Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

Saptamina sarbatorilor pascale (plus luni): 10-17aprilie 2017

acum 3 ani 2 luni - acum 3 ani 2 luni #2852 de angela
Aceasta ultima saptamina a fost pentru fiecare mai deosebita, este vreme de sarbatori in familie si nu numai, iar sfirsitul ei a adus vreme tipica de aprilie cu zile si frumoase, dar schimbatoare in final. Luni s-a stricat vremea si a intrat intr-o noua perioada de racire si a revenit iarna la munte.
Cu raportarile stam ceva mai "incet", dar incep pagina Cronicii cu ce am aflat deja.

Unii dintre noi am plecat mai devreme, altii au fost simbata la trenul nostru obisnuit, Luni era organizata iesirea clasica la o manastire, anul acesta la Nucet (Dimbovita), loc de traditie de pe vremea cind Vasile Ciobanita organiza asemenea iesiri. Vremea nu a fost prea clementa, dar tot s-au gasit colegi care sa nu lipseasca de la apel, chiar daca putini, in comparatie cu ce ar fi putut fi daca vremea era insorita.

In ordinea primirii mesajelor, sa incepem.

Cel mai harnic contributor a fost de aceasta data Marian Cupliu , un tinar coleg foarte doritor de trasee alpine, care a participat la o excursie organizata de fostul nostru coleg Marian C (Fundatia Alpina Ecologica Atlas) la Portita caraimanului- in compozitia echipei se regasesc citiva membri ai clubului nostru, citiva "Andrei" :)
traseul Busteni(partie ski)-V.Seaca a Caraimanului-V.Zangur-Portita Caraimanului-Brana Portitei-V.Jepii Mici-Busteni

Raportul foto:
goo.gl/photos/cQfpcxh19uSF6nmZ7

Urmatorul anunt/raport a venit de la Mirela, din tura de simbata la lacul Paltinul, urmind sa vina si albumul cit de curind. Traseul:
Nistoresti - Plaiul Cornului - Lutul Rosu - Vf.Frumos(1047 m) - Lacul Paltinu - Culmea Seciuri - Comarnic
goo.gl/photos/zhtCSEAsdVyujAdV7

Cu albumul, i-au luat-o inainte Doina:
Nistoreşti – Poiana cu pini, Plaiul Cornului – Lutul roşu – Boncu cca 1000 m – Vf. Frumosul 860 m, – Lacul Paltinul (deasupra lui) – Dealul Seciuri – . Vreme bună cu ceva nori dar fără probleme
goo.gl/photos/nvoYXcwXDV4o9ZPD6

si de la Vali a mai venit un album de dealuri:
goo.gl/photos/Y1xZY7M4PPeFdUtQ6

Eu va inund cu 3 albume, ca nu prea am stat in casa.
Am plecat de vineri in Bucegi, la o tura de 2 zile, duminica am fost intr-o plimbare insorita in Padurea Calugareni, iar luni reportericesc de la intilnirea de la Nucet.
Traseul montan a fost de la telecabina Babele- Piciorul Babelor- Valea Sugarilor- drumul de carita spre stina din Batrina/Horoaba, deviere pina la refugiul Batrina- Drumul granicerilor pina la Vama Strunga (in prima zi), Refugiul Strunga- Salvamont Padina- forestier si drum de caruta spre stina, pe piciorul stinei pina la intilnirea cu Drumul lui Butmaloi, Piatra Arsa, poteca spre Furnica, pe platou, BG, sub Furnica, drum de vara, cota 1400.(a doua zi) . In amindoua zilele am vazut cite un iepuras traversindu-mi drumul, a doua zi am reusit sa il si surprind in foto, de la distanta. E clar, este sezonul lor!
Sub Furnica m-am intilnit cu Radu si Geo, si am mers impreuna pina la Cota. Ei au urcat din Sinaia pe Furnica, la dus pe drumul de iarna, la intoarcere pe drumul de vara, apoi BR.
De la distanta am zarit grupul in care au fost mai multi colegi de club, faceau pauza in iarba venind de pe Piciorul Pietrei Arse, si au coborit apoi clasic spre Sinaia, pe drumul pe care am mers si noi, dupa cum am aflat din fotografiile postate de Dan G, si parca ceva de la Loredana, pe facebook.
albumul:
goo.gl/photos/LpY757hmJo3H85Z46

Duminica, am fost cu Andreea O la ghioceii de balta:
goo.gl/photos/EbNKEgpeq7Gmo5yu9

Luni, pe ploaie, la Nucet, impreuna cu multi colegi/e, printre care trebuie amintite si persoane pe care le revedem mai rar, ca Getuta Ciobanita. Ghid a fost Misu D pentru tot grupul si Geta I in partea a doua, in grup mai restrins:
goo.gl/photos/gdqQMtGcok3tFNHc9
Tot de le iesirea la Nucet, am prmit si de la Geta un album:
goo.gl/photos/nPTzgBL2w2NyVbTq6

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 3 ani 2 săptămâni #2933 de Ilinca
Si cateva poze intarziate de la Nucet:
goo.gl/photos/cMV1Nd7bfoMkPXEv8

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

  • Nepermis: pentru a crea subiect nou.
  • Nepermis: pentru a răspunde.
  • Nepermis: pentru a adăuga atașamente.
  • Nepermis: să-ți editeze mesajele.

Recente

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2020 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria