Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

saptamina 28 octombrie - 3noiembrie 2019

acum 10 luni 2 săptămâni - acum 10 luni 2 săptămâni #3783 de angela
Am trecut la ora de iarna, zilele se scurteaza, ca doar este noiembrie, chiar daca a fost un scurt episod de iarna urmat de o noua perioada de toamna, ceva mai calda. Vremea in schimbare a inspirat mai mult sau mai putin pe cei care si-au ales activitatile in munte sau prin natura, in general.

Au fost colegii nostri pe munte, la deal si cu bicicletele. Asteptam rapoartele, ca de obicei, si le punem la rind, in ordinea sosirii:


Iura a ales MTB-ul: Cernica
La initiativa lui Horia postata pe grupul de biking duminica am facut o tura de bicicleta in trei pe la baltile din padurea Cernica. Culorile toamnei erau la apogeu si lumina a fost buna incat pot sa zic ca fost cea mai frumoasa tura de cand merg prin zona, si nu au fost putine. Pe drum am avut placuta surpriza sa intalnim un alt grup de la club per pedes care traversa padurea sa iasa la Pustnicul (a se vedea pozele).
photos.app.goo.gl/BouG3qSxbmJvx925A

Mihai R a fost in zona de dealuri, impreuna cu Misu Drumea, intr-o echipa mai restrinsa se pare:
Week-endul acesta se anunța vreme nu prea bună, însă pândim prognoza pentru ziua de duminincă care arată ceva mai bună. Este o zi de toamnă cu nori și cu soare dar destul de caldă cât să mergem doar în tricouri după ora 11:00.
Am încercat un traseu nou de traversare spre V. Doftanei, cu traversarea succesivă a V. Câmpiniței și V, Oprii. Odată ajunși în Plaiu Câmpinei coborâm spre râul Doftana și urcăm spre Brebu. Zona de dealuri ne răsfață cu bunătățile toamnei: mure, cătină, păducel, prune, mere, struguri, nuci, etc.
După un popas la Biserica veche din Brebu pornim spre Câmpina. Culegem nuci de pe marginea drumului și admirăm gospodăriile și varietatea de case din Brebu.
Ajungem în gară în Câmpina în jurul orei 17:15.
A fost o zi foarte frumoasă de toamnă!

photos.app.goo.gl/kdhftF2oZs8BMFgNA

Rodica R a fost in Baiul sudic:
O tura de iarna cu frig si ceata de la Sinaia sud pe piciorul Gagului pana la valea lui Bogdan.
photos.app.goo.gl/CZsiC8iF8mfwHtMn6

De la George L am primit inca un raport:
Predeal--Pârâul Rece(1045m)- Valea Pietrosul(850m)- Cabana Trei Brazi(1130m)- Predeal
photos.app.goo.gl/fEVYtU6ZWLBposdc8
Duminica, 3 noiembrie 2019, cu o întârziere de 50 min a trenului R3017(defectare locomotivă), 9 montaniarzii hotărâm sa coborâm în Predeal Vremea este perfecta pentru drumeție! Pornim spre Pârâul Rece, printre fagii seculari,pe Culnea Fetifoi, Vf. Fetifoi(1292m).De la Cabana Pârâul Rece coborâm pe pârtie, traversam Pârâul Pietricica prin Valea Pietricica(850m). Panoramele sunt superbe către Bucegi, Postavaru, Piatra Mare, înșiruirea de poieni și pădurea frumos colorata. Urcam pe la Mănăstirea Sfânta Treime, și ajungem la Cabana Trei Brazi(1130m),unde găsim în poiana câteva ciuperci, culegem măceșe și luam prânzul. Revenim în Predeal la trenul de 17:10. A fost o zi superbă de toamna, cu toții ne-am bucurat de peisajele și vremea superbă, de care am avut parte.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

  • Nepermis: pentru a crea subiect nou.
  • Nepermis: pentru a răspunde.
  • Nepermis: pentru a adăuga atașamente.
  • Nepermis: să-ți editeze mesajele.

Recente

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2020 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria