Donează 3.5%

Donează 3.5% din impozitul pe venit pentru anul 2022.

1. Dacă ai cont în SPV (spațiul privat virtual) completează formularul 230 (folosind Acrobat Reader sau alt soft echivalent) cu datele personale şi datele clubului şi depune-l online pe site-ul ANAF: Formular-230-2022-online.pdf (right-click + save link as... PDF-ul nu poate fi vizualizat în browser).

2. Dacă nu ai cont în SPV (spațiul privat virtual) printează formularul 230, completează-l cu datele personale (conform instrucţiunilor din document) şi trimite-l prin poştă la ANAF: Formular-230-2022-print.pdf (click pt a fi vizualizat în browser sau right-click + save link as...).

Data limită pentru depunere: 25 mai 2023.

Îţi mulţumim!

saptamina 19-25/26 decembrie 2022

26 Dec 2022 19:11 - 27 Dec 2022 08:07 #4474 de angela
saptamina 19-25/26 decembrie 2022 a fost scris de angela
A sosit si vremea solstitiului de iarna si a Sarbatorilor. Activitate mai putina?(sau doar rapoarte mai putine?)

Deocamdata...
Vineri, inainte de Craciun, ca asa a sugerat meteo ca e mai bine- in grup mare- cu soare si cald, pe dealuri: Posada - Dealul Cernica - Batriioara - Comarnic:
photos.app.goo.gl/xnCNbVoasCV6HccC8
Grupul de vineri este foarte activ, si de data aceasta doritorii de miscare au fost in numar impresionant. I-au numarat altii, eu... mai 'lenesa', nu :)
In afara de Ileana si Andrei, care au coborit tot in Posada, toti ceilalti am mers pe traseul ales de Serban D, doar cu o mica variatiune, eu eu am mai luat-o dupa capul/nasul meu, din cind in cind.


De la Radu A a venit o tura de Baiul sudic - Gagu - Conciu: o tura pe la munte asa ca de inceput de vacanta. Am fost la trenul de lenesi, de ora 8, cu Mihaela.
kermit.go.ro/GaguConciu_dec22.tar
kermit.go.ro/radu/GaguConciu_dec22/index.htm

De la Svetlana am primit urmatoarele:
A doua zi de Crăciun am fost o echipă de 5, Mihaela Dobrin, Mariana Berindei, Gabi Chirică, Anca, și cu mine pe Coama Lungă. La întoarcere ne-am despărțit, Anca si cu mine am ales Grecu, spre Azuga. Sărbători fericite! 
A doua zi de Crăciun - Coama Lungă
photos.app.goo.gl/M7RxaKR1ftNZRCMa9

mai asteptam!

... va urma ...

Reamintim că cele prezentate de noi în Cronica sînt de regulă activitități ale membrilor activi ai Clubului Alpin Floarea de Colt / foști membri/ și ale simpatizantilor noștri, majoritar cu participare și a altor colegi. Participarea la aceste ture este gratuită și fiecare este responsabil pentru alegerea turei sau participării, dar dorim să ne cunoaștem înainte de a accepta noi membri în Clubul nostru.
Sîntem deschiși celor care vor să ni se alăture în ture, le primim contribuțiile la Cronică, chiar dacă nu fac parte din Club, fără însa a ne 'lăuda' cu ceva care nu ne aparține, contributorii fiind responsabili 100% de ceea ce trimit sau postează singuri la Cronică.
Ultima editare: 27 Dec 2022 08:07 de către angela.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
03 Ian 2023 11:16 #4480 de angela
Scris de angela pentru subiectul saptamina 19-25/26 decembrie 2022

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
03 Ian 2023 12:37 #4481 de MihaelaDobrin
Scris de MihaelaDobrin pentru subiectul saptamina 19-25/26 decembrie 2022
Duminica 26.12.2022- Busteni-Coama Lunga-vf.Grecu-vf.Leuca Mica-Bradet-Gilma-Predeal. Cu Gabi C.,Mariana B., Svetlana si Anca ne hotarim pentru Coama Lunga. Pe vf. Grecu ne intilnim cu o familie care a urcat din Azuga pe Grecu. De aici ne despartim, Svetlana cu Anca aleg un drum mai scurt, pe Grecu, catre Azuga iar restul vom cobori la Predeal.Vreme superba cu soare si vizibilitate, mai de graba de primavara. Sarbatori fericite !
photos.app.goo.gl/ooATWtpptzKd5rGM8
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: angela

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.289 secunde

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 6:15, primele două vagoane sau trenul InterRegio 1631, ora 7:17. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală
Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:46, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.