Donează 3.5%

Donează 3.5% din impozitul pe venit pentru anul 2023.

1. Dacă ai cont în SPV (spațiul privat virtual) completează formularul 230 (folosind Acrobat Reader sau alt soft echivalent) cu datele personale şi datele clubului şi depune-l online pe site-ul ANAF: Formular-230-2023-online.pdf (right-click + save link as... PDF-ul nu poate fi vizualizat în browser).

2. Dacă nu ai cont în SPV (spațiul privat virtual) printează formularul 230, completează-l cu datele personale (conform instrucţiunilor din document) şi trimite-l prin poştă la ANAF: Formular-230-2023-print.pdf (click pt a fi vizualizat în browser sau right-click + save link as...).

Data limită pentru depunere: 25 mai 2024.

Îţi mulţumim!

saptamina 20-26 decembrie 2021

27 Dec 2021 21:34 #4236 de angela
saptamina 20-26 decembrie 2021 a fost scris de angela
Saptamina aceasta este weekendul de Craciun...
Cum unii nu au stare de stat la mese tipice, mai urca si pe munte... chiar daca mai modest.
Cu Carmen am ales un urcus prin zapada si soare, pe Sorica. O zi mai 'boiereasca', la ducere Astra, la intoarcere Softrans. In natura, circa 6h, dus-intors cca 9km. Fara vint si caldut. Ne-a fost dor de cer albastru si soare, asa ca am profitat! Pustiu- ne-am intilnit cu o singura fata care venise din Busteni.
photos.app.goo.gl/vh8MgNY7bEofHFoH7

Mihai R a ales duminica pentru tura:
În sus pe C. Grecu, pe vârf, prin Șaua Baiului la Cab. Diham, pe C. Armăsarilor spre P. Izvoarelor, pe Munticelu și în jos pe Dr. Fânului 26.12.2021
Nu se anunță vremea prea grozavă dar o tură în a doua zi de Crăciun e binevenită.
Nu e prea multă lume în tren dimineață. Ne strângem 10 și alegem să urcăm pe Culmea Grecului, din Azuga. Vf. Grecu și Șaua Baiului ne întâmpină cu ceață dar în apropiere Cab. Diham se întrezărește soarele deasupra crestelor. După o escală cu cântece la Cab. Diham facem stânga sus pe CA spre Curmătura Armăsarilor. Chiar aici la intersecția PR cu CA undeva mai jos în pădure se aud mormăituri (Moș Martin nu se vede. o fi undeva mai jos în pădure...). Coborâm din Curmătură spre spectrala Cab. Poiana Izvoarelor și ne uităm la ceasuri. Mai sunt trei ore până la R3030 la 17:32. Îi dăm înainte spre Pichet și pe Munticelu. Ca de obicei, iarna după ninsoare poteca pe Munticelu e de basm. Din P. Coștilei admirăm încă odată crestele și coborâm pe Dr. Fânului. Se pare că marcajul BG în partea de jos a fost refăcut... Cu 10 min. înainte de sosirea trenului ajungem în Gara Bușteni. A fost tură voioasă cu oameni iubitori de drumeție!

La mulți ani!
photos.app.goo.gl/GcvXFyV7Q1kAqSCm8

... va urma...

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
28 Dec 2021 21:55 #4237 de MihaelaDobrin
Scris de MihaelaDobrin pentru subiectul saptamina 20-26 decembrie 2021
Duminica 26.12.2021-Busteni-Coama Lunga-Conducta-Busteni. Din fericire nu a plouat sau nins iar vintul a batut foarte putin la un moment dat. Din pacate ceata a invaluit in totalitate Bucegii si am putut admira de pe vf.Grecu numai Piatra Mare, Postavarul, Magura Codlei si M. Neamtului.
photos.app.goo.gl/dc7M5DMYEjQoJARP6
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: angela

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.159 secunde

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 6:00, primele două vagoane sau trenul InterRegio 1631, ora 7:17. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală
Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:45, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.