Donează 3.5%

Donează 3.5% din impozitul pe venit pentru anul 2023.

1. Dacă ai cont în SPV (spațiul privat virtual) completează formularul 230 (folosind Acrobat Reader sau alt soft echivalent) cu datele personale şi datele clubului şi depune-l online pe site-ul ANAF: Formular-230-2023-online.pdf (right-click + save link as... PDF-ul nu poate fi vizualizat în browser).

2. Dacă nu ai cont în SPV (spațiul privat virtual) printează formularul 230, completează-l cu datele personale (conform instrucţiunilor din document) şi trimite-l prin poştă la ANAF: Formular-230-2023-print.pdf (click pt a fi vizualizat în browser sau right-click + save link as...).

Data limită pentru depunere: 25 mai 2024.

Îţi mulţumim!

Saptamina 5-11 decembrie 2022

12 Dec 2022 13:50 - 13 Dec 2022 14:26 #4468 de angela
Saptamina 5-11 decembrie 2022 a fost scris de angela
Desi este decembrie si a nins la munte, spre sfirsitul de saptamina vremea s-a incalzit, asa ca am avut parte de toamna de decembrie la deal si pe munte.
Grupul de vineri s-a bucurat de soare si o parte au mers la 'clasicul' Refugiu Florei, iar un al doilea grup a urcat din Sinaia Sud pe Piciorul Ciinelui cu gind de Valea lui Bogdan.
Nu am putut sa merg cu ei, desi este o tura care imi place foarte mult, avind o problema 'noua' la un picior, asa ca ne-am despartit pe DF, ei au urcat pe muchie, eu am ramas sa imi continui plimbarea pe DF Valea Ciinelui.

Cum am mers si simbata, am de raportat un album pe doua zile:
2 excursii de toamna in decembrie:
photos.app.goo.gl/tE2L7duubJfGJ8769
Simbata am coborit in Predeal, am coborit pe la Saulescu si am urcat apoi spre Poiana Secuilor, am 'explorat' poteca spre Taul dintre Brazi, apoi am mers spre Trei Brazi si inapoi pe sosea.

Un grup mai maricel a fost in Piatra Mare- si iata raportul trimis de Anca V:
Horvatca-Piatra Mare-Timișu Sec 10.12.22
photos.app.goo.gl/ctCuPaEzu32kVKc37

Emil a fost in tura pe Clăbucetul Taurului (1520 m)
Traseul a fost: Predeal-pârtia Clăbucet-Clăbucet Plecare (1451 m)-cabana Gârbova (1350 m)-Clăbucetul Taurului (1520 m)-Drumul Tunului-Azuga.
O tură frumoasă pe Clăbucetul Taurului (1520 m) pe o vreme de toamnă autentică, deși suntem pe 10 decembrie ! De la Predeal am urcat direct pe pârtia de schi Clăbucet până la Clăbucet Plecare (1451 m), de aici am coborât spre cabana Gârbova (1350 m). După o pauză de masă am început să urcăm spre vârful Clăbucetul Taurului (1520 m) unde am admirat jocul norilor. După o pauză de admirat&fotografiat peisaje, am coborât spre Azuga pe Drumul Tunului. La ora 16:00, pe 10 decembrie, la Azuga erau 13 grade Celsius ! A fost un grup frumos, a fost prima oară când am mers cu acest grup, cu siguranță o să mai merg și în alte ture.
Pozele, cu câteva comentarii, se găsesc în GooglePhotos:  photos.app.goo.gl/XmD6UQMmZ3Yw2Eer8

... va urma ...

Reamintim că cele prezentate de noi în Cronica sînt de regulă activitități ale membrilor activi ai Clubului Alpin Floarea de Colt / foști membri/ și ale simpatizantilor noștri, majoritar cu participare și a altor colegi. Participarea la aceste ture este gratuită și fiecare este responsabil pentru alegerea turei sau participării, dar dorim să ne cunoaștem înainte de a accepta noi membri în Clubul nostru.
Sîntem deschiși celor care vor să ni se alăture în ture, le primim contribuțiile la Cronică, chiar dacă nu fac parte din Club, fără însa a ne 'lăuda' cu ceva care nu ne aparține, contributorii fiind responsabili 100% de ceea ce trimit sau postează singuri la Cronică.
Ultima editare: 13 Dec 2022 14:26 de către angela.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
13 Dec 2022 20:46 #4470 de ROFMihai1075
Scris de ROFMihai1075 pentru subiectul Saptamina 5-11 decembrie 2022
Și eu tot cu grupul din Piatra Mare...
Ne-am strecurat iarăși printre nori și am găsit locurile cu soare și pline de frumuseți, de data asta în Piatra Mare:

photos.app.goo.gl/Tq4G3j9LZLf3gTyY8
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: angela

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.152 secunde

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 6:00, primele două vagoane sau trenul InterRegio 1631, ora 7:17. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală
Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:45, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.