saptamina 15-21ianuarie 2018

22 Ian 2018 09:32 - 02 Feb 2018 10:38 #3136 de angela
saptamina 15-21ianuarie 2018 a fost scris de angela
Aceasta saptamina , mai ales spre sfirsit ne-a adus multa zapada...
Rapoarte, atitea cite sint, vin insa pe aceasta cale spre cei doritori sa afle pe unde am mai umblat, noi, 'floristii' :)

Am aflat ca Mihai C si dl. Puiu au fost- parca joi- sa testeze noua zapada, dar raport nu avem, stim doar ca a fost zapada mare. la fel de mare sau mai mare a fost si simbata, si duminica.
Despre '1m de zapada' povesteste albumul lui Vali G, din tura 20.01.2018, Azuga, Vârful Grecu, Dihamul Militar, La clește, Gura Diham:
photos.app.goo.gl/t7D0uFxhr0mLatjg1

si varianta trimisa de Mihai R:
Zapada mare, poteca necalcata (pana la Diham), decor de poveste. Cel mai important a fost ca vremea a fost buna desi a nins tot timpul, nu a batut vantul decat putin spre varf. O tura frumoasa de iarna.

photos.app.goo.gl/Uplo3j52Ymc12XEA3

Nu chiar de 1 m a fost zapada si la Sinaia, dupa cum puteti vedea din doua albume sosite din tura noastra: Sinaia- pirtia de bob- BR- Cota 1400- Schitul Sf Ana - Sinaia:
varianta mea, cu foarte putine poze - photos.app.goo.gl/rtNQFRTBHsFhin0l1
si varianta Artemizei:
Din trenul 3001 am coborat in gara Sinaia un numar de 10 persoane : Angela V, Artemiza C ,Gabi A , Karmen D , Elena S , Cristina A , Rodica B , Brandusa G , Monica L si Nelu Z , am urmat o drumetie in circuit , trecand pe langa M-rea Sinaia -Hotel Furnica - Cabana Schiorilor -urcare pe serpentinele din vechea partie de bob- Cota 1400- Schitul Sf. Ana - intoarcere Cabana Schiorilor - Sinaia gara.
photos.app.goo.gl/JOmtlgKTOgk6tKrh1

De la Dumitra am primit un raport din traseul Predeal-Galma Mare-DN73A-Cabana Diham-Conducta-Gura Dihamului - Valea Cerbului-Busteni:
photos.app.goo.gl/noFzbOGRIra5TGBk1

mai am in tolba, o plimbare la Susai, duminica, de la Doina: photos.app.goo.gl/FuJyqm0MtlPunXLg1
pe poteca turistica spre Susai dar numai pana la Muchia Susai; din cauza ca a inceput sa bata vantul Vali nu a mai vrut pe aici, asa ca ne-am intors pe Polistoaca. Am avut si soare.

A sosit si raportul saptaminal al Mirelei:
Sambata,Predeal-Fitifoiu(1292 m)-Cabana Steaua(Forban)-Saua Baiului-Conducta-Gura Diham-Busteni.
photos.app.goo.gl/AePUyn8fzmbB8YGj1
Duminica, Sinaia-Poiana Stanii-Vechiul drum al Cotei-Sinaia.
photos.app.goo.gl/2sCYJW4sh2DSiq3V2

In rest, am mai fost la plimbarea de marti, ca de obicei, pe Lacul Morii, in organizarea lui Serban D- doar un album va pun, ca prea ar fi mult, s-o fac saptaminal :) si asta doar pentru ca am avut o surpriza! photos.app.goo.gl/btYiPEc4nFcKssRD2

Iar joi, Liana ne-a condus pe Arges si Neajlov, de la Falastoaca la Gostinari.
foto: photos.app.goo.gl/cVrgvq3N6a2SJ07S2
si de la Ion H:
photos.app.goo.gl/c78tdQbLMdvIipEd2

si au mai sosit citeva poze de la Ilinca: Diham – Pichetul Rosu – Poiana Izvoarelor, zapada proaspata neatinsa si foarte mare in unele locuri
photos.app.goo.gl/2QjIK1jBpfzTR9pk1
Ultima editare: 02 Feb 2018 10:38 de către angela. Motiv: update

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.131 secunde

Forumul respectă dreptul fiecărui membru la libera exprimare. Fiecare membru este responsabil pentru ceea ce scrie pe forum. Opiniile exprimate pe forum sunt personale şi nu reflectă poziţia Clubului Alpin Floarea de Colţ București sau a echipei de administratori / moderatori ai forumului. Citeşte aici Regulamentul forumului: floareadecolt.com/forum/despre-forum/265

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 5:40, primele două vagoane. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală

Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:55, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor