saptamina 20(21)-26 iunie 2016

27 Iun 2016 10:59 - 25 Mai 2017 15:18 #2639 de angela
saptamina 20(21)-26 iunie 2016 a fost scris de angela
Iata si saptamina aceasta la raport, am fugit din nou de canicula la munte!

Sa incepem (ultra-telegrafic azi)!

De la Nelu P, avem un drum in platou, cu urcare pe Schiel si coborire la Sinaia, pe drumul de vara - aici .

Doina a facut o excursie pe Brina Ursilor:
dupa meteorologi vremea trebuia sa fie cam urata, dar a fost o vreme minunata; si dintr-un duet am ajuns un cvartet - adica ne-am inmultit instantaneu la coborarea din tren.
- voila albumul !

Mai avem o excursie in Iezer, la lac, pentru rododendron, cu urcare pe Jepi (PA) si coborire pe drumul de iarna (CA), de la Svetlana- aici
si de la mine- aici .

De la Mihaela D am primit un album cu excursia pe valea Priponului-
aici .
De la alti participanti am vazut poze si filmulete pe facebook (Mircea, Laura).
Pozele lui Vali, le gasiti aici .
Si varianta lui Radu:
Eu am fost pe Pripon ca majoritatea de la tren dar nu am coborat pe Caldari, ci pe Jepi:

download , respectiv slideshow .

Emil raporteaza de la Malaiesti:
Va trimit pozele cu tura de doua zile de la Malaiesti.
Pozele, plus cateva comentarii se gasesc in PicasaWeb: Este o zicala, care spune ca lucrurile neprevazute pot sa fie cele mai frumoase. Exact asa a fost si povestea acestei ture de doua zile de la cabana Malaiesti, total neprevazuta, dar care s-a dovedit una din cele mai frumoase ture la Malaiesti din ultimii ani. In prima zi, ruta a fost una clasica: Busteni-Caminul Alpin-Munticelul-Poiana Costilei-Pichetul Rosu-Take Ionescu-Cabana Malaiesti (1720 m). La Malaiesti am ajuns pe la ora 15:30, iar pana seara am lenevit, stat la povesti cu Alina si Claudiu, echipa vesela din aceasta tura. Vremea a fost calda, fara ploaie, cu ceva zapuseala in prima parte a zilei.
A doua zi, ne-am trezit dis de dimineata. Dupa micul dejun si cafeluta de dimineata, echipa vesela se va desparti. Claudiu si Alina se vor urca pe varful Omu si vor cobora la Busteni pe Jepii Mici. Eu trebuia sa ajung mai repede in Bucuresti asa ca am coborat inspre Rasnov. Cu ocazia asta am facut si un traseu inedit spre Uzina Electrica-Rasnov. Chiar daca vreo doua ore jumate am mers pe drum forestier, care in ultima ora era drum asfaltat, totusi privelistile au fost frumoase. Aceasta mica explorare mi-a deschis apetitul de a explora pe viitor, partea vestica a Bucegilor.

Ziua 1: Busteni-Caminul Alpin-Munticelu-Pichetul Rosu-Malaiesti:

Ziua 2: Malaiesti-Rasnov

Andrei, Elena, Florin au fost in Fagaras: Barcaciu, Avrig, Ciortea (facebook).

Mihaela I a fost in zona Pesterii Ialomitei, in Bucegi si nu numai-iata si albumul ei.

Am mai primit si o Brina aeriana de la Marius, in albumul din tura Brâna Aeriană - Creasta Văii Albe - Brâna Mare a Coştilei - Valea Scoruşilor - Valea Gălbinele (Hornul dintre Fire).

si de la Vali- aici :
Dupa o noapte tihnita la Marian, plecam la 8.30 pe Munticelu, Refugiul costila, Brana Aeriana, Brana Mare a Costilei pana in V. Scorusilor, de unde intram prin strunga Galbinele , in V. Galbinele si Hornul dintre Fire, Refugiul Costila si retur la personalul de 19.14 din Busteni.

S-a intors grupul mare care fost in Corsica si Paul a venit cu o poveste foto frumoasa, pe care merita sa o vedeti.
Ultima editare: 25 Mai 2017 15:18 de către angela. Motiv: linkuri expirate

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
04 Iul 2016 12:45 #2652 de Ilinca
Scris de Ilinca pentru subiectul Re: saptamina 20(21)-26 iunie 2016
Inca o completare de la Paul, din Corsica: "Am primit de la Gabi Adamescu niste fotografii din Costa Paradiso, Sardinia pe care noi cei din masina lui Horia, cu toata incrancenarea de a vedea tot, l-am omis. Locul e de vis. Am atasat pozele la sfarsitul albumului"
picasaweb.google.com/lh/sredir?uname=pmv...rbHYw&feat=email

Si un album cu poze de la Ina, din Valea Priponului:
flic.kr/s/aHskCB7yQA

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.155 secunde

Forumul respectă dreptul fiecărui membru la libera exprimare. Fiecare membru este responsabil pentru ceea ce scrie pe forum. Opiniile exprimate pe forum sunt personale şi nu reflectă poziţia Clubului Alpin Floarea de Colţ București sau a echipei de administratori / moderatori ai forumului. Citeşte aici Regulamentul forumului: floareadecolt.com/forum/despre-forum/265

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 5:40, primele două vagoane. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală

Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:55, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor