saptamina 13-19 februarie 2017

19 Feb 2017 19:57 #2808 de angela
saptamina 13-19 februarie 2017 a fost scris de angela
s-a incheiat cu marea "invazie" a cabanei Diham, la care se anuntasera 80 de floristi... dar nu au venit toti, din pacate.
Desi abia am revenit acasa, deja duminica seara am primit citeva albume raport de la colegi.
Voi incepe cu marea evadare/invazie sau cum vreti sa ii ziceti- ca deh, zicem si noi ca a fost un eveniment, in care Ina si Ilinca au depus efort mult pentru organizare.
Fiecare a decis pe unde a ajuns pe acolo, au venit si cei care nu au ramas seara la cabana...
Asta nu inseamna ca alti colegi, care nu au fost la Diham, nu ar fi facut6 si alte trasee la o zi.

Sa incepem.
cu... Diham
Primul album pe care il pun pe lista a venit de la Gabriela - la ducere, prin Grecu, la intoarcere prin Fitifoi:
goo.gl/photos/KVUwCk6M3TLhJvKdA

apoi, ma bag si eu in coada - la ducere, prin Gura Diham- saua Baiului, la intoarcere prin Fitifoi, plus bonus plimbarica in circuit de simbata dupa-masa:
goo.gl/photos/pvdxWm8ohgaixBCh9

Florin D a trimis si el un album intitulat: Azuga, Culmea Grecului, Șaua Grecului, Vf. Leuca Mică, Șaua Baiului, Cab. Diham, Pichetul Roșu
www.flickr.com/photos/135189018@N08/sets/72157678913669310

Vali G si echipa ai ales un drum indirect spre Diham, prin Valea Morarului :)
goo.gl/photos/MerhaF2KrPkuUxdK8
A doua zi a coborit prin Grecu- Muchia (Coama) Lunga.

Svetlana a trimis si ea un raport - la ducere, prin Fitifoi, intoarcere prin Pichetu Rosu- Munticel:
goo.gl/photos/njiBfWjfdb2uewwx7

La fel, si Radu A:
Iaca pozele cu peisaje:
kermit.go.ro/fitifoi-munticel-feb17.tar
kermit.go.ro/radu/fitifoi-munticel-feb17/index.htm
Si pozele cu persoane:
kermit.go.ro/pers-feb17-diham.tar

De la Geta a sosit albumul:
goo.gl/photos/gz4YigSGXgXczN8RA
cu un mic comentariu: Doua zile reustie la munte , cazare la cabana Diham , drumetii, seara dans si buna dispozitie .O actiune reusita a clubului Floarea de Colt cu 70 de participanti .
Multumim organizatorilor Ina si Ilinca si lui dj Andrei

In continuare, mai avem si de la Artemiza un raport:
Printre multi dornici sa arate, frumusetea acestei excursii de la cabana Diham , ospitalitatea lui tanti Oara si a familiei cu care lucreaza, o parte din tren, noua persoane : Andrei A , Mirela A , Mihaita A de 4 ani , Artemiza C, Carman D, Karmen D , Ciprian, Gabi C, Paul B, am plecat spre cabana pe drumul cel mai usor : de la Gura Diham - pe conducta. Ajunsi acolo , dupa intalnirea cu ceilalti montaniarzi, am ales sa merg spre Malaiesti, doar cat ne ajunge timpul, astfel ca in jurul orei 18,00 sa revenim la cabana pentru distractie cu muzica si dans .A doua zi la ora 10,00, am parasit cabana, si ne-am intors pe unde am dorit, eu cu alte opt persoane : Ioana R, Artemiza C, Fam. Francisco - Valentini, Andra si Ioana, Karmen D, Gabi C, Nelu Z, am inchis circuitul, pe la cabana Forban-Muchia Bradetului -Galma - Predeal. Va invit sa vizionati si albumul meu.

goo.gl/photos/n3DHhJAxCYgyjbLZ6

A aparut si albumul lui Emil: goo.gl/photos/m4QpsFTCvH5SAWbG7
asezonat si cu citeva cuvinte: La acest sfarsit de saptamana, 70 de membrii ai clubului "Floare de Colt" si-au dat intalnire pentru a petrece impreuna clipe de neuitat. Pe langa petrecerea propriuzisa, sambata s-au facut diferite trasee, de la cele mai usoare, pana la vai alpine. Duminica, vremea a fost mai neprietenoasa, asa ca majoritatea dintre noi, am avut trasee de coborare spre Predeal, Azuga sau Busteni. Urmeaza ziua clubului, pe care o vom sarbatori in luna mai, la cabana Voina.
Si:
Pozele, la rezolutie normala, se pot descarca de pe transfer.ro: d.transfer.ro /Tura_Diham_Petrecere_Floare_de_Colt__18-19_februarie-transfer_ro-20feb-25fdb5.rar
Filmuletele se pot vedea accesand link-urile de mai jos:
Petrecere:
www.youtube.com/watch?v=7PZvMd1zEG8
www.youtube.com/watch?v=9oqwtlSWm9Y

Cantece la chitara:
www.youtube.com/watch?v=gbMOfgILpJ8
www.youtube.com/watch?v=Qt29EdTDmTI
www.youtube.com/watch?v=rOqFP7nttM8

Dimineata, la plecarea in traseu:
www.youtube.com/watch?v=FG5XKnuQi_o
www.youtube.com/watch?v=lJukRgz8Nco

Marius a facut parte din acelasi grup cu Vali G, asa ca tot despre Morar si Malaiesti ne "povesteste":
De la Buşteni la cabana Diham (chiar dacă imaginile se termină la cabana Mălăieşti :-)) via Morar-Mălăieşti-Glăjărie, cu un mic ocol prin Curmătura Bucşoiului - Curmătura Morarului din căldarea a doua a Morarului, puţin soare în prima parte a zilei apoi ceaţă şi ninsoare uşoară.
goo.gl/photos/9bV2i4oqJL1YdKwSA

Si Diana a fost cu noi- iata si albumul ei:
www.flickr.com/photos/serdiana/sets/72157677111277953

De la Iura am primit un Baiu sudic: Gagu - Florei - Posada
goo.gl/photos/dqM26ZXnCZJb5HPn9

iar de la Ion H albumul 18 feb 2017 Sinaia Sud-Gagu-Mierla-Posada:
goo.gl/photos/EgxpmHqEoyyBb1zy5

Elena cu o echipa a fost pe Valea Alba, dupa cum raporteaza pe facebook.

Am mai primit un raport de duminica de la Nelu P:
Duminica am fost cu Mihaela Dobrin si cu Florin Popescu pe traseul Predeal-Galma Mare - Muchia Bradet - Cabana Diham _ Leuca Mica- Vf.Grecului - Azuga. Coborarea spre Azuga a fost destul dificila pentru ca pe poteca turistica s-a facut un drum forestier care are multe santuri
goo.gl/photos/tbiVDQtPiyGjfrdh7

Iata si poze de la Mihaela D:
goo.gl/photos/CwDjytcH37LETUje6

Si raportul de la Mirela:
Sambata, in Baiului, Valea Larga-Culmea Gagu Mare-Vf.Gagu Mare (1660 m)-Vf.Razoare (1522 m)-Piciorul Florei-Posada.
goo.gl/photos/2gEgrW3aNJvLMs5h6
Duminica, soare, Predeal-Fitifoiu (1288 m)-Galma Mare (1272 m)-Predeal.
goo.gl/photos/h257vsDmqVpqVZeM9

Doina a fost in Fagaras, la Suru, din pacate cu vreme nu grozava:
goo.gl/photos/NZXussvD4u1HV5Cw6

Am mai primit de la Mihaela I un alt album de Baiului, Valea Larga-Culmea Gagu Mare-Vf.Gagu Mare (1660 m)-Vf.Razoare (1522 m)-Piciorul Florei-Posada.18.02.2017
goo.gl/photos/dGUUU5hH6MWefTBF9

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
01 Mar 2017 14:34 #2811 de Ilinca
Scris de Ilinca pentru subiectul Re: saptamina 13-19 februarie 2017
Si inca un Diham mic :)
goo.gl/photos/amqWrS6etxjzFYdz7

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.135 secunde

Forumul respectă dreptul fiecărui membru la libera exprimare. Fiecare membru este responsabil pentru ceea ce scrie pe forum. Opiniile exprimate pe forum sunt personale şi nu reflectă poziţia Clubului Alpin Floarea de Colţ București sau a echipei de administratori / moderatori ai forumului. Citeşte aici Regulamentul forumului: floareadecolt.com/forum/despre-forum/265

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 5:40, primele două vagoane. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală

Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:55, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor