Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

Saptamina 5-11 iulie 2021

acum 1 săptămână 6 zile - acum 6 zile 17 ore #4143 de angela
Liana P este iarasi deschizatoarea Cronicii cu o excursie pe malul Argesului:
Plecam in formatie de 4, din Ghencea cu autobuzul R423 spre Teghes (Tzeghesh), o localitate pe malul Argesului, la cca 50 km de Bucuresti. De aici mergem pe digul mal stang al Argesului si al Lacului Mihailesti pana in Cornetu, de unde cu R421 ne intoarcem in Bucuresti. Vegetatia cu multimea de flori ne fac sa nu bagam de seama caldura si cerul fara niciun nor. Iar am facut sute de poze, din care cu greu ma indur sa sterg. Scuze! Dupa masuratorile colegelor traseul nostru a fost de cca 15,5 km. Am adaugat si poze primite de la colegele de excursie, intercalate cronologic.
photos.app.goo.gl/YzRgnqQ7CMsXoyaK6

Urmez 'probabil' :) eu, in ordine cronologica cu minivacanta mea ad-hoc la tanti Oara, in care mi-a incercat puterile 'cele noi'... Cum m-am saturat de caldura, am sperat sa petrec putin timp, fara un plan definit clar, si unde spera omul sa poata dormi fara rezervare prealabila (macar in timpul saptaminii), la Diham.
Am plecat cu primul tren prins...am sperat la altul, dar blocajele de trafic nu m-au lasat sa ajung la regiotrans si asa am ajuns la softronic. N-a fost chiar rau :) racoare/aer conditionat functional normal si am ajuns la Busteni relativ repede, luind la pas drumul spre Gura Diham si urcind am ucat pe caldura de la prinz 'pe conducta', cu neplacerea provocata de starea potecii, mult prea noroioasa pentru vremea asta a anului. Am mers incet, cu pauze, si dupa 4!!!h am ajuns la cabana. Turistii de peste zi cam treceau spre destinatiile lor finale, asa ca in afara unui grup mai in virsta si o pereche de tineri, care au stat pe acolo, era pustiu. Am cerut o supa, dar nu a fost o idee buna, galustile erau bune, dar cineva scapase probabil delikat cam mult in zeama... chestie care mie evident ca mi s-a parut insuportabil, dupa ce sint la regim de 'fara sare adaugata' de vreo 2 ani. Nu cred ca tanti Oara si-a stricat stilul, dar poate a fost si contributia altcuiva la asta? Oricum abia mai tirziu am reusit sa o vad si pe cabaniera noastra favorita, ca era plecata cu treaba. Dar ea era cu decizia cazarii, asa ca pe final am fost instalata intr-o camera la etajul 2... singura pe etaj pentru 2 nopti. A doua noapte cred ca am fost chiar singura in toata cabana! Cind m-a intrebat cit vreau sa stau, am zis ca nu stiu, dar cum vineri deja urma sa vina turisti, ar fi trebuit sa ma mut in alta parte cu cineva si am zis pas, nu pentru ca sint mofturoasa, dar ma gindeam ce fac 4 zile pe acolo...
A doua zi aveam in plan o incercare de urcat la Malaiesti.
In prima zi sigur ca nu puteam doar sa zac dupa urcare, desi am avut probleme serioase cu genunchii, asa ca tot am plecat sa fac un tur in jurul Magurii Cenusii.
Am auzit un sunet foarte ciudat la un moment dat, ca un fel de croncanit, dar clar era alt animal... l-am si vazut, era un 'caprior' (tap), nu l-am pozat dar am apucat sa il vad pret de mai multe minute, trecind mai la vale de mine prin padure, mai uitindu-se la mine, mai scotind acele sunete.
A doua zi am plecat de dimineata putin dupa ora 6 via Glajerie spre Malaiesti. Umezeala multa, transpiratie pe masura, dar abia spre poienile de dupa bancuta m-au ajuns din urma primii... alergareti, iar primul grup, in coborire, o familie cu copii mici a aparut pe la cascada (bogata anul acesta). La cabana era un grup de copii, citiva straini cu corturi, destul de animat. Am stat mult pe acolo, ca era devreme- pe la ora 10-11. Dupa o prajitura casei si un ceai(in pahar de plastic) cu cimbrisor, am hotarit totusi sa incerc marea cu degetul si sa cobor pe Take- ca mi-a spus cabanierul ca au curatat poteca- desi ma avertizase Ana ca e rau pe acolo. Da... a fost aproximativ cum stim poteca, rupturi care evolueaza, si ceva se intervenise pentru zona unde cazusera multi copaci. Mai rau este ca exista vreo 3 'pasi' sensibili, unde poteca se va rupe cit de curind si risti sa calci in gol, daca esti grabit sau neatent. Exista citiva copaci de calarit, mai usor sau mai greu, si 3 zone unde padurea a cazut, si clar a mai taiat ceva Salvamont(sau?) dar era loc de mai bine, pentru ca nu s-a degajat practic vechea poteca unde era foarte mult de lucru, si s-a facut o 'poteca' oarte proasta mai pe linga, cu potential de degradare foarte mare. Zona cu 'pasii' este intre podet si Prepeleac, zonele, cele 3, cu cazaturile (posibil si de la avalansa) sint intre Prepeleac si primul vilcel inainte de valea Bucsoiului, doua in dreptul unor vilcele pe care mi se amintesc din alte excursii destul de bine- unul stincos si unul cu arinisuri. Una dintre cele 3 zone cu cazaturi arata ca dupa bombardament, copaci scosi din radacini, iar cel cu 'arinisuri' este cel mai rau, pentru ca este cu strecurat pe dedesubt si printre copaci si 'ragalii', dificil daca ai un rucsac mai maricel in spate. Am facut o pauza mare la bancuta memoriala dinainte de valea Bucsoiului, in sus vremea se cam zburlise, nu se vedea prea mult pe vale. Cum aveam inca o buna parte de zi in fata am stat vreo jumatate de ora si pe banca din Pichetul Rosu, cu scos bocancii... Poteca PR dintre Pichetul Rosu si Diham a fost foarte uda, balti in zona vaii Armasarului, dar si mai incolo. Vineri am coborit si m-a intors acasa, pe la Cleste (noroi mare!), sub cabana Vinatorilor de Munte si Leuca Mica, via Vf Grecu si Muchia Lunga. A fost putin vint, asa ca drumul prin padure nu m-a facut sa sufar prea tare de caldura. Totusi mi se pare foarte cald si la munte in vremea asta...
Diham 7-9 iulie 2021
photos.app.goo.gl/t9PRcPV5E2UrkGw49


Daca m-am intors vineri de la munte, simbata a fost zi de pauza, dar trebuia neaparat o tura macar de bike duminica: Am plecat pe la 6.30 si am luat-o spre Darasti- Singureni- Iepuresti, si inca pina la Bulbucata a fost placut ... Am vrut sa explorez un drum nou, am cotit in centru in Podul Doamnei pe str Neajlovului spre comuna Neajlovu! unde stiam cam ce ma asteapta, ca am fost altadata venind dinspre Podul Ilfovatului. Drumul a fost destul de scurt si frumos, cu asfalt bun. In Neajlovu stiam ca spre est este un drum ciudat neterminat dar credeam ca va fi cam la fel de rau cum il stiam si eram pregatita de pushbike daca ma satur de hirtoape, apoi avind in plan sa ies spre Padureni, unde nu mai fusesem dar tineam minte ca vazusem un drum cu pietris acum 2 ani. Si mai tineam minte ca era un drum lateral cu sageata in Buturugeni. caldura mare am prins-o pe cimp pe acel drum infect care practic nu exista desi pe harta e figurat chiar de parca ar fi modernizat... asfaltat o bucata 'pina in deal' m-a avertizat si un satean in Neajlovu ca 'se infunda'... dar eu azis merge la Padureni... da, teoretic! Am pus o singura poza in album, credeam ca acolo va fi cel mai rau, dar pina la urma si de caldura am cam cedat nernvos, ca eram ba prin sant, ba pe miriste si mi-a zis ca poate daca iau o urma de tractor linga padure gasesc ceva... Nu am gasit nici umbra, nici poteci care sa traverseze padurea (umblate, ca asa am incercat ceva, dar era noroi, paienjeni si mai ales roiuri de tintari nemincati care au tabarit pe mine instantaneu. Nu era de mers, m-am chinuit mult prea mult pe scurta bucata ramsa pina la intersectia cu drumul circulabil spre Padureni. Era si la ora cea mai rea, si nefiind calare nici vint nu se prea simtea. In final am razbit, cu chin si consumind multa apa, asa ca speram sa gasesc in sat ceva. Ultima portiune spre Padureni, pe drum era binisor, inca mai era pietris deranjant, dar mai rau e ca fiind circulat, daca te prinde o masina acolo, se face praf, chiar daca omul e simtit si se straduieste, cum a fost in cazul meu cu o 'dacie'. La intrarea in Padureni am oprit la umbra si am inceput sa imi scot semintele de iarba si mizeria din incaltari si sosete si aproape ca mi-am terminat toata apa. Satul este ingrijit, si erau oameni pe strada pe care am putut sa ii intreb unde gasesc un magazin ca sa imi iau apa si pe unde e drumul optim spre Buturugeni. Am cumparat o sticla de 1.5l, nu a avut plata decit la 2l, ceea ce pe mine nu ma coafeaza, ca am 2 sticle de 750ml la mine, asa ca am luat Borsec.
Comuna Buturugeni, din care face parte si Padureni are niste statii de maxitaxi frumoase, si placute ca loc de popas, asa ca am profitat de ele si acolo si in Buturugeni, finnd deja miezul zilei. Desi mai venea cite un nor sau mai adia si vintul pe bicicleta, totusi deja caldura era mare si pe drumul de intoarcere aveam de gind sa ma tot opresc la pauze de hidratare si umbra, deja consumasem 3l de apa in aceasta tura, pina la intrarea pe barajul Mihailesti am mai consumat o sticla (750ml), asa ca am fost de acord cu oferta (sa imi dea apa rece) unui tinar care tocmai oprise cu un logan in apropiere si venea sa deschida o poarta. Am mai luat deci inca 750ml de apa pe care aproape ca am si consumat-o pina acasa, ultima portie am turnat-o pe mine pe trotuar unde urcam panta de linga institut, in Magurele. Apoteotic m-am dus sa fac si o 'baie' in fintinile arteziene ale primarului, pe 'esplanada'...cele care tisnesc direct din gresie.
photos.app.goo.gl/9ZepmqcJ6Sj6rxpA6

Artemiza a facut 2 albume de aceasta data:
“Tura de o zi in M-tii Bucegi: Vf. Omu si Vf. Bucsoiu Mare 10-VII-2021 .”
In aceasta sambata 10-VII-2021, cand s-a prevazut o prognoza favorabila drumetiilor , trenul VSD-istilor a fost plin de montaniarzi dornici sa strabata cele mai deosebite poteci montane . Eu impreuna cu Diana , Valentina si Vali am luat de baza propunerea lui Iura de pe WathApp adica Bucsoiu din muntii Bucegi . Astfel noi patru am ales un circuit asa zis , mai greu dar cu mari satisfactii pornind din Sinaia - Piatra Arsa - cabana Omu ( 2507 m. alt.)situata pe cel mai inalt varf al muntilor Bucegi ( Vf. Omul fiind al optulea din Romania ca altitudine 2507 metri ) - Vf. Bucsoiu Mare ( 2492 m. alt ) , al treilea ca inaltime dupa Omu si Doamnei ( din Bucegi ) , apoi am coborat prin Poiana Bucsoiu -pe Take Ionescu- Poiana Izvoarelor - Gura Diham - Busteni . Ajungand la cabana Omu , am putut admira de jur imprejur privelisti grandioase si variate , siruri de munti separate de vaile cu asezari omenesti , dominand perspectivele pana departe la orizont . De la Vf. Omul pana la Vf. Bucsoiu Mare am admirat atat de aproape Coltii Morarului , platouri intregi de flori de rododendron , multe alte flori , am trecut printre stancarii si jnepeni , am cules muguri de jnepeni dar si ciuperci comestibile , toate usurandu-ne parca poteca ! Ne-am intors dupa noua ore si jumatate de mers efectiv cu trei pauze scurte de 7- 8 minute , totalizand 27 km. Primul album.
photos.app.goo.gl/AzkwKgkkHDWYTKu66
“Tura de o zi in M-tii Bucegi : Vf. Omu si Vf. Bucsoiu Mare .10-VII-2021.Albumul 2. : flori si petece de zapada !”
In acest al doilea album din tura noastra minunata spre Omu si Bucsoiu prezint cele mai spectaculoase imagini cu palcuri si petece de zapada , dar si flori de tot felul . Sper sa se vada marea noastra bucurie in aceasta drumetie Vizionare placuta !
photos.app.goo.gl/qwCKHucP2y6oYxHn6

Mihai R raporteaza: Gura Diham - P. Izvoarelor - Take Ionescu - Mălăești - Padina Crucii - Glăjărie - V. Nisipu - Cab. Forban - Gâlma -Predeal 10.07.2021
S-a anunțat vreme bună astăzi. Aș fi mers pe o vale dar... nu sunt amatori.
Îmi zic să nu merg singur pe vale și mă gândesc să aleg ceva frumos și puțină explorare în partea de coborâre a traseului. A ieșit bine deși amicul meu de drumeție se gândea că vom dormi în gară în Predeal. :))
Am prins o vreme excelentă pentru foto (cu nori și soare) în zona Văii Mălăești, pe Padina Crucii și la Lacul Țigănești. Liniștea și peisajul de la lac ne-au umplut sufletele pentru cel puțin o săptămână.
Partea de explorare a fost o reușită. În coborâre ajunși la drumul forestier din Glăjărie facem stânga pe drum în loc să urcăm spre Cab. Diham. Ceva mai jos urcăm pe V. Nisipu și apoi coborâm spre P. Frăsinetu. Ajungem la Cab. Forban și ne grăbim spre Predeal pe traseul BA (Gâlma). Ajungem în gară pe la 20:30 și pridem IR de la 20:24 care avea întârziere 15 min.
Pentru mine a fost o zi reușită și plină! Marinică sper că a fost ok, că ți-a plăcut ziua asta! Mulțumesc pentru companie!
Pe data viitoare!

photos.app.goo.gl/H7yvbCyjrShNWzcPA

Loredana a fost si ea pe munte:
12 persoane ne-am imbarcat la Busteni, dupa coborarea din tren, in trei taxiuri care ne-au lasat la Gura Diham de unde, pe o zi superba, am pornit pe poteca spre Poiana Izvoarelor, cu doua destinatii. Circa 10 dintre noi ne-am propus Bucsoiul, alti doi, Malaiesti si Padina Crucii.

Eu am fost in grupul mare de Bucsoiu, ideea turei apartinandu-i lui Iura.
Foarte calduroasa vremea dar, din fericire, prin padure a fost inca racoros. Drumul bun pana la Poiana Izvoarelor, cu cateva portiuni noroiaose la intersectie cu izvoarele, portiuni care se puteau insa ocoli sau trece fara probleme.
De la Poiana Izvoarelor am mers, pe langa un grup urias de tineri si copii, spre prepeleac. Am depsit grupul si de la Prepeleaca am carmit spre Bucsoiu. Pana la Prepeleac, poteca buna. Erau cativa copaci cazuti dar poteca a fost, in linii mari degajate iar pe sub trunchiurile ramase se putea trece fara probleme. Sau se puteau sari cele joase.
Odata intrati pe traseul de Bucsoiu, cerul a inceput spre norucul nostru, sa se mai acopere de nori, astfel incat sa nu ne rupa soarele in doua. Cand am iesit in golul alpin si-am pornit in sus, pe stanca, deja cerul era acoperit si-am avut parte de racoare. Pe ultima portiune am mers prin valatuci de nori, varful fiind aproape complet invaluit in ceata.
Ceata care a inceput sa se rupa dupa ce am ajuns. Pe traseul sper Omu a fost chiar spectaculos, cu petice de cer albastru si cu soare alternand cu nori grosi.
Am ajuns la Omu pe la ora trei si un pic si, dupa o pauza de masa pe racoare, am pornit pe Cerb. Fiind oarecum stransi de timp, am taiat curbele, coborand mai mult pe fir drept, printre tufele roz de rododendron.
Vremea devenea tot mai insorita si calda si, in scurta vreme, am ramas iar la tricouri. Drumul bun, doar un traserseu cu zapada care nu punea insa nicio problema.
Am ajuns in Busteni cu circa 45 de minunte inainte de trenul de 19.52, venind pe Munticelu, pentru a evita sleaurile si eventualele noroaie de pe Plaiul Fanului si mersul pe sosea.
O drumetie frumoasa. A se repeta


photos.app.goo.gl/D2vjeX4wHAwPrzzd9

Alice ne-a mai trimis o pagina din 'Tara Minunilor':
Valea Cerbului-Brana Mare a Morarului pana la Crucea lui Stoichita
alicegherman.blogspo...-mare-morarului.html

Ion H a fost in Ciucas:
10 iul 2021 Cheia - Stina Zaganu - Vf. Gropsoarele 1883 m - La rascruce - Cabana Muntele Rosu - Poiana Gropsoarele - Cheia

photos.app.goo.gl/bMoQcBnP6ZnFdkR88

Radu A a fost in Piatra Craiului:
Ieri am reusit sa ma sincronizez iar cu Zoli si cu inca niscaiva colegi de munte si am urcat Valcelul cu Fereastra. Am mai facut si o bucatica din Braul de Sus pana in dreptul Padinii lui Calinet si in cele din urma am urcat in creasta pe Vf. Ascutit si am coborat pe Braul Cioranga marcat.
kermit.go.ro/radu/vf...anga_iul21/index.htm
kermit.go.ro/vfereastra_bcioranga_iul21.tar

Ileana are de data aceasta doua excursii de raportat:
Va trimit cele doua filmulete pe care le-am facut in excursia pe vf. Sultanu - Provita de Sus, in 07.07.2021.
youtu.be/0VTyC-1zPtU
youtu.be/-VZ5qBY309k

si
un mic rezumat al excursie noastre de ieri, 10.07.2021, de la Busteni, pe Valea Alba, la "verdeata".
www.youtube.com/watch?v=VqdBDBd22q4

a venit si varianta finala a filmului:
www.youtube.com/watch?v=md_ewyJLTkU

............................................................................................................................................................................................
Continui cu intrarile in ordinea cronologica a sosirii lor.
Iata raportul lui Iura din tura din Bucsoiu:

Oricat am incercat sa gasesc un titlu pentru aceasta postare, nu mi-a venit in minte unul mai potrivit decat cel cu care Loredana si-a insotit pozele: "Bucegii, in floare, sarbatoare pentru ochi si suflet". Sambata a fost intr-adevar o sarbatoare a florilor de munte si un festival al ceturilor pe cel mai lung si cel mai spectaculos traseu de creasta din Bucegi cunoscut sub numele de Drumul lui Deubel (creasta Bucsoiului Mare). Parca toate florile se vorbisera sa infloreasca in acest weekend pe traseul nostru, fiecare in zona ei foarte ingusta de altitudine iar rododendronul era inca la apogeu la peste 2000 m. Cavaleria usoara a Clubului a sarjat in mare viteza peste Busoiu si Omu, Coborarea fiind pe valea Cerbului si Plaiul Munticelu in Busteni, unde am ajuns cu o ora inaitea lui 3012. De remarcat vremea, mai stabila ca niciodata in aceasta vara, cu o temperatura ideala pentru efor fizic. De asemenea de remacat poteca de pe valea Cerbului marcata cu balegar de urs la fiecare suta de metri si mai des in partea sa inferioara, demonstrand turismul intens practicat de aceste animale in ultimul timp pe potecile marcate. Intamplator sa nu, era puzderie de turisti la cabana Omu, deschisa, insa nu am intalnit pe nimeni la coborare pe vale. Singurul care a lipsit din peisaj a fost Balaurul, ascuns de caciula de ceata care ne-a redus la minimum pauza de pe Bucsoiul Mare, dar caruia ii vom rezerva o tura in combinatie cu Valea Morarului peste doua saptamani. Sub Bucsoiu ne-am intalnit cu o echipa de patru cu Miza, care au venit dinspre Omu si au facut traseul in sens invers.
Iata si pozele:
photos.app.goo.gl/5g9dBehJ8wQbGhhP9

Marian C a venit cu 2021.07.10, Casc.Moara Dracului, Vf.Lancia, V.Gaura:
photos.app.goo.gl/6ba5AgKc9i4iYmnm7

Iar Svetlana ne-a trimis ceva din Bulgaria:
Prima zi dintr-o excursie de 2 zile în Bulgaria, cu Arhiva de geografie. Am vizitat peșterile Devetașla și Prohodnaia, mai interesantă. bungee jumping, escalade (un grup de româmi escaladau pereții peșterii). Apoi, Sofia.
photos.app.goo.gl/zXwEdBCPeHZ3gPzS8

A doua zi în Bulgaria cu două vîrfuri, unul Kamen Del (Piatra...) și Vîrful Negru (Cherni vrah), de vreo 1860, respectiv 2290m. Multe flori, pinul caracteristic, turbărie.
photos.app.goo.gl/ma3oYy3VWAfCecL97

De la Emil am primit urmatoarele, din Piatra Craiului, partea sudica:
Traseul parcurs sâmbătă a fost: Cabana Pietricica (1206 m)-Poiana Pietricica (1487 m)-sub vârful Pietricica (1786 m)-„La Arsuri” (1859 m)-Șaua Funduri (1880 m)-Muntele Funduri-Poiana Funduri (1340 m)-Culmea Păduricii-Cabana Brustureț (1020 m)-Cabana Pietricica (1206 m).
Ninel și Zoff au dat strigarea si gașca veselă s-a adunat din nou. Întâlnirea a fost la Podul Dâmboviței apoi ne-am deplasat la cabana Pietricica (1206 m), o oază de liniște în sudul Pietrei Craiului. Sâmbătă 6 drumeți am făcut un traseu frumos și destul de lung pe ruta Cabana Pietricica (1206 m)-Poiana Pietricica (1487 m)-sub vârful Pietricica (1786 m)-„La Arsuri” (1859 m)-Șaua Funduri (1880 m) și un pic mai sus (până la 1954 m) apoi cale întoarsă în șa-Muntele Funduri-Poiana Funduri (1340 m)-Culmea Păduricii-Cabana Brustureț (1020 m)-Cabana Pietricica (1206 m). Traseul de la Cabana Pietricica până în Șaua Funduri este foarte sălbatic și neumblat, nu am întâlnit pe nimeni. În schimb în Șaua Funduri era „manifestație”. Față de acum trei ani, traseul dintre Poiana Pietricica și Șaua Funduri (partea care merge prin pădure) este un pic mai dificil din cauza copacilor doborâți din cauza furtunilor din primăvara trecută. Am avut însă baftă de vreme blândă, când am ieșit din pădure am avut nori așa că nu am luat soarele din plin, așa cum se întâmplă, de obicei vara, în Crai. După tură Ninel, Zoff și comp. ne-au așteptat la cabană cu o coirbă la ceaun iar apoi s-a făcut și friptura cu ciupercile la grătar. Cu toții ne-am gândit la Dănuț. Era nelipsit din turele organizate de Ninel. Din păcate nu mai este printre noi, dar este prezent în amintirile și în inimile noastre.
10 iulie: photos.app.goo.gl/YB32RfAqT74XMfhHA

Azi a fost zi de relaxare și de recuperare după tura de ieri. După ce Mircea Răuță a venit și am coborât cu bagaje cu tot la Brustureț, am ales să facem o mică tură în Cheile Brusturețului. Din câte am îneles, față de acum 10 ani viiturile și-au făcut de cap și au distrus drumul forestier pe multe porțiuni în chei. Dar acest aspect nu ne-a deranjat, din contră dau Cheilor Brusturețului un aspect mai sălbatic. După tură ne-am luat „La revedere” de la Ninel și Zoff, așteptând următoarea tură și așteptăm cu nerăbdare o nouă reîntâlnire cu Craiul :)
11 iulie: photos.app.goo.gl/zGNDvACqCKeXCCuK6

Filmulețele se pot vedea accesând link-urile de mai jos:


www.youtube.com/watch?v=2MP3czfB24U

www.youtube.com/watch?v=jOJC61TPjdg

... va urma ...

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 1 săptămână 3 zile #4145 de MihaelaDobrin
Simbata 10.07.2021-Buzaianu-Stina Zagan-vf.Gropsoare-M.Rosu-Valea Timpei-Gropsoare- Zi torida de vara cind orice mica umbra a fost benefica. Multi turisti intilniti pe tot parcursul.
photos.app.goo.gl/5mXidwL7YDRiMoen6
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: angela

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

  • Nepermis: pentru a crea subiect nou.
  • Nepermis: pentru a răspunde.
  • Nepermis: pentru a adăuga atașamente.
  • Nepermis: să-ți editeze mesajele.

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2021 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria