Iata-ne cu o noua saptamina de toamna, la raport.
Deja avem citeceva prin tolba, si treptat, voi completa lista, cum apuc si cum vin noutatile.
Toamna a fost (este) colorata, dar cu vreme cam... capricioasa.
Excursii... au fost citeva, am vazut ceva poze pe facebook- si-mi pare rau ca pe acelea nu le pot impartasi cu voi, ramine sa va descurcati singuri cu cei care posteaza poze doar pe acolo si nu faca albume pentru "popor"
Nota: simbata, am vazut poze din
Postavaru: Timisu de jos- valea Lamba -vf Postavaru Timisu de sus, de la
Mihai C, si cindva in cursul saptaminii parca mai raportase o iesire la munte, marti, daca nu ma inseala memoria, parca spre platou, pe
Schiel
Le voi ua un pic cam de-a valma, ca nu am inceput pagina suficient de devreme, ca sa nu se acumuleze citeceva prin cutia mea postala.
Primul raport din lista: de la
Geta:
O excursie cu autocarul cu Andrei Ionel pe o vreme mohorata .Traseu Buzau- Manzalesti Lopatari cu oprire la Piatra Alba -Grunj pe langa raul Slanic , la canionul in sare din Meledic si apoi urcam la aproape 1000 m in comuna Bisoca . Din satul Lacurile pana in Bisoca mergem 12 pe jos dus-intors , avand ca obiectiv doua vechi biserici din lemn ale manastirei Poiana Marului .
De la Floarea de Colt am participat eu , Doina Dragomir si Alina Gavril.
Ofertanta zona de revenit pe o vreme cu soare
goo.gl/photos/329pb7mzTWYU9izs6
De la
Doina a sosit albumul
La brat cu ceata:
goo.gl/photos/Y9jHx64UMau8kHSa8
urmatorul (desi nu este in ordinea sosirii, ci invers!) este
Iura:
In dorinta de a valorfica paleta de culori a toamnei in scop fotografic, am urcat impreuna cu Laurentiu in Comarnic la antene si am parcurs culmea pana la Crucea Secariei cu intentia de a cobori pe Vf Frumos – Boncu. Pe platoul Seciuri ne-a invaluit ceata si in scurt timp a inceput si ploaia care ne-a urmarit cu mici intreruperi tot restul turei pana la gara Comarnic. Cu vizibilitatea redusa la cativa zeci de metri si mustind a apa, ajunsi in saua dintre Seciuri si Boncu am incercat o coborare directa spre Valea Prahovei insa singura poteca practicabila ne-a dus inapoi pe sub Seciuri in Comarnic, la limita superioara a cartierului Poiana. Din punctul de vedere al culorilor, fagii sunt deja ruginii, restul copacilor pobabil vor atinge maximul saptamana viitoare. Traseul a durat sase ore fara oprire sau pauza de masa. Cele cateva poze sunt din prima parte a turei, pana la ploaie.
goo.gl/photos/KUWzmNuw9DSpmYtJ9
apoi,
Radu A:
Traseul fuse: Sirul Stanciilor - Cb. Piatra Mare - Familiar
pozele mele sunt:
kermit.go.ro/sir-st-fam2016.tar
kermit.go.ro/radu/sir-st-fam2016/index.htm
Din aceeasi tura, si seria poze de la
Mihaela I:
goo.gl/photos/XUeLffkGKMPGkUDY7
De la mine primiti doar ceva poze de atmosfera, ca atita am putut sa fac. Prilejul a fost oferit de o iesire de 2 zile cu intentii de Piatra Craiului, in care mare lucru eu nu am combatut, asa ca veti vedea ceva culori de
la poalele Pietrei Craiului si din
Cheile Risnoavei:
goo.gl/photos/rSz29N7SPcYHpvDi8
Altii, daca au mai mult, ii astept sa raporteze.
mai mult: a venit de la
Diana, poze cu telefonul
21-23 oct 2016 - poze cu mobilul
Prima zi pe Tămășel, Zaplaz, ref Șpirlea
A doua zi - Brâna Caprelor, Padina Popii
www.flickr.com/photos/serdiana/sets/72157675701695625
De la
Nelu P a sosit un album de duminica, de pe traseul:
Valea Larga_Piciorul lui Vasai_Razoare_Doamnele Tituleni_Muntele Florei_Posada
goo.gl/photos/YSMaKyFqtXjBHzkX7
A sosit si raportul neobositei
Mirela:
Sambata, ceata si ceva ploaie, Posada-Plesuva (1255 m)-Comarnic.
goo.gl/photos/9CeKw7qvcuA8iuWX6
Duminica, soare, frumusetea culorilor de toamna, Predeal-Cotul Donului-Cabana Poiana Secuilor-Cheile Rasnoavei-Valea cu Noroi-Saua Calului-Valea Calului-Timisul de Sus.
goo.gl/photos/sxjyxrjbN723hCUEA
Mihaela D raporteaza o tura de duminica:
23.10.2016- Sinaia-Vulparie-Poiana Regala- Schit sf. Ana-Sinaia
Vremea la Sinaia a fost mai rea decit prognoza caci de la Poiana Stinii a inceput sa burniteze, treptat s-a transformat de-a binelea in ploaie iar la intrarea in Sinaia ploua torential
goo.gl/photos/9Hc9XqjqzQKrbnVE6
Am mai primit de la
Valentin o scurt raport foto
din 23 Octombrie 2016 -
Poiana Tapului - Valea Baba Mica cu trecere in Piciorul Pietrei Arse si coborire inapoi in Poiana Tapului. Sa ii dam "cuvintul":
Din pacate nu am reusit sa fac multe poze deoarece a plouat mult.
goo.gl/photos/YXMFKm38tcvKrjpx6