saptamina 14-20 noiembrie 2016

19 Noi 2016 23:30 - 26 Mai 2017 16:26 #2734 de angela
saptamina 14-20 noiembrie 2016 a fost scris de angela
De data aceasta avem parte de un sfirsit de saptamina frumos si relativ cald, asa ca iata-ne, cu mic cu mare la trasee.
Daca unii au ales sa mearga la 2 zile sau un traseu mai greut sau mai putin greu prin Bucegi, popular a fost si Baiului-Girbova.
Pina una alta, avem deja de simbata seara, doua albume...
De la Svetlana, am primit poze din Clabucetul Azugii - goo.gl/photos/3uFDizk8z5zXwHTUA

De la mine deocamdata, varianta mea de Ceausoaia-Sorica, dar va veni si mai mult! Am fost 8 combatanti si am avut si fotografi in echipa!
goo.gl/photos/73DeeHb64YQRNbxG8
In varianta lui Iura, raportul se numeste Circuitul Cazacului:
O echipa de opt care a incaput in doua taxiuri luate de la gara Azuga pana la pastravarie a urcat pe valea Frumoasa (afluent pe stanga al Azugii, pentru cine nu stie) si a urcat spre stana Cazacu. De la stana am urcat in varful Cazacu, de unde am continuat pe creasta matematica peste Urechea si Sorica inapoi in Azuga. Zapada de saptamanile trecute s-a cam dus, vantul a suflat foarte tare insa nu a fost frig.
goo.gl/photos/xzGnkxM8CKwb5Utt7
Iar cea de la Radu:
kermit.go.ro/ceausoaia-sorica.tar
kermit.go.ro/radu/ceausoaia-sorica/index.htm
Si de la Diana: www.flickr.com/photos/serdiana/sets/72157673030123293

S-a mai purtat Gagu-Piciorul Ciinelui, Sorica-Zamora... asta numai in Baiului.

Iata albumul de la Mihaela D:
19.11.2016-Sinaia Halta -Piciorul Gagu-Gagu Mare-Gagu Mic-vf.Mierlei-vf. si Piciorul Ciinelui-Sinaia
O zi insorita, motiv pentru care ne-am hotarit sa profitam mai mult de vremea buna si cele 5 am coborit mai repede din tren.
goo.gl/photos/WxUgxMPPYFEhd2d66

De la Doina am primit un album Azuga - Sorica - creasta Baiului - Piciorul Zamorei - Busteni : o zi splendida chiar daca mai bate vantul iar Bucegii in orele diminetii sunt mirifici si te indragostesti de ei iremediabil
goo.gl/photos/D6AQqbWeBC35aLvu7

De la Horia a sosit raportul foto al turei pe Google+:2016-11-19 Predeal-Muchia Bradetului-Forbanu-Saua Baiului-Vf. Grecu-Coama Lunga-Busteni
plus.google.com/102624815217451501806/posts/KMRfJrvse1Z

si varianta de la Artemiza: goo.gl/photos/NyJDgMrong9eaQsB8
o parte a grupului a preferat sa nu mearga la Busteni pe Coama Lunga, si a coborit prin Valea Grecului la Azuga.

De la Ina avem un raport foto din Piatra Mare: Coada Pietrei Mari- Virful Piatra Mare- Suisul Pisicii- cabana- Sapte Scari :
flic.kr/s/aHskLMZexR

De la Mihaela I avem in meniu si un Clabucetul Taurului, tot de simbata:
goo.gl/photos/98oF853g8Nsaqtep9

Iata si 20.11.2016_Predeal_Puristoaca_Muchia Susai_Clabucet Plecare_Garbova_Clabucetul Taurului (Pitiponc)_Azuga de la Nelu P: Duminica am fost pe traseul Predeal_Puristoaca_Poteca spre complexul Susai_Muchia Susai_Partia Cocosului_Clabucet Plecare_Cabana Garbova_Clabucetul Taurului (Pitiponc)_Drumul Tunului_Azuga. Pe drumul tunului a fost mult noroi, iar drumul forestier era impracticabil din cauza noroiului.
M-am intors la Bucuresti cu trenul Regiotrans, pentru ca am ajuns in gara Azuga la ora 16:30, trenul fiind la ora 16:47.
Traseul l-am facut singur. Nu am cu cine sa merg
:
goo.gl/photos/GhmQgNfnwKiFGkJs6
Un Pitiponc de duminica, pacat ca solo, dar asa este majoritatea merge simbata, chiar am fost multi pentru luna noiembrie, luna mai putin ofertanta.
Duminica se pare ca s-a purtat mare de nori!

A sosit si raportul de la Mirela:
Sambata, Predeal-Galma-Muchia Bradet-Cabana Steaua (Forban)-La Cleste-Cabana Vanatori-Grecu-Coama Lunga-Busteni.
goo.gl/photos/zVVSbXEDr8dmh47m6
Duminica, Valea Larga-Valea lui Bogdan-Stana de pe Vasii-Izvorul de sub Razoare-Doamnele Tituleni-Secaria-Comarnic.
goo.gl/photos/mWrs4aXmBJ85XrHD8

Un grup a ales o vale alpina, de sezon :) Valea Priponului. Relatarea excursiei prin fotografii a sosit de la Marius: Drumeţie de noiembrie în Bucegi... soare cu dinţi, puţină zăpadă, ceva vânt... prin valea Cerbului, valea Priponului, platoul Bucegilor, piciorul Pietrei Arse...
plus.google.com/u/0/photos/1131412275582.../6355483720042936913
dar am mai vazut citeva fotografii si de la Roxana pe facebook. Frumos! Simbata.

Elena a fost simbata prin Platoul Bucegilor (poze pe pagina ei de facebook, ca de obicei).

De la Vali am primit un album care ilustreaza excursia lor de 2 zile la Padina: Sinaia, Piciorul Pietrei Arse, Piatra Arsă, Salvamont Padina, prima zi, Valea Horoabei, refugiul Bătrâna, cabana Omu, Valea Cerbului, a doua zi . Zăpada este mică, dar pe Valea Cerbului în porțiunile expuse trebuie pricepere și mare grijă. Nu este un traseu pentru începători acum!
goo.gl/photos/pjB65KW87fPnFUyb6

Emil a venit si el cu raportul din Buila-Vinturarita la 2 zile:
prima zi, deocamdata:
Barbatesti (canton)-Schitul Patrunsa (980 m)-Casa de Piatra-Curmatura Builei (1560 m)-pe sub varful Buila-Saua Stevioara (1790 m)-Poiana Frumoasa (1530 m)-Curmatura Comarnice (1525 m)-Cabana Cheia (910 m).
Pozele, plus comentarii, se gasesc in GooglePhoto: goo.gl/photos/adPfyztn9RPxJyud8

si continuarea:
a doua zi a turei din Buila-Vanturarita, de pe 20 noiembrie.

Ruta a fost urmatoarea: Cabana Cheia-Curmatura Stogsoare-Valea Cheii (pe drum forestier)-Schitul Pahomie-Schitul Patrunsa-canton (inainte de sat Barbatesti).

Pozele,plus cateva comentarii, se gasesc in GooglePhoto: goo.gl/photos/sASutjrteEkYgNnX8
Ultima editare: 26 Mai 2017 16:26 de către angela. Motiv: linkuri expirate

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.136 secunde

Forumul respectă dreptul fiecărui membru la libera exprimare. Fiecare membru este responsabil pentru ceea ce scrie pe forum. Opiniile exprimate pe forum sunt personale şi nu reflectă poziţia Clubului Alpin Floarea de Colţ București sau a echipei de administratori / moderatori ai forumului. Citeşte aici Regulamentul forumului: floareadecolt.com/forum/despre-forum/265

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 5:40, primele două vagoane. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală

Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:55, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor