De data aceasta avem parte de un sfirsit de saptamina frumos si relativ cald, asa ca iata-ne, cu mic cu mare la trasee.
Daca unii au ales sa mearga la 2 zile sau un traseu mai greut sau mai putin greu prin Bucegi, popular a fost si Baiului-Girbova.
Pina una alta, avem deja de simbata seara, doua albume...
De la
Svetlana, am primit poze din
Clabucetul Azugii -
goo.gl/photos/3uFDizk8z5zXwHTUA
De la mine deocamdata, varianta mea de
Ceausoaia-Sorica, dar va veni si mai mult! Am fost 8 combatanti si am avut si fotografi in echipa!
goo.gl/photos/73DeeHb64YQRNbxG8
In varianta lui
Iura, raportul se numeste
Circuitul Cazacului:
O echipa de opt care a incaput in doua taxiuri luate de la gara Azuga pana la pastravarie a urcat pe valea Frumoasa (afluent pe stanga al Azugii, pentru cine nu stie) si a urcat spre stana Cazacu. De la stana am urcat in varful Cazacu, de unde am continuat pe creasta matematica peste Urechea si Sorica inapoi in Azuga. Zapada de saptamanile trecute s-a cam dus, vantul a suflat foarte tare insa nu a fost frig.
goo.gl/photos/xzGnkxM8CKwb5Utt7
Iar cea de la
Radu:
kermit.go.ro/ceausoaia-sorica.tar
kermit.go.ro/radu/ceausoaia-sorica/index.htm
Si de la
Diana:
www.flickr.com/photos/serdiana/sets/72157673030123293
S-a mai purtat
Gagu-Piciorul Ciinelui,
Sorica-Zamora... asta numai in
Baiului.
Iata albumul de la
Mihaela D:
19.11.2016-Sinaia Halta -Piciorul Gagu-Gagu Mare-Gagu Mic-vf.Mierlei-vf. si Piciorul Ciinelui-Sinaia
O zi insorita, motiv pentru care ne-am hotarit sa profitam mai mult de vremea buna si cele 5 am coborit mai repede din tren.
goo.gl/photos/WxUgxMPPYFEhd2d66
De la
Doina am primit un album
Azuga - Sorica - creasta Baiului - Piciorul Zamorei - Busteni :
o zi splendida chiar daca mai bate vantul iar Bucegii in orele diminetii sunt mirifici si te indragostesti de ei iremediabil
goo.gl/photos/D6AQqbWeBC35aLvu7
De la
Horia a sosit raportul foto al turei pe Google+:
2016-11-19 Predeal-Muchia Bradetului-Forbanu-Saua Baiului-Vf. Grecu-Coama Lunga-Busteni
plus.google.com/102624815217451501806/posts/KMRfJrvse1Z
si varianta de la
Artemiza:
goo.gl/photos/NyJDgMrong9eaQsB8
o parte a grupului a preferat sa nu mearga la Busteni pe Coama Lunga, si a coborit prin
Valea Grecului la Azuga.
De la
Ina avem un raport foto
din Piatra Mare: Coada Pietrei Mari- Virful Piatra Mare- Suisul Pisicii- cabana- Sapte Scari :
flic.kr/s/aHskLMZexR
De la
Mihaela I avem in meniu si un
Clabucetul Taurului, tot de simbata:
goo.gl/photos/98oF853g8Nsaqtep9
Iata si
20.11.2016_Predeal_Puristoaca_Muchia Susai_Clabucet Plecare_Garbova_Clabucetul Taurului (Pitiponc)_Azuga de la
Nelu P: Duminica am fost pe traseul Predeal_Puristoaca_Poteca spre complexul Susai_Muchia Susai_Partia Cocosului_Clabucet Plecare_Cabana Garbova_Clabucetul Taurului (Pitiponc)_Drumul Tunului_Azuga. Pe drumul tunului a fost mult noroi, iar drumul forestier era impracticabil din cauza noroiului.
M-am intors la Bucuresti cu trenul Regiotrans, pentru ca am ajuns in gara Azuga la ora 16:30, trenul fiind la ora 16:47.
Traseul l-am facut singur. Nu am cu cine sa merg:
goo.gl/photos/GhmQgNfnwKiFGkJs6
Un Pitiponc de duminica, pacat ca solo, dar asa este majoritatea merge simbata, chiar am fost multi pentru luna noiembrie, luna mai putin ofertanta.
Duminica se pare ca s-a purtat mare de nori!
A sosit si raportul de la
Mirela:
Sambata, Predeal-Galma-Muchia Bradet-Cabana Steaua (Forban)-La Cleste-Cabana Vanatori-Grecu-Coama Lunga-Busteni.
goo.gl/photos/zVVSbXEDr8dmh47m6
Duminica, Valea Larga-Valea lui Bogdan-Stana de pe Vasii-Izvorul de sub Razoare-Doamnele Tituleni-Secaria-Comarnic.
goo.gl/photos/mWrs4aXmBJ85XrHD8
Un grup a ales o vale alpina, de sezon
Valea Priponului. Relatarea excursiei prin fotografii a sosit de la
Marius: Drumeţie de noiembrie în Bucegi... soare cu dinţi, puţină zăpadă, ceva vânt... prin valea Cerbului, valea Priponului, platoul Bucegilor, piciorul Pietrei Arse...
plus.google.com/u/0/photos/1131412275582.../6355483720042936913
dar am mai vazut citeva fotografii si de la
Roxana pe facebook. Frumos! Simbata.
Elena a fost simbata prin
Platoul Bucegilor (poze pe pagina ei de facebook, ca de obicei).
De la
Vali am primit un album care ilustreaza excursia lor de 2 zile la
Padina: Sinaia, Piciorul Pietrei Arse, Piatra Arsă, Salvamont Padina, prima zi,
Valea Horoabei, refugiul Bătrâna, cabana Omu, Valea Cerbului, a doua zi . Zăpada este mică, dar pe Valea Cerbului în porțiunile expuse trebuie pricepere și mare grijă. Nu este un traseu pentru începători acum!
goo.gl/photos/pjB65KW87fPnFUyb6
Emil a venit si el cu raportul din
Buila-Vinturarita la 2 zile:
prima zi, deocamdata:
Barbatesti (canton)-Schitul Patrunsa (980 m)-Casa de Piatra-Curmatura Builei (1560 m)-pe sub varful Buila-Saua Stevioara (1790 m)-Poiana Frumoasa (1530 m)-Curmatura Comarnice (1525 m)-Cabana Cheia (910 m).
Pozele, plus comentarii, se gasesc in GooglePhoto:
goo.gl/photos/adPfyztn9RPxJyud8
si continuarea:
a doua zi a turei din Buila-Vanturarita, de pe 20 noiembrie.
Ruta a fost urmatoarea: Cabana Cheia-Curmatura Stogsoare-Valea Cheii (pe drum forestier)-Schitul Pahomie-Schitul Patrunsa-canton (inainte de sat Barbatesti).
Pozele,plus cateva comentarii, se gasesc in GooglePhoto:
goo.gl/photos/sASutjrteEkYgNnX8