clabucetul Taurului-Girbova-Predeal.

Echipa de pe IR a ales traseul Predeal - Fitifoi- Diham - Coama Lunga, dupa cum ne anunta RT-u l trimis de Svetlana.

Iata si ce ne-a trimis Iura:
Am facut doua ture in week-end pentru a profita din plin de peisajul hivernal. Sambata, o echipa de patru am fost pe V Bogdan, Vf Razoare si am coborat pe Gagu Mare iar duminica, cu Horia, Liana si Rodica am luat trenul de Oltenita si am facut o plimbare de circa 5 ore pe malul Argesului de la Soldanu la Budesti (la confluenta cu Dambovita), care a depasit orice asteptari in materie de peisaj.

Tot Coama Lunga-Diham, de la Ina- plus.google.com/u/0/photos/1003320529388.../6243485718710999633

Si raportul Mirelei:
Sambata am facut Predeal-Fitifoi-Podele(pe bulina rosie)-Cabana Diham-La Cleste-Coama Lunga-Busteni, duminica Predeal-Galma-Cabana Steaua (Forban)-La Cleste-Cabana Diham-Conducta-Cabana Gura Diham-Busteni.

Referitor la aceste excursii, este de mentionat ca prima este aceeasi cu cea din pozele Svetlanei, iar in cea de a doua au fost doar 2 participanti, asa ca dupa ce au traversat soseaua Risnov-Predeal si piriul inghetat, s-au razgindit sa mai urce pe BA prin Muchia Bradetului spre Forban, si au revenit la sosea, PA, apoi au mers pe drumul la cabana Steaua. (aceste amanunte mi le-a spus ulterior Mirela la telefon si pe mail)

si iata, azi a venit si Clabucetul Azugii in viziunea lui Marius
plus.google.com/u/0/photos/1131412275582.../6243729736348877793

Au sosit si pozele de la Mihaela, tot Clabucetul Taurului[./b]
Ultima editare: 25 Mai 2017 14:15 de către angela.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
25 Ian 2016 22:28 #2553 de boreal2007
Scris de boreal2007 pentru subiectul Re: saptamina 18-24 ianuarie 2016
Un rucsac încărcat cu ani mulți și minunați le doresc sărbătoriților lunii lui gerar!

plus.google.com/u/0/photos/1045370044065.../6243817018934809809

www.flickr.com/photos/41381433@N05/albums/72157663886619326

Mai Mult
27 Ian 2016 10:25 #2555 de Ilinca
Scris de Ilinca pentru subiectul Re: saptamina 18-24 ianuarie 2016
Si cateva poze facute pe Coama Lunga:

goo.gl/photos/EVSz1DjV6p1TYAeP9

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.155 secunde

Forumul respectă dreptul fiecărui membru la libera exprimare. Fiecare membru este responsabil pentru ceea ce scrie pe forum. Opiniile exprimate pe forum sunt personale şi nu reflectă poziţia Clubului Alpin Floarea de Colţ București sau a echipei de administratori / moderatori ai forumului. Citeşte aici Regulamentul forumului: floareadecolt.com/forum/despre-forum/265

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 5:40, primele două vagoane. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală

Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:55, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor