Donează 3.5%

Donează 3.5% din impozitul pe venit pentru anul 2023.

1. Dacă ai cont în SPV (spațiul privat virtual) completează formularul 230 (folosind Acrobat Reader sau alt soft echivalent) cu datele personale şi datele clubului şi depune-l online pe site-ul ANAF: Formular-230-2023-online.pdf (right-click + save link as... PDF-ul nu poate fi vizualizat în browser).

2. Dacă nu ai cont în SPV (spațiul privat virtual) printează formularul 230, completează-l cu datele personale (conform instrucţiunilor din document) şi trimite-l prin poştă la ANAF: Formular-230-2023-print.pdf (click pt a fi vizualizat în browser sau right-click + save link as...).

Data limită pentru depunere: 25 mai 2024.

Îţi mulţumim!

Săptămâna 31 Oct. - 06 Noi. 2022

06 Noi 2022 20:48 - 11 Noi 2022 21:41 #4443 de ROFMihai1075
Săptămâna 31 Oct. - 06 Noi. 2022 a fost scris de ROFMihai1075
Deschid Cronica pentru săptămâna ce tocmai s-a încheiat cu o pitorească și clasică plimbare.
Așteptăm cu drag albumele voastre pentru Cronică!

Ne-am gândit să mai mergem și pe dealuri la sfârșitul blândei toamne de anul acesta. Am ales să refacem o mai veche, clasică drumeție ce pornește de la Nistorești, străbate pe rând ulițele, potecile prin văi și poieni din sateler: Plaiu Cornului, Vistieru, Șotrile și Seciuri și are ca destinație Barajul de la Lacul Paltinu. Vremea a fost excelentă cu 16-17 grade Celsius și ceva nori. La întoarcere mai jos de baraj, în Seciuri am trecut pe partea stângă a Râului Doftana și am mers până în Cheile Doftanei. De aici am urcat spre Șotrile cu direcția Nistorești. Iată și albumul foto (cu imagini surprinse pe traseu de mine și de Diana Dumitru):

photos.app.goo.gl/G5QyWmkgcdH8jcPu6

Din aceeași tură Gunther ne trimite albumul său:

photos.app.goo.gl/TunkZtmKdycL4Sbk8

De ceva vreme sunt secundul Angelei la Cronică. Îmi puteți trimite albumele și rapoartele voastre pentru Cronică pe adresa: rmihai1075@gmail.com

Reamintim că cele prezentate de noi în Cronica sînt de regulă activitități ale membrilor activi ai Clubului Alpin Floarea de Colț / foști membri/ și ale simpatizantilor noștri, majoritar cu participare și a altor colegi. Participarea la aceste ture este gratuită și fiecare este responsabil pentru alegerea turei sau participării, dar dorim să ne cunoaștem înainte de a accepta noi membri în Clubul nostru.
Sîntem deschiși celor care vor să ni se alăture în ture, le primim contribuțiile la Cronică, chiar dacă nu fac parte din Club, fără însa a ne 'lăuda' cu ceva care nu ne aparține, contributorii fiind responsabili 100% de ceea ce trimit sau postează singuri la Cronică.
Ultima editare: 11 Noi 2022 21:41 de către ROFMihai1075.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

  • ROFMihai1075
  • Avatarul lui ROFMihai1075 Autor Subiect
  • Deconectat
  • Membru de Elită
  • Membru de Elită
Mai Mult
08 Noi 2022 12:48 - 11 Noi 2022 12:39 #4444 de angela
Scris de angela pentru subiectul Săptămâna 31 Oct. - 06 Noi. 2022
estimp... altii... :)

Horia ne-a trimis un mesaj:
Intre 28-31 octombrie am mers la Baile Herculane.
photos.app.goo.gl/VKyXowWrgMy3C5h98

Excursii au fost si vineri si simbata, deocamdata albume nu prea :(
In afara de grupul de la dealuri, au coborit oameni la Sinaia sau Busteni- altii au mers mai departe cu trenul spre Piatra Mare (simbata).
Cu Silvia si Mihaela D am ales Coama(Muchia Lunga) spre vf Grecu si mai departe pe culmea Clabucetului Baiului spre zona Vinatorilor de Munte, la Predeal, pe BA. Cum am facut doar 2 poze, in Busteni... e fara album de data aceasta.
Pe trenul de intoarcere ne-am intilnit cu Jeni K si Anca L care au fost prin Zamora. (Vineri au fost la cascade, Spumoasa/Urlatoare.)

Mai stiu de un grup care a mers in Ciucas, o excursie pe valea Horoabei, una in Bulgaria, si de o urcare in platou din Busteni/ pe Jepi, cu tinta Omu si coborire pe Valea Cerbului. Sa vedem daca cineva vine si cu vreun raport!

Marian C a fost in Iezer-Papusa:
2022.11.05-06, cab.Voina, ref.Iezer, vf.Roşu, Plaiul lui Pătru
:

Ziua 1, traseu cabana Voina, PA, refugiul Iezer. Durată 4 ore. Cald (temp. cca. 8-15 gr.C.), nori cu puţin soare, fără vânt, poteca uscată. Am coborât de la refugiu cca. 10-15 min. pentru lemne. Urcarea a fost cca. 1 oră dar am avut foc în sobe şi căldură. Este necesar un mic ferăstrău (manual) pentru a tăia bucăţile de lemn la dimensiunea sobei. Refugiul de 2 camere a fost plin (cca. 30 de persoane) şi în apropiere au fost montate 6 corturi. Nu a dormit nimeni pe hol.
Ziua 2, traseu refugiul Iezer, PA, BR, vf. Iezerul Mare, vf. Roşu, TR, Plaiul lui Pătru, cabana Voina. Durată 6 ore. Vânt din sud în creastă, cca. 35-40 km/h la ora 09 şi cca. 2275 m.alt., care a crescut în intensitate pe parcusul întregii creste, la rafală cca. 75 km/h la ora 12 (conform ventusky.com). Viteza vântului a scăzut temperatura resimţită până spre 0 gr.C. Au fost necesare geacă de vânt, bandană/ căciulă, mănuşi de grosime medie/ 2 straturi, cremă de buze ("strugurel"). Soare cu nori (se puteau folosi ochelari de soare). Intensitatea vântului a scăzut la un nivel acceptabil (de sub 50 km/h) la altitudini < 2000 m.alt. După intrarea în pădure, coborârea este foarte abruptă, pe un drum forestier distrus (şanţuri adânci, uneori peste 2 m.) de viituri.
Organizator: Laur, membru CAR. Participanți: Andra, Ionelia, Cornelia, Teodora, Marius, Radu, Laur, Marian.

photos.app.goo.gl/MAwBZrqJbsiEBdJh9

Svetlana a fost intr-
O excursie cu multe obiective, majoritatea în Județul Teleorman, organizată de Arhiva de geografie, Palatul Brâncovenesc din Potlogi (Dîmbovița), Biserica sârbească din Clejani, ctitorie a maiorului filantrop Mihailo „Mișa” Anastasievici; cu picturi de Tătărescu, Parohia satului Lada, Muzeul Memorial Marin Preda de la Siliștea-Gumești, ruinele Curții fortificate a Bălăcenilor de la Tătărăștii de Sus (actualmente Mănăstirea Tătărăști), ruinele Mănăstirii Baldovinești de la marginea satului omonim (drumeție cu singura plimbare.
photos.app.goo.gl/csmDLg5UZHTJxGzf6

... va urma ...

Reamintim că cele prezentate de noi în Cronica sînt de regulă activitități ale membrilor activi ai Clubului Alpin Floarea de Colt / foști membri/ și ale simpatizantilor noștri, majoritar cu participare și a altor colegi. Participarea la aceste ture este gratuită și fiecare este responsabil pentru alegerea turei sau participării, dar dorim să ne cunoaștem înainte de a accepta noi membri în Clubul nostru.
Sîntem deschiși celor care vor să ni se alăture în ture, le primim contribuțiile la Cronică, chiar dacă nu fac parte din Club, fără însa a ne 'lăuda' cu ceva care nu ne aparține, contributorii fiind responsabili 100% de ceea ce trimit sau postează singuri la Cronică.
Ultima editare: 11 Noi 2022 12:39 de către angela.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
09 Noi 2022 19:24 #4445 de MihaelaDobrin
Scris de MihaelaDobrin pentru subiectul Săptămâna 31 Oct. - 06 Noi. 2022
Simbata 05.11.2022-Posada-Refugiul Florei-Batriioara-Comarnic. Cu Tina si Minerva, initial ne-am hotarit sa facem un traseu scurt din Posada pina la refugiul Florei si retur dar la final stabilim sa coborim de la Florei la Comarnic. Vremea placuta ne-a indemnat sa culegem si ceva paducel si macese mari si coapte. Catina de pe Batriioara era bogata si zemoasa dar neavind foarfeca era mai greu de rupt asa ca ne-am multumit cu citeva bobite.

photos.app.goo.gl/9KNm3QMSLJCV7VmK8
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: angela

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
27 Dec 2022 22:33 #4475 de Ilinca
Scris de Ilinca pentru subiectul Săptămâna 31 Oct. - 06 Noi. 2022
Si cateva imagini dinTargu Ocna, cu ocaia unei vizite la o prietena din zona:
photos.app.goo.gl/jDBb2tbVdcZNxS6C8
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: angela

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.161 secunde

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 6:00, primele două vagoane sau trenul InterRegio 1631, ora 7:17. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală
Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:45, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.