Donează 3.5%

Donează 3.5% din impozitul pe venit pentru anul 2022.

1. Dacă ai cont în SPV (spațiul privat virtual) completează formularul 230 (folosind Acrobat Reader sau alt soft echivalent) cu datele personale şi datele clubului şi depune-l online pe site-ul ANAF: Formular-230-2022-online.pdf (right-click + save link as... PDF-ul nu poate fi vizualizat în browser).

2. Dacă nu ai cont în SPV (spațiul privat virtual) printează formularul 230, completează-l cu datele personale (conform instrucţiunilor din document) şi trimite-l prin poştă la ANAF: Formular-230-2022-print.pdf (click pt a fi vizualizat în browser sau right-click + save link as...).

Data limită pentru depunere: 25 mai 2023.

Îţi mulţumim!

Saptamina 30 ianuarie -5 februarie 2023

07 Feb 2023 18:24 #4515 de angela
A venit iarna serioasa la munte, cu zapada multa!

De data aceasta eu una am pornit cu gindul de a evita zapada mare: in cautarea Izvorului cu Portita, dar deocamdata nu am reusit sa il gasim.
A lipsit inspiratia, documentarea nu era destul de buna... si era si ceva iarna, chiar si pe dealurile Brezei. Simbata, cu Silvia, ca nu am vrut zapada mare sau viscol. Un pic de soare, prea mult asfalt, per global. (mai multe, in album). Eu nu am fost niciodata la el, il stiu doar din auzite, cei care au fost nu stiu, se pare, iar cei care i-au condus cindva pe acolo, nu mai sint, din pacate, printre noi. Tot ce am gasit eu este ceva pe Google maps, dar nu e usor traductibil.
photos.app.goo.gl/UqpM3A6tqbbA2CPt8

De la Diana C am primit urmatorul raport foto de simbata:
Coama lungă februarie 2023
photos.app.goo.gl/EdP5XPqFakmCErAZ7

Duminica, Ilinca a ales:
Gura Diham - Diham - Poiana Izvoarelor - Gura Diham. Frigut, dar in padure adapost de vant. Mai multa ninsoare decat prevazut in prognoza. Dar si o raza de soare la un moment dat, o deschidere, spre Brasov - Postavar.
photos.app.goo.gl/EZG67BRqzbfMnXkJ9

... va urma ...

Reamintim că cele prezentate de noi în Cronica sînt de regulă activitități ale membrilor activi ai Clubului Alpin Floarea de Colt / foști membri/ și ale simpatizantilor noștri, majoritar cu participare și a altor colegi. Participarea la aceste ture este gratuită  și fiecare este responsabil pentru alegerea turei sau participării, dar dorim să ne cunoaștem înainte de a accepta noi membri în Clubul nostru.
Sîntem deschiși celor care vor să ni se alăture în ture, le primim contribuțiile la Cronică, chiar dacă nu fac parte din Club, fără însa a ne 'lăuda' cu ceva care nu ne aparține, contributorii fiind responsabili 100% de ceea ce trimit sau postează singuri la Cronică.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
07 Feb 2023 18:51 #4516 de ROFMihai1075
Scris de ROFMihai1075 pentru subiectul Saptamina 30 ianuarie -5 februarie 2023
Stam sau nu acasa week-endul asta? Nu am avut stare si pana la urma ne-am hotarat sa urcam pe urmele grupului (lui Mitica L) de sambata, pe Coama Lunga. Vantul care se anunta era doar partial prin padure. Temperaturi pe la -9 C, insa cand am iesit la golul alpin spre Vf. Grecu vantul cel putin a dublat temp. negativa. Cam inghetati grabim pasul pe langa Leuca Mica si spre Cab. Diham. Dupa o pauza de masa si un ceai cald vrem sa vedem si brazii inzapeziti de pe PR spre pichet si ceva mai sus pe Saua Armasarului. Parca ne plimbam intr-o poveste... De la P. Izvoarelor coboram spre Gura Diham si incepe din nou sa ninga tare. A nins aproape toata ziua... Am simtit gerul astazi dar aerul curat si feeria muntilor inzapeziti ne-au incantat. 
Albumul de duminica:  photos.app.goo.gl/Kehrds3d2J6c58Qf6
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: angela

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.269 secunde

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 6:15, primele două vagoane sau trenul InterRegio 1631, ora 7:17. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală
Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:46, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.