Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

saptamana 26 iunie - 2 iulie 2017

acum 2 ani 6 luni - acum 2 ani 6 luni #2949 de Ilinca
Dragi colegi, cum neobosita noastra 'cronicara' este in vacanta, va rugam sa postati direct impresii si link-uri cu poze din saptamana care tocmai s-a incheiat. Sau, daca ne trimiteti Dianei, lui Marius sau mie direct, le vom posta noi.

In ordinea sosirii...

Svetlana S. Traseu cu flori noi si scăldat intr-un lacusor cu cascada descoperit anul trecut (mai jos de zona la lacuri pe Vinturis)! Temperaturi placute dar vint naprasnic la Cota 2000.
goo.gl/photos/sAx5YSZgTRrHhQwq5

Mihaela D. O zi calduroasa, motiv pentru care am preferat o plimbare pe la umbra, prin padure. R. 3010 a avut 80 min. intirziere !
goo.gl/photos/NPvfYRZo2isMTUmd8

Valentin M. Ne-am adunat in prima Sambata din Iulie sa facem un traseu spectaculos si sa o sarbatorim pe Angelica. Am fost multi si cu toate acestea ne-am miscat destul de bine incat am ajuns in gara la timp sa prindem trenul de Regio care, evident, a intarziat. Cand am ajuns sus pe Creasta Morarului am admirat coltii acestuia, pe degetul rosu se pare ca erau cativa curajosi. La Omu am sarbatorit ziua de nastere a Angelicai si ne-am bucurat de peisajele spectaculoase... o zi pe cinste!
Traseul: Gura Diham - Canton - V.Morarului - Brana lui Marian - Creasta Morarului - Vf. Omu - Creasta Bucsoiului Mic
goo.gl/photos/2e5fMTmdWR85rvoz6

Aceeasi excursie, versiunea lui Eugen S. goo.gl/photos/CV3bHRYLtJgtTMYT8

Vali G. Din Bușteni mergem cu... Titicarul până la Gura Diham, pe un drum groaznic. Mergem pe la Poiana Izvoarelor, Pichetul Roșu, Tache Ionescu, Mălăiești. Loredana, Mihai, Marian, Cezar și Cătălin au continuat spre vârful Omu, pe drumul de vară, iar noi am coborât prin Glăjărie, Diham, conducta de gaze, Gura Diham, Bușteni.
goo.gl/photos/qbm7zzhmCf5Dwfn2A

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 6 luni #2951 de ROFMihai1075
O miniexcursie de doua zile in care am avut parte si de vreme buna si de vremea rea. Tinand cont de canicula din Bucuresti, racoarea de pe munte a fost binevenita.
Cu mentiunea ca traseul a fost ales de Marian Ionescu (apare si in poze) care desi nu este la Floarea de Colt merge adesea si alaturi de Floarea de Colt. In echipa au mai fost: Claudiu (pana la Cab. Malaiesti) si Stefan.

Ziua 1: Gura Diham - Poiana Izvoarelor - Cab. Malaiesti - Lacul Tiganesti - Refugiul Saua Tiganesti.
Vant foarte puternic pe zona de traseu deschisa si pe creasta. Pe zona de traseu intre Cab. Malaiesti si Lacul Tiganesti era sa ne zboare vantul in Valea Tiganesti. Atentie!
Noaptea la Refugiul Saua Tiganesti a fost furtuna cu vant foarte puternic, rafale de grindina, tunete si FULGERE. Atentie! - daca intalniti asa ceva si aveti nevoie sa iesiti noaptea din refugiu.
Ziua 2: Refugiul Saua Tiganesti - Vf. Scara - Vf. Omu - Valea Cerbului - Busteni.


goo.gl/photos/gqNGoKwpDLDt2H9G7

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 6 luni #2965 de angela
Revenita din Marele Nord, revin cu completari :)

Aventuri nordice cu Brindusa si Cristi:

1-2iulie: Tibles
Am plecat in echipa de 3, cu matizelu 4, sa cucerim :)) muntii din nordul tarii. Pentru inceput: din Grosii Tiblesului spre refugiul Arcer, vf Arcer si vf Tibles si intoarcerea la masina (2 zile). Nu am inregistrat decit partea de poteci, fara mersul pe forestier, ca sa fac economie de baterie, ca pornisem pentru cca 2 saptamini... dar am adunat sigur si pe acolo ceva kilometraj, chiar daca modest ca de inceput, dupa o zi de matizit :) (poate vreo 18km in total...)

photos.app.goo.gl/CRdwIT45IIB95AYl1

Diana: 1 iulie

Valea Morarului - Pestera
Vânt năpraznic la Vf Omu. Am înnoptat lângă Schitul Peștera. Întoarcere pe Piciorul Pietrei Arse.

www.flickr.com/photo...s/72157686107788316/

Loredana D:
Busteni - Malaiesti - Omu - Valea Cerbului - Busteni
goo.gl/photos/yYcMG3pdtQLdHe7K6

O tura cu vant puternic sus, pe creasta. Dupa un drum lung si pitoresc prin soare, o intalnire cu un cioban si oile sale (cioban care ne-a convins sa cumparam, la pretul unei beri ceva mai scumpute, un bot de branza grasa si gustoasa), odata ce am trecut de Malaiesti si am intrat pe drumul de vara spre Omul, un vant de sa ne dea jos. Ne-am mai pus pe burta, ne-am mai tinut de pietre, de cate un stalp indicator si, pana la urma, am ajuns.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

  • Nepermis: pentru a crea subiect nou.
  • Nepermis: pentru a răspunde.
  • Nepermis: pentru a adăuga atașamente.
  • Nepermis: să-ți editeze mesajele.

Recente

16 Ianuarie 2020
11 Noiembrie 2019
05 Noiembrie 2019
01 Noiembrie 2019
16 Octombrie 2019

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2020 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria