saptamina 1-7 august 2016

09 Aug 2016 16:28 - 25 Mai 2017 14:54 #2680 de angela
saptamina 1-7 august 2016 a fost scris de angela
e vacanta, asa ca de raportat sint multe, timpe de raportare, mai putina, asa ca voi fi cam telegrafica.

sa incepem, cu mesajel primite:

Mirela: raporteaza doua excursii:
Sambata, am fost in Baiului, pe traseul Azuga-Culmea Sorica-Vf.Urechea (1715 m)-Vf.Cazacu (1753 m)-Culmea Zamora-Poiana Tapului, duminica, Predeal-Fitifoi-Podele (pe bulina rosie)-Cabana Diham-Pichetul Rosu-Poiana Costilei-Drumul Fanului-Gura Diham-Busteni.

Am primit un album cu 07.08.2016_Busteni_Plaiul Fanului_Poiana Costilei_Valea Cerbului_Valea Priponului_Valea Cerbului_Plaiul Munticelu_Pichetul Rosu_Gura Diham_Busteni de la Nelu P.: photos.google.com/share/AF1QipOjCAbEOrJi...Y0xKY1VVUHNpNmMxcE1n

Emil a trimis un raport partial (dar in mare parte acoperitor)! din excursia organizata de Artemiza in Ceahlau:
Va trimit primele trei albume cu poze din muntii Ceahlau. Ultimul album o sa il trimit peste cateva zile, dupa ce ma voi intoarce de la Cluj.

Nu mai este PicasaWeb, asa ca pozele plus comentariile se gasesc in GooglePhoto.
Pentru a vizualiza comentariile, la poza apasati "i" care se afla in coltul din stanga sus a pozei, si dupa ce il apasati se vor vedea comentariile la toate pozele, in partea stanga a fiecarei poze.

Ziua 1: Izvorul Muntelui-Lutul Rosu-Polita cu Crini-Piatra cu Apa-Detunatele-Cabana Dochia-Piatra Lui Ghedeon (zona campare):

goo.gl/photos/jewPFy9eVxSrJwff8

Ziua 2: Piatra lui Ghedeon-Claile lui Miron si imprejurimi:

goo.gl/photos/y6Sop3YnbrENP53XA

Ziua 3: Piramida spatiala, vazuta de pe varful Toaca si traseu la Duruitoarea cu intoarcerea pe la cabana Fantanele-La Morminte-Cusma Dorobantului-Panaghia-Statia meteo (baza vf. Toaca)-Dochia si apoi Piatra lui Ghedeon (zona campare).

goo.gl/photos/3tSrgRU7LJBGWUJJ9

CU INTIRZIERE -Poze cu excursia din Ceahlau pe ruta Piatra lui Ghedeon-cabana Dochia-Cabana Fantanele-Durau, plus poze din Cheile Bucazului si de la lacul Sfanta Ana: goo.gl/photos/FCoos2c6zGebN6S39

Radu a fost in Piatra Craiului:
weekendul trecut am lipsit de la tren caci am primit o invitatie tentanta la Valea Cioranga - Braul Cioranga (partea inferioara nemarcata) si coborat pe Padina Popii.
Iaca si cateva poze:
download: kermit.go.ro/valea_cioranga2016.tar
slideshow: kermit.go.ro/radu/valea_cioranga2016/index.htm

Prietenii nostri Radu, Geo, Andreea si fratele lui Radu au fost in Tiganesti, urcare pe Take, Malaiesti, coborire la Bran.

In ce ma priveste, eu va terorizez cu un set de 6 albume din masivul Cozia, pe care l-am "batut" pe toate fetele. Cind voi avea timp, poate scriu si un mic jurnal cu explicatii, pentru cei interesati de update asupra starii potecilor de acolo:
album 1: urcarea la cabana Cozia, prin Turnu, La troita, La melita, La Troc, Muchia Turneanu, pe BR goo.gl/photos/cSrQmbksSUuMWZX49
album 2: prima parte a zilei: Poarta Omului si virful Omul goo.gl/photos/eBrNJ2P5uv9YF7jw7
album 3: partea a doua a zilei: explorari in zona Virfului Ciuha Mare si zona Rotunda goo.gl/photos/tohUGPbo1VfGfF9e7
album 4: inca o zi de explorari: Stina si coltii Foarfecei, Durduc/Crucea ciobanului si partea superioara a drumului spre Stinisoara goo.gl/photos/yRex1N37usiQuEd79
album 5: circuit, BR- cascada Gardului- urcare prin Stinisoara BA goo.gl/photos/dakpagnWMJBFWCuv5
album 6 (luni): coborirea BA prin Rotunda, Armasar, poiana si culmea Urzicii la Varatica/Lotru goo.gl/photos/Ar52UmqYnCxSzJPj7

Mai avem un album clasic de Bucegi: 07.08.2016_Busteni_Plaiul Fanului_Poiana Costilei_Valea Cerbului_Valea Priponului_Valea Cerbului_Plaiul Munticelu_Pichetul Rosu_Gura Diham_Busteni de la Nelu P: photos.google.com/share/AF1QipOjCAbEOrJi...Y0xKY1VVUHNpNmMxcE1n

Pe facebook, am mai vazut ca Vali si altii au fost pe Valea Alba, iar Elena prin Retezat.
Am primit, cu intorziere, pozele lui Vali din Valea alba: goo.gl/photos/8djrcvy6ubbdApqg7 .

Desi este din urma, va pun aici link la albumul din Piatra Craiului trimis de Paul.

Am mai primit o notificare de la picasa (care... hmm... RIP) ca Eugen ar fi pus un album cu Seaca dintre Clai, dar pozele nu se vad. Pacat, a fost mult mai prietenos in varianta picasa, cu albumele, fata de googleplus sau google photos. Nu numai la noi e moda ca daca ceva merge bine, trebuie schimbat, modernizat, se pare :(

De la Mihaela a venit un raport foto de Briul lui Raducu: goo.gl/photos/4pCvKeYMUKu9aQVe8 .

Doina a fost prin dealurile Comarnicului- vf Frumos-Nistoresti: goo.gl/photos/8B5m4tY4W4KtYynK7
Ultima editare: 25 Mai 2017 14:54 de către angela. Motiv: linkuri expirate

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.138 secunde

Forumul respectă dreptul fiecărui membru la libera exprimare. Fiecare membru este responsabil pentru ceea ce scrie pe forum. Opiniile exprimate pe forum sunt personale şi nu reflectă poziţia Clubului Alpin Floarea de Colţ București sau a echipei de administratori / moderatori ai forumului. Citeşte aici Regulamentul forumului: floareadecolt.com/forum/despre-forum/265

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 5:40, primele două vagoane. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală

Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:55, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor