saptamina 18-24 aprilie 2016

25 Apr 2016 08:29 - 25 Mai 2017 22:23 #2607 de angela
saptamina 18-24 aprilie 2016 a fost scris de angela
Aprilie nu se dezminte, ba e cald, ba ploua, ba... nu. :)

Asa ca, desi unii deja se gindesc la vacanta (de sarbatori!) sau au alte activitati, desi exista si excursii cu autocarul (vreo doua, de or fi fost!!!- asteptam rapoarte!), ne-am (re)gasit totusi citiva pe 3001 sau 3003, si la intoarcere pe tot felul de variante (ca doar sint destule!) cu planuri/respectiv tolba cu povesti de traseu.

Pina una alta, avem citeceva deja de raportat, asa ca ii dau bataie.

In ciuda prognozei mai nesigure, lucrurile s-au asezat binisor pentru noi, cel putin simbata!
Prima mentiune o are tura alpina de vale de abrupt, care a avut o participare notabila, condusa probabil de Marian -desi banuiesc ca nu a fost singurul care a muncit pentru binele intregii echipe :) pe Valea Adinca, in urcare, spre Creasta Morarului si coborire pe valea Cerbului.
Poze am vazut pe facebook, desigur, rapid, de la Elena, ca apoi sa vina si raportul detaliat cu care ne-a obisnuit Marius, pentru care ii multumim. A mai facut poze si Florin - aici .

O vale ... mai putin adinca (!) am abordat si noi, intr-o echipa destul de numeroasa din care avem deja o gramada de poze... valea Pelesului pina la drumul Poienii Stinii Regale, urmata de un pic de PPA si Brina Ursilor, cu coborire de la Schit si Stincile Sf Ana la Sinaia. Iata pentru inceput, albumul lui Iura:
Plimbarica de statiune sub amenintarea unei ploi care n-a mai venit.
si
al meu , dar am vazut deja si poze de la Andreea de la Resita (una din ele, ca avem 2 bucati, dupa cum am aflat in tura!)
si de la Radu si Geo... sa vedem daca si cum vor fi prezentate si pentru publicul larg (sub forma de albume adica! daca se indura Andre sa se bage la albumit, dar trebuie sa gaseasca si timp pentru asta) - voila!

Un alt grup a plecat tot prin Piciorul Pelesului(parc/Vulparie), dar a urcat in platou pe Piciorul Pietrei Arse si a coborit prin Carp si Cota 1400- schitul Sf Ana, si ne-am intilnit cu ei si in urcare si in coborire, in Sinaia.
Tot pe Carp a ajuns si Mircea, duminica -cititi despre aventuar lui la sectiunea de Jurnale , cum ne-a obisnuit.

A mai fost un grup si prin Baiului: Stina din Picior - Zamora, intr-o excursie in care reporterul este Radu:
tar , respectiv
Photo browser (c) Radu Antonescu -slideshow.

Si un album de la Mihaela.

Si cei doi Andrei (prietenii stiu care, din multitudinea de Andrei posibili :P) au mers tot in Baiului, cu gind de petrecut ziua intreaga pe sus la tropaiala, de la N la S -detalii pe facebook, pe la ei.

Mai avem si un Clabucetul Azugii in meniu, de la Ion - aici:
O tura frumoasa cu oameni buni si prietenosi (in ordine alfabetica...Doina, Mihaela, Rodica, Tina si eu). Ploaia anuntata de meteorologi ne-a dat tarcoale dar ne-a lasat in pace sa ne facem traseul propus si sa ajungem la gara fara sa ne udam hainele sau bocancii!
Si inca o serie de poze , de la Mihaela.

Pe 3010 ne-am intilnit cu inca citiva excursionisti care au devenit abonati la 3003, printre care Sensei, Jeni si Cici, care au umblat undeva prin Plaiul Tufa :)

A sosit si raportul Getei din excursia organizata de Artemiza la Sinca Veche - Simbata - Piatra Craiului- voila! . Sau asa...
Va las sa descoperiti singuri cum a fost.
Si, daca mai vreti, iata si raportul lui Emil:
Va trimit pozele cu excursia organizata de Artemiza, din acest week-end.

Pozele, plus comentarii se gasesc in PicasaWeb (Google+)

Ziua 1 , 23 aprilie (Sinca Veche+Poiana Narciselor+Sambata de Sus+Petrecere Sf. Gheorghe):

Ziua 2 , 24 aprilie (excursie in Piatra Craiului, Valea Crapaturii-cabana Curmatura-Prapastiile Zarnestilor):

Si raportul de la Mirela:
Sambata am facut o tura frumoasa, impreuna cu Mihaela si Radu, Poiana Tapului-Stana din Picior-Stana din Zamora-Poiana Tapului,
duminica, vreme frumoasa, cu Anca, Sinaia-Poiana Stanii (am cules urzici)-Poiana Tapului (pe bulina galbena, am cules leurda)-Cascada Urlatoarea-Busteni.
Ultima editare: 25 Mai 2017 22:23 de către angela. Motiv: linkuri expirate

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.162 secunde

Forumul respectă dreptul fiecărui membru la libera exprimare. Fiecare membru este responsabil pentru ceea ce scrie pe forum. Opiniile exprimate pe forum sunt personale şi nu reflectă poziţia Clubului Alpin Floarea de Colţ București sau a echipei de administratori / moderatori ai forumului. Citeşte aici Regulamentul forumului: floareadecolt.com/forum/despre-forum/265

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 5:40, primele două vagoane. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală

Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:55, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor