Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

saptamina 18- 24 septembrie 2017

acum 2 ani 10 luni - acum 2 ani 10 luni #3008 de angela
A mai trecut inca o saptamina din prima luna de toamna, iar sfirsitul ei ne-a adus ceva ploi, mai multe in prognoza decit pe teren, poate... si la munte, sus, a si nins.
Colegii nostri au fost insa prezenti pe trasee, fiecare dupa preferinte si posibilitati si ne-au trimis deja ceva rapoarte.

A fost si saptamina Intilnirii de toamna a Clubului in Piatra Craiului, in zona Plaiu Foii, la Cabana 7 Crai.
Organizarea acestei intilniri nu a fost simpla, vremea nu a prea tinut cu noi, stricindu-se exact in acest sfirsit de saptamina dupa multe zile insorite si optime mersului pe munte. Ne-am adaptat cum am putut, am facut citeva trasee, am avut si citeva probleme, inclusiv de neintelegere corecta a situatiei din partea unora dintre participanti, situatii pe care le vom analiza si pe care speram sa le evitam pe viitor. Piatra Craiului este un munte dificil si pe vreme buna, cu umezeala si ploaie devine mult mai periculos, iar cei lipsiti de experienta in aceasta zona au avut ceva probleme (inclusiv de comunicare, ca tot e la moda...) cu organizatorii. Nu sintem o agentie de ghizi si nu oferim 'servicii' nici membrilor si nici invitatilor nostri, ci sintem toti in timpul nostru liber si ne dorim sa petrecem ore placute impreuna in natura. Organizarea a fost centrata pe asigurarea cazarii grupului si transportului pentru toti participantii (toti organizatorii au fost voluntari, care au muncit pentru noi toti!) si Clubul si-a asumat incadrarea in regulamentele si legile care guverneaza activitatile in parcul national Piatra Craiului, unde s-a desfasurat aceasta actiune. Am fi apreciat ca acest efort sa fie recunoscut si apreciat si nu sa creeze discutii / nemultumiri. Unele aspecte vor face obiectul unor ajustari de strategie a conducerii Clubului pentru viitoarele eventuale intilniri.
Acestea fiind zise, sa trecem la rapoartele de tura, asa cum ii sta bine Cronicii:

Prima in ordinea sosirii, este Geta cu o excursie din cursul saptaminii trecute, de la inceputul ei:
In sfarsit pe platoul Bucegilor -doar la o zi - dce vor urma ploi -cu o masina pana in Piatra Arsa -apoi Babe, Cruce, brana Caraimanului si cabana , Piatra Arsa coborare pe Jepii Mari In Busteni .
photos.app.goo.gl/WNKwtGKzgTI4OEu73

Raportul de la Mihaela D:
Duminica 24.09.2017, impreuna cu 7 prieteni, am coborit la Sinaia Sud. Din Valea Ciinelui am urcat Piciorul Gagului catre Gagu Mare. Ocolind vf. Mierlei am luat apa de la Uluce si am coborit pe Florei. Ne-am intors cu R3010 la ora 5:50 din Posada. Multe ghebe si riscovi pe Piciorul Gagului si citeva Palaria Sarpelui pe Florei.
photos.app.goo.gl/M2Vdv8AbXtoAYNUH2

si inca o varianta, de la Nelu P:
Indrumati de Mitica Strazzaboschi am mers pe traseul Sinaia Sud_Valea Cainelui_Varful Gagu Mre_Muntele Gagu Mic_Ocolit varful Mierlei_Ocolit varful Razoare_Varful Doamnele Tituleni_Piciorul Florei_Posada
photos.app.goo.gl/opHNQe76YBWkJQzx1

iar al Mirelei vine din tura:
Nistoresti-Plaiul Cornului-Lutul Rosu-Boncu-Vf.Frumos(1047 m)-Lacul Paltinu-Culmea Seciuri-Comarnic,24.09.2017
photos.app.goo.gl/JToWnaP8jMF8WEC22

si de la Doina:
photos.app.goo.gl/wp86iDVAoUiFKpwF3

Citeva poze din plimbarici de la Plaiu Foii, pe valea Spirlei, prin padure si maxim pina la baza abruptului, aveti de la mine - modest, si din cauza vremii, si din motive de sanatate:
photos.app.goo.gl/HwletTMlLxqw5k0w2

Iata si raportul Getei:
echipa noastra spre Spirla si stanci -zilele 2-3
photos.app.goo.gl/krKoQ9VX3NVHilBz2

si de la Mihai R - o tura de duminica, spre Zaplaz:
photos.app.goo.gl/i05s9GKmcpVyqp6P2

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

  • Nepermis: pentru a crea subiect nou.
  • Nepermis: pentru a răspunde.
  • Nepermis: pentru a adăuga atașamente.
  • Nepermis: să-ți editeze mesajele.

Recente

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2020 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria