Donează 3.5%

Donează 3.5% din impozitul pe venit pentru anul 2023.

1. Dacă ai cont în SPV (spațiul privat virtual) completează formularul 230 (folosind Acrobat Reader sau alt soft echivalent) cu datele personale şi datele clubului şi depune-l online pe site-ul ANAF: Formular-230-2023-online.pdf (right-click + save link as... PDF-ul nu poate fi vizualizat în browser).

2. Dacă nu ai cont în SPV (spațiul privat virtual) printează formularul 230, completează-l cu datele personale (conform instrucţiunilor din document) şi trimite-l prin poştă la ANAF: Formular-230-2023-print.pdf (click pt a fi vizualizat în browser sau right-click + save link as...).

Data limită pentru depunere: 25 mai 2024.

Îţi mulţumim!

Saptamina 3-9 aprilie 2017

10 Apr 2017 09:13 - 26 Mai 2017 16:49 #2850 de angela
Saptamina 3-9 aprilie 2017 a fost scris de angela
Dupa saptamina trecuta cu un weekend cald si insorit, a mai venit un "puseu" de iarna, si de data aceasta meteorogii nu ne-au pacalit :)
Simbata lume putina, abia s-au organizat vreo doua ture- trei. Eugen era tare nemultumit ca sintem atit de putini si nu gasea ceva pe gustul lui, dar se pare ca nu a aflat ca cei care l-ar fi interesat se anuntasera cu o tura duminica (si vagonul 2 a fost plin!)

O parte a grupului a ales "hivernal", si au mers pe "drumul capacelor", cu ninsoare. Svetlana a fost fotoreporterul echipei:
goo.gl/photos/2qT85sbmmgffa77z6
Iata si ce ne scrie Mihaela R:
Am fost cu Mihaela Dobrin (ghidul nostru), Svetlana, Rodica, Mitică şi Cătălin.
Speram să mai fac încă o tură de iarnă şi am găsit chiar ceea ce doream :)
La coborârea din tren era lapoviţă şi vântul bătea tare, dar, în pădure s-a domolit şi ne-a însoţit numai ninsoarea, care a fost chiar plăcută.
După Poiana Stânii, Svetlana şi Rodica au mai mers cu noi o bucată, pe urmă au coborât direct la Sinaia, iar ceilalţi am făcut un ocol pe la schit, unde am fost primiţi cu vorbă bună, căldură, colivă şi covrigi :)
Pe la 15:20, aproape de Sinaia, a dat niţel soarele, dar când am ajuns în oraş s-a înnorat la loc şi a început iar să fulguiască.

www.flickr.com/photos/139864694@N05/sets...44/with/33106037714/

Si de la Mihaela D: Si totusi iarna nu a plecat de la munte ! Muntii s-au vazut abia spre dupa masa; a aparut si soarele la plecare iar la intoarcerea spre casa, gemurile celor 2 vagoane au fost spalate de o ploaie insistenta cam de la V. Larga sau Posada.
goo.gl/photos/5bU7nmN8zcFCtKrR7

De la Emil am primit urmatoarele:
Va trimit pozele cu tura scurta, dar de iarna autentica din muntii Baiului, sambata, 8 aprilie.
Pozele, plus comentarii se gasesc in GooglePhoto: goo.gl/photos/6juvYNZMddrFWc9Y6

Radu A nu a stat nici el acasa, dar nu are decit poze pe telefon dintr-o plimbare de iarna care s-a terminat la gara Busteni (ca a tinut secretul asupra traseului!) :) Iarna-iarna!

Prognoza a fost determinanta in alegerea traseului meu- era cazul sa ajungem in sfirsit la "Inalta Poarta"- am fost pe Sultanu. iata-ne:
e frumos primavara la trekking :)
goo.gl/photos/VUyYkNLpit7SgqbQ6
Inca o serie foto de la Doina: goo.gl/photos/Zr1fLpV1AzJvwdmX7

Geta are si ea ceva interesant de raportat:
Duminica ,am fost intr-o drumetie inedita organizata de Liana Mirita .Alaturi de ea am fost 5 colege de club. Prima data in zona , mai intai un traseu cultural - Floresti- palatul Micul Trianon - biserica Sf Treime constructii fam Cantacuzino , Calinesti biserica din 1636 cu pictura ale ucenicilor lui Parvu Mutu ,de aici pe jos pana in Filipestii de Padure de unde ne-am inceput drumetia pe culmea unui delisor de numai 400 de m dar cu multa vegetatie , o zona prapastiosa pe deasupra exploatarii miniere din zona, prin livezi si culmi inverzite , pana in satul Magureni iar de aici pe sosea pana la tren in Bobolia.O zi lunga dar incarcata de noutati si frumuseti - de dimineata de la orele 9.15 pana la tren la orele 18.35.
goo.gl/photos/a1i81qem4gP9wZwBA

Duminica un grup mare a fost adunat de Mariani si au mers la cascadele Vinturisului. A sosit un prim album de la Andrei F:
goo.gl/photos/A68TGpjsEHwLpnuDA

urmatorul in ordine, a sosit de la Vali M, cu urmatorul comentariu:

Valea Vanturisului - 4.09.2017 (Un traseu mai dificil spre jumatatea vaii unde ne-am retras in stanga pe o brana din cauza unei saritori de 20m. Am continuat pana am ajuns la Cascada Vanturis si apoi am luat-o spre dreapta am intrat apoi pe Valcelul cu Pietris pana am intrat pe traseul cu bulina Rosie si ne-am intors in Sinaia pe drumul de vara).
goo.gl/photos/SNQCBXHyAus83LYy8

si urmeaza... raportul lui Vali G:
Zapada proaspat cazuta ne-a directionat pe Valea Vanturisului, membri, simptizanti si nesimpatizanti ai Florii de Colt Bucuresti.

goo.gl/photos/SE2FJ4XmxzNKnrpKA

Petrut si Andrei aveau ginduri de abruptul Bucegilor. Au ajuns pe valea Morarului si la Timbal. Am vazut citeva fotografii pe facebook. Zapada foarte mare.

Eu am ales o tura de "relaxare/recuperare" si explorare in Baiul sudic, am mai invatat ceva, poate la o alta iteratie, cind mi-o mai trece "balaureala prin maracinisuri", revin, deja mai cunoscatoare :)
goo.gl/photos/327BRaF6qhbzKuF18

A sosit si raportui Mirelei, cu doua excursii, asa cum ne-a obisnuit:
Sambata, Posada-Batraioara-Lancea (Antene)-Comarnic, la inceput mai innorat, apoi soare, iar pe culmea Lancea (Antene), ceva vant.
goo.gl/photos/rvV5SXpgvm7LpFpP7
Duminica, Floresti-Magureni-Bobolia, soare.
goo.gl/photos/JCRJSPBh6ZXBMmAx9

Marius si Moniq au ales un clasic de recreere dupa o saptamina lunga- iata albumul cu titlul Zapada de Florii:
O plimbare "bătrânească" la soare pe Piciorul Pietrei Arse - Furnica - 2.000 - 1.400 cu muntele şi pădurea proaspăt ninse de Florii :-)
plus.google.com/113141227558205294823/posts/Bnm9iv4ED8M .

Loredana a fost tot in platou, urcare pe poteca Schiel, coborire pe Piciorul Pietrei Arse (poze postate de ea pe facebook).
Ultima editare: 26 Mai 2017 16:49 de către angela. Motiv: update

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.149 secunde

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 6:00, primele două vagoane sau trenul InterRegio 1631, ora 7:17. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală
Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:45, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.