Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

saptamina 29ianuarie- 4 februarie 2018

acum 1 an 8 luni - acum 1 an 8 luni #3143 de angela
saptamina calda - la ses- mult soare, sfirsit de saptamina instabil... ziua 'Cirtitei' (sau la noi, ziua in care iese ursul sa vada ce mai e pe afara, daca isi vede umbra... mai urmeaza 6 saptamini de iarna!) insorita...

Dupa o pagina stufoasa de Cronica saptamina trecuta, acum urmeaza un raport mai modest, dar asa e in viata, fluctuant.

Incep cu 2 rapoarte primite de la Mihaela D - iata!

Excursia de joi: La riul Arges (01.02.2018-Bucuresti gara Titan-Soldanu-BisericaNegoiesti-Riu Arges-Budesti-Bucuresti)

Mobilizati de Liana am plecat din gara Titan la 8:57 catre riul Arges, din gara Soldanu. O zi insorita, dar din fericire pamintul inghetat, ceea ce a facut sa ne noroim mai putin.
photos.app.goo.gl/Z4j5fKr2CZIkRQe52

Simbata:

03.02.2018-Timisul de Sus-Spinarea Calului-Poiana Secuilor-Cab. 3 Brazi-Predeal
La propunerea Mizei coborim 15 in Timisul de Sus pentru Cheile Risnoavei. Inainte de urcus incepe sa ploua, nu prea tare, dar trebuie puse mantaile. Pe Spinarea Calului tot mai burnita putin si eu cu Doina ne hotarim sa o scurtam si ne indreptam catre Poiana Secuilor pe niste urme mai vechi, vagi, prin zapada. Ceilalti au continuat catre chei. La Poiana Secuilor s-a mai oprit ploaia, am scos mantalele desi mai cadeau citeva picuri. La 3 Brazi s-a oprit ploaia, chiar a iesit soarele. In IR 1634 la 14:50 din Predeal, au urcat la Azuga grupul care dimineata voia sa faca Clabucetul Azugii(Elena, Florin, Mihai C., Vasile si alti citiva). I-a prins o ploaie torentiala la Susai si au facut Limbaselul. De la Comarnic au urcat cei de 7:44 (Veronica, Serban, Jeni) care au fost din Posada pe Florei; si ei au prins ceva ploaie.
photos.app.goo.gl/je5qE6taLWH2DHeF3

A facut poze si Doina, desigur: photos.app.goo.gl/HC0CZ6u7myyOJ6Mg2

Iata , a venit si 'ramura' cealalta de raport ... adica ceilalti din grupul mare, initial:
Timisu de Sus - Valea Calului - Valea cu Noroi - Cheile Rasnov - Tocilita - Poiana Secuilor - Trei Brazi - Predeal 3-02-2018, cu reporter de serviciu, Mihai R:
photos.app.goo.gl/CrWaGvKN4vGWFDhf1
se pare ca a fost o alegere inspirata :)

Din aceeasi tura, albumul Dumitrei:
photos.app.goo.gl/MurddR7ygswpJ8wa2

Nici Artemiza nu ne-a lasat fara impresii :)
Sambata 03-II-2018 in trenul 3001 foarte multi iubitori de drumetii de iarna ; eu am propus un traseu in Cheile Rasnoavei din Timisul de Sus , pornind din dreptul garii , un urcus solicitant prin zapada pe Saua Calului -pe sub Postavaru si intoarcere din chei prin Valea Tocilita - Poiana Secuilor (1070 m alt.) - Cabana Trei Brazi (1128 m alt.) .Au raspuns propunerii mele un numar de 15 persoane : Gabi A , Artemiza C, Brandusa G, Doina D , Mihaela D, Minerva F, Lia S, Rodica B, Monica L , Dumitra P , Nicoleta , Nelu Z , Mihai Florin R , Marian I si Dan G .In Cheile Rasnoavei am admirat pe o lungime de 200 m peretii de stanca cu colti ascutiti folositi pentru sporturi extreme , alpinism ,bungee jumping , am admirat si tiroliana care statea atarnata singura in salbaticia peisajului .Per total am parcurs 21 /22 km in circuit , ne-am intors cu bine toti , de remarcat colegul Mihai Florin R , care urcand Valea Tocilitei a ajutat o colega care avea rucsacul foarte greu . Iar inainte de a va invita sa vizualizati albumul permiteti-mi sa inchei printr-o intelepciune : ,,Nu-i nimic mai bun decat sa-ti cunosti neputinta si necunostinta ! "
photos.app.goo.gl/6Trc7dwS6GpztMzh1

Mirela a ales de data aceasta ziua de duminica, alegind partial acelasi traseu:
Timisul de Sus-Valea Calului-Spinarea Calului(1020 m)-Cabana Poiana Secuilor(1070 m)-Hanul Cotul Donului-Predeal,16,5 km,4.02.2018
photos.app.goo.gl/uvqw1V7V3qHSVDaN2

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

  • Nepermis: pentru a crea subiect nou.
  • Nepermis: pentru a răspunde.
  • Nepermis: pentru a adăuga atașamente.
  • Nepermis: să-ți editeze mesajele.

Recente

16 Octombrie 2019
07 Octombrie 2019
02 Octombrie 2019

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2019 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria