e vacanta, asa ca de raportat sint multe, timpe de raportare, mai putina, asa ca voi fi cam telegrafica.
sa incepem, cu mesajel primite:
Mirela: raporteaza doua excursii:
Sambata, am fost in Baiului, pe traseul Azuga-Culmea Sorica-Vf.Urechea (1715 m)-Vf.Cazacu (1753 m)-Culmea Zamora-Poiana Tapului, duminica, Predeal-Fitifoi-Podele (pe bulina rosie)-Cabana Diham-Pichetul Rosu-Poiana Costilei-Drumul Fanului-Gura Diham-Busteni.
Am primit un album cu
07.08.2016_Busteni_Plaiul Fanului_Poiana Costilei_Valea Cerbului_Valea Priponului_Valea Cerbului_Plaiul Munticelu_Pichetul Rosu_Gura Diham_Busteni de la
Nelu P.:
photos.google.com/share/AF1QipOjCAbEOrJi...Y0xKY1VVUHNpNmMxcE1n
Emil a trimis un raport partial (dar in mare parte acoperitor)! din excursia organizata de
Artemiza in
Ceahlau:
Va trimit primele trei albume cu poze din muntii Ceahlau. Ultimul album o sa il trimit peste cateva zile, dupa ce ma voi intoarce de la Cluj.
Nu mai este PicasaWeb, asa ca pozele plus comentariile se gasesc in GooglePhoto.
Pentru a vizualiza comentariile, la poza apasati "i" care se afla in coltul din stanga sus a pozei, si dupa ce il apasati se vor vedea comentariile la toate pozele, in partea stanga a fiecarei poze.
Ziua 1: Izvorul Muntelui-Lutul Rosu-Polita cu Crini-Piatra cu Apa-Detunatele-Cabana Dochia-Piatra Lui Ghedeon (zona campare):
goo.gl/photos/jewPFy9eVxSrJwff8
Ziua 2: Piatra lui Ghedeon-Claile lui Miron si imprejurimi:
goo.gl/photos/y6Sop3YnbrENP53XA
Ziua 3: Piramida spatiala, vazuta de pe varful Toaca si traseu la Duruitoarea cu intoarcerea pe la cabana Fantanele-La Morminte-Cusma Dorobantului-Panaghia-Statia meteo (baza vf. Toaca)-Dochia si apoi Piatra lui Ghedeon (zona campare).
goo.gl/photos/3tSrgRU7LJBGWUJJ9
CU INTIRZIERE -Poze cu excursia din Ceahlau pe ruta Piatra lui Ghedeon-cabana Dochia-Cabana Fantanele-Durau, plus poze din Cheile Bucazului si de la lacul Sfanta Ana:
goo.gl/photos/FCoos2c6zGebN6S39
Radu a fost in
Piatra Craiului:
weekendul trecut am lipsit de la tren caci am primit o invitatie tentanta la Valea Cioranga - Braul Cioranga (partea inferioara nemarcata) si coborat pe Padina Popii.
Iaca si cateva poze:
download:
kermit.go.ro/valea_cioranga2016.tar
slideshow:
kermit.go.ro/radu/valea_cioranga2016/index.htm
Prietenii nostri
Radu, Geo, Andreea si fratele lui Radu au fost in
Tiganesti, urcare pe Take, Malaiesti, coborire la Bran.
In ce ma priveste, eu va terorizez cu un set de 6 albume din masivul
Cozia, pe care l-am "batut" pe toate fetele. Cind voi avea timp, poate scriu si un mic jurnal cu explicatii, pentru cei interesati de update asupra starii potecilor de acolo:
album 1:
urcarea la cabana Cozia, prin Turnu, La troita, La melita, La Troc, Muchia Turneanu, pe BR
goo.gl/photos/cSrQmbksSUuMWZX49
album 2:
prima parte a zilei: Poarta Omului si virful Omul
goo.gl/photos/eBrNJ2P5uv9YF7jw7
album 3:
partea a doua a zilei: explorari in zona Virfului Ciuha Mare si zona Rotunda
goo.gl/photos/tohUGPbo1VfGfF9e7
album 4:
inca o zi de explorari: Stina si coltii Foarfecei, Durduc/Crucea ciobanului si partea superioara a drumului spre Stinisoara
goo.gl/photos/yRex1N37usiQuEd79
album 5:
circuit, BR- cascada Gardului- urcare prin Stinisoara BA
goo.gl/photos/dakpagnWMJBFWCuv5
album 6 (luni):
coborirea BA prin Rotunda, Armasar, poiana si culmea Urzicii la Varatica/Lotru
goo.gl/photos/Ar52UmqYnCxSzJPj7
Mai avem un album clasic de
Bucegi: 07.08.2016_Busteni_Plaiul Fanului_Poiana Costilei_Valea Cerbului_Valea Priponului_Valea Cerbului_Plaiul Munticelu_Pichetul Rosu_Gura Diham_Busteni de la
Nelu P:
photos.google.com/share/AF1QipOjCAbEOrJi...Y0xKY1VVUHNpNmMxcE1n
Pe facebook, am mai vazut ca
Vali si altii au fost pe
Valea Alba, iar
Elena prin
Retezat.
Am primit, cu intorziere, pozele lui
Vali din
Valea alba:
goo.gl/photos/8djrcvy6ubbdApqg7
.
Desi este din urma, va pun aici link la
albumul
din
Piatra Craiului trimis de
Paul.
Am mai primit o notificare de la picasa (care... hmm... RIP) ca
Eugen ar fi pus un album cu
Seaca dintre Clai, dar pozele nu se vad. Pacat, a fost mult mai prietenos in varianta picasa, cu albumele, fata de googleplus sau google photos. Nu numai la noi e moda ca daca ceva merge bine, trebuie schimbat, modernizat, se pare
De la
Mihaela a venit un raport foto de
Briul lui Raducu:
goo.gl/photos/4pCvKeYMUKu9aQVe8
.
Doina a fost prin
dealurile Comarnicului- vf Frumos-Nistoresti:
goo.gl/photos/8B5m4tY4W4KtYynK7