Donează 3.5%

Donează 3.5% din impozitul pe venit pentru anul 2023.

1. Dacă ai cont în SPV (spațiul privat virtual) completează formularul 230 (folosind Acrobat Reader sau alt soft echivalent) cu datele personale şi datele clubului şi depune-l online pe site-ul ANAF: Formular-230-2023-online.pdf (right-click + save link as... PDF-ul nu poate fi vizualizat în browser).

2. Dacă nu ai cont în SPV (spațiul privat virtual) printează formularul 230, completează-l cu datele personale (conform instrucţiunilor din document) şi trimite-l prin poştă la ANAF: Formular-230-2023-print.pdf (click pt a fi vizualizat în browser sau right-click + save link as...).

Data limită pentru depunere: 25 mai 2024.

Îţi mulţumim!

saptamina 19-25 septembrie 2016

25 Sep 2016 18:47 #2701 de angela
saptamina 19-25 septembrie 2016 a fost scris de angela
De data aceasta, Cronica o incepem cu o excursie din Pasul Bratocea pe muntele Babes, ilustrata "albumistic" de Mihai si Claudia:
goo.gl/photos/6fUYL4y6rQCCnaBn7

Urmeaza Vali care raporteaza ditr-o tura: Gura Diham, Poiana Izvoarelor, Pichetul Roșu, Tache Ionescu pâna în creasta Bucșoiului, Creasta Bucșoiului, Cabana Omu, Valea Cerbului, Drumul Fânului:
goo.gl/photos/cGbAPbuUmuWB4kf88

si varianta de la Marius, in album comentat in detaliu: goo.gl/photos/tN8N8E1gxptJKY4g7

Geta, impreuna cu Doina si Arhiva de geografie a fost intr-o excursie culturala in Bulgaria- poate vi se pare interesant albumul ei: goo.gl/photos/FBBYLiTT9zVjquae8
si albumul de la Doina:
goo.gl/photos/RNr2Ep6WQxyfYiVi7

De la Mihaela I a sosit un alt raport: Sinaia, Valea Rea, Valcel Hm 55, baietii pe fir, fetele pe langa fir, Dutca, traversat Prahova pe bustean, Busteni.24 septembrie 2016.:
goo.gl/photos/SgWdtftg3yJv3D1v5

Mirela ne scrie: Sambata am facut Azuga-Drumul Tunului-Clabucetul Taurului (1520 m)-Clabucet Plecare-Cocosul-Muchia Susai-Polistoaca-Predeal.

goo.gl/photos/TnzwKC7kgWYdWxDN6

Duminica, Predeal- Fitifoi-Paraul Rece-Schitul Romano-Catolic Sfanta Treime-Trei Brazi-Predeal.

goo.gl/photos/oysSTs54JyTeVRoeA


Radu a fost in Piatra Craiului:
Am facut un traseu pe care am mai fost chiar in vara trecuta: Plaiul Foii - Ref. Sperantelor - Braul Cioranga - Vf. Ascutit - Vf. Padinii Popii - Padina Popii - Ref. Diana - Valea Ursilor si inapoi la masina in Plaiul Foii.

Iaca si cateva poze:
kermit.go.ro/brcioranga-ppopii.tar
kermit.go.ro/radu/brcioranga-ppopii/index.htm


Mihaela D raporteaza:
Ne-am hotarit dinainte : Tina, Rodica, Minerva, Brindusa, Cristi si eu sa mergem la catina (daca vremea ne permite) , inarmati cu sacose si foarfeci. Catina cu boabe mari pe gustul Minervei dar mie mi s-a parut cam necoapta . De obicei mergeam la sfirsit de octombrie- inceput de nov. Foarte mult paducel numai bun de cules si mincat.
iata si albumul: goo.gl/photos/LzzToZ5H8wvipWtU6

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
29 Sep 2016 11:32 #2703 de Ilinca
Scris de Ilinca pentru subiectul Re: saptamina 19-25 septembrie 2016
Va trimit si eu cateva poze din excursia de sambata, propunerea lui Marian, la care s-au strans inca 10 doritori : Valcelul Claitei , cu o scurta intrare la final pe Braul lui Raducu, apoi Hornul cu Flori pana intr-o brana de sub platou si intoarcere pe Jepii Mari.
Valcelul – frumos dar destul de neprietenos (alunecos) pe la unele saritori, a fost nevoie de ceva asigurare si-am mai si ocolit pe unde s-a putut si pe laturi cu pamant, iarba, crengi - l-am dovedit pana la urma. Hornul – mai putin solicitant, dar s-a muncit in 4 labutze prin iarba destul.
Pana una alta, ne-am intors suficient de intregi ca sa mai si dantzuim (unii dintre noi) si la nunta a doua zi 

goo.gl/photos/6o1xRvRRTFaAtDxU6

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
21 Noi 2016 18:05 #2736 de angela
Scris de angela pentru subiectul Re: saptamina 19-25 septembrie 2016
Cu intirziere, dar in categoria "amintiri" povestite, a sosit albumul lui Eugen din tura cu Vilcelul Claitei si Hornul cu Florile.
goo.gl/photos/mQRdWDj1JyB3Qet9A

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.155 secunde

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 6:00, primele două vagoane sau trenul InterRegio 1631, ora 7:17. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală
Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:45, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.