- Postări: 1244
- Mulțumiri primite: 38
Donează 3.5%
Donează 3.5% din impozitul pe venit pentru anul 2022.
1. Dacă ai cont în SPV (spațiul privat virtual) completează formularul 230 (folosind Acrobat Reader sau alt soft echivalent) cu datele personale şi datele clubului şi depune-l online pe site-ul ANAF:
Formular-230-2022-online.pdf
(right-click + save link as... PDF-ul nu poate fi vizualizat în browser).
2. Dacă nu ai cont în SPV (spațiul privat virtual) printează formularul 230, completează-l cu datele personale (conform instrucţiunilor din document) şi trimite-l prin poştă la ANAF:
Formular-230-2022-print.pdf
(click pt a fi vizualizat în browser sau right-click + save link as...).
Data limită pentru depunere: 25 mai 2023.
Îţi mulţumim!
saptamina 12-18 decembrie 2022
Ziua este foarte scurta, si tot prea scurta e pina dupa 15 ianuarie. In decembrie se schimba si Mersul Trenurilor (CFR mai ales)- si anul acesta nu ne-a adus mari bucurii aceasta schimbare, din pacate. Au disparut facilitatile de reduceri de sfirsit de saptamina, unele trenuri care noua ne erau foarte utile s-au 'prostit'... asa ca sa enumar citeva 'noutati'.
Unii mai avem VSD-uri cumparate, dar expira si acelea cit de curind. Luate impreuna, probabil pentru inceput ne vor face sa ne 'reorganizam' intilnirile si turele... sper sa reusim sa trecem si peste asta, cum am trecut si peste alte inconveniente aparute in timp. Ca cele bune, le acceptam cu placere, si apoi le... uitam

Pina la urma VSD-urile nu au existat dintotdeauna, noua ne-au prins tare bine, dar eu am prins multi ani cind cumparam bilet intreg pentru fiecare calatorie...
Dar sa terminam cu vaicareala ceferista - si sa vedem ce s-a mai comis in saptamina care a trecut.
Desi nu este o tura de munte, incep cu Serbarea de Craciun, pe care anul acesta a organizat-o Artemiza, ca altceva nu am reusit sa obtinem, in ciuda cautarilor sustinute de o parte a CD.
Si iata si ce a iesit- a sosit raportul Artemizei:
Pentru traditia petrecerilor de Craciun , joi 15 decembrie 2022 ne-am intalnit la restaurantul Paunita din Bucuresti membrii si simpatizanti ai Clubului Alpin Floarea de Colt Bucuresti , 45 de montaniarzi de la 3 la 87 ani cu voie buna , dans si veselie . Muzica a fost asigurata de orchestra restaurantului cu doi solisti vocali , dar si de colegul si DJ nostru Andrei A. cu un aranjament muzical adecvat .A fost un prilej bun pentru activitatea clubului , unde colega noastra Ilinca I. si Vali C. distribuiau calendare, carnete sau taiau cate o chitanta ! Intr-o atmosfera minunata , dans si veselie , o cina pe cinste stropita cu vin , ne-am dorit unii altora ganduri bune si carari insorite ,multa caldura in suflete cu ocazia Nasterii Domnului .
photos.app.goo.gl/3QzpozoqWsdbRBro6
Simbata prognoza era cu vreme calda si ploi- asa ca o parte a celor care s-au incumetat sa iasa la munte a ales traseul propus de Misu Drumea la Brasov. (Dar nu a fost singurul implicat in aceasta iesire- au fost si alte variante)
Horia a propus iar o tura de biciclete: Dna Ghica- Gagu - Petrachioaia -Dna Ghica, 50 km.
Mie acum mi-este prea mult si asta, asa ca am iesit doar pentru vreo 16km in jurul casei, cu bicicleta, si am... transpirat! A fost cald! Cam vint, si a stropit si citeva picaturi.
Svetlana vine cu un raport mai interesant, ca titlu, in orice caz

Prea pretențios spus, am mers pe ceață, ploaie înghețată și un vînt năpraznic, fără privelistile promise.
Latoritei-vf. Fratosteanu
photos.app.goo.gl/o1ovVtbPfSh7bwCn8
Eu am fost la Sinaia, pe ceata groasa si chiciura, duminica, impreuna cu Silvia:
photos.app.goo.gl/W3huRpVhVqbLdLeU8
Traseul a fost cam ... dupa nas, am plecat din gara Sinaia, in dreptul sacfrilor am zis, hai mai bine pe Piciorul Pelesului, am urcat la Poiana Stinii, ca era mai 'simplu', acolo ceata de nu am vazut nimic, decit ceva brazi plini de chiciura linga drum, am cotit spre ... Cota, dar cu gind de Schitul Sf Ana - pe acolo si prin parcul Pelesului mai erau ici-colo ceva plimbareti, putini. Inainte des chit am luat pe o bucata poteca, ca era prea lung drumul (ultima seprentina am fentat-o), inainte m-am tot uitat la scurtatuir si am zis pas- de acolo am mers spre Drumul Cotei fara sa mai urcam, ca tot nu se vedea nimic si am inceput sa coborim spre Sinaia... Variatiuni de poteca turistica, vechea poteca (transformata in pista de biciclete - ceea ce este chiar o magarie, pentru ca o viata am batut poteca aia si acum au confiscat-o MTBistii, ca sa bage poteca pe niste mizerii!) care era mai comoda pentru genunchii mei cu probleme, apoi am trecut pe pirtia de schi, din aleasi motiv, sa imi menajez genunchii la coborire. Cind am iesit la gondola am decis ca este inca devreme, ce ar fi sa mergem spre Fintina lui Gatej pe Drumul Codrului, si asa am facut- apoi coborind pe valea Zgarbura. Partea aceea a fost cam cu multa apa, asa ca ne-am cam stropit, ca ne grabeam sa nu pierdem trenul 'de 3', care acum ajunge in Sinaia S la 15.54. Am reusit sa mergem in 15 min/km de forestier pe coborire, dar am tras tare de mine, ca nu mai aveam nici un chef... drept sa zic. Am ajuns bine la halta, am avut si citeva minute de asteptat- destul de rece si vintos, cum a fost de fapt toata ziua.
A mai fost un grup pe 3021 de care stim de duminica- au mers la Susai si Clabucetul Azugii, tot pe ceata.
Daca mai aveti raporte, va rog sa le trimiteti/postati.
... va urma ...
Reamintim că cele prezentate de noi în Cronica sînt de regulă activitități ale membrilor activi ai Clubului Alpin Floarea de Colt / foști membri/ și ale simpatizantilor noștri, majoritar cu participare și a altor colegi. Participarea la aceste ture este gratuită și fiecare este responsabil pentru alegerea turei sau participării, dar dorim să ne cunoaștem înainte de a accepta noi membri în Clubul nostru.
Sîntem deschiși celor care vor să ni se alăture în ture, le primim contribuțiile la Cronică, chiar dacă nu fac parte din Club, fără însa a ne 'lăuda' cu ceva care nu ne aparține, contributorii fiind responsabili 100% de ceea ce trimit sau postează singuri la Cronică.
Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.
- angela
-
Autor Subiect
- Deconectat
- Moderator
-
La Mulți Ani!
De la grup adunate imaginile au format un frumos album:
photos.app.goo.gl/7BAqQm52k64AP27MA
- ROFMihai1075
-
- Deconectat
- Membru Premium
-
- Postări: 110
- Mulțumiri primite: 43
photos.app.goo.gl/p6oeu2zQEZ72V1J97
- Ilinca
-
- Deconectat
- Moderator
-
- Postări: 791
- Mulțumiri primite: 76