Donează 3.5%

Donează 3.5% din impozitul pe venit pentru anul 2022.

1. Dacă ai cont în SPV (spațiul privat virtual) completează formularul 230 (folosind Acrobat Reader sau alt soft echivalent) cu datele personale şi datele clubului şi depune-l online pe site-ul ANAF: Formular-230-2022-online.pdf (right-click + save link as... PDF-ul nu poate fi vizualizat în browser).

2. Dacă nu ai cont în SPV (spațiul privat virtual) printează formularul 230, completează-l cu datele personale (conform instrucţiunilor din document) şi trimite-l prin poştă la ANAF: Formular-230-2022-print.pdf (click pt a fi vizualizat în browser sau right-click + save link as...).

Data limită pentru depunere: 25 mai 2023.

Îţi mulţumim!

Saptamina 20-26 februarie 2023

28 Feb 2023 09:09 - 28 Feb 2023 09:10 #4526 de angela
Saptamina 20-26 februarie 2023 a fost scris de angela
Vine, vine... primavara! :)
In curind se termina si luna februarie, si vremea este destul de capricioasa, cu episoade calde si mai urite, vintoase mai ales. S-a mai dus din zapada sau s-a inmuiat, si e mai murdara... pe alocuri.
Recolta de excursii a saptaminii este destul de saracuta, ca incepem sa ne intrebam daca este efectul vremii, vremurilor sau desfiintarii VSD...
Dar, mai avem cite ceva, pe ici-colo de raportat si noi, totusi.
Incepem cu o ...Drumetie de joi -22-02-2023, de la Artemiza:
Joi  22-02-2023  un  grup de  12  montaniarzi, membri ai Clubului Floarea de Colt  Bucuresti, dar si  simpatizanti, a pornit la  invitatia  Lianei  Mirita, intr-o  drumetie in  padurea  Caldarusani- Vlasia, admirand raul Vlasia si afluentul sau  Cociovalistea. Printre  frunzele cenusii ale  padurii  am  admirat ghiocei si viorele ,iar  de pe  margine apa stralucitoare , stuful de anul  trecut care dadea un aspect  de  delta si unde doua lebede albe parca  se  bucurau  de  vederea  noastra!La  traversarea raului Cociovalistea, aproape  de  finalul  drumetiei ne-am  bucurat la un picnic, apoi de la Moara Vlasiei  ne-am intors cu autobuzele STB la Bucuresti. A fost o zi frumoasa cu aer curat, ozonat si multa miscare.
photos.app.goo.gl/PRgbHxYtkRhFzut58

Ca sa raminem la acelasi autor de album, urmeaza si ... o Drumetie de sambata -cu trenul R. 25-02-2023.
Trenul  R.plin cu montaniarzii  de diferite  varste, dornici  de  drumetii. Am  ales  cred  cea  mai usoara drumetie (patru fete) din Predeal  traversand  sinele  spre drumul  forestier Polistoaca - Valea Susaiului pana  in  Valea  Azugii de unde dupa  un  mic  popas  de  pranz  am  facut retur acelasi traseu. Cerul plin de  nori nu  ne-a  impiedicat , asa  ca  am  admirat putin Bucegii cu  petecile de  zapada iar  aproape  sub  cabana  Susai, Piatra Mare in stanga si in  fundal fata-dreapta  cateva creste din Muntii Neamtului. Va invit sa vizualizati  micul meu album de 17  km cu miscare, voie  buna si aer ozonat!
photos.app.goo.gl/g3TujbJqyB2jZqVK7

Eu am facut doar vreo 3 poze, asa ca nu merita un album, vremea fiind inchisa si drumul prin padure, nespectaculos in sine- dar m-am bucurat ca la intoarecre pe tren sa ne revedem cu grupul care a fost in Gagu-Florei, cu Radu A, Mihaela I si echipa, Am primit si o mica ilustrare, cateva poze de sambata. Din cauza temperaturii resimtite am facut foarte putine poze.
kermit.go.ro/radu/GaguFlorei_feb23/index.htm

Svetlana a mers la Sinaia:
Sîmbătă nu a mers cabina, așa că am făcut o plimbare pe drumul de la Peleș către Poiana Stînii fără a ajunge acolo.
Ski fără ski
photos.app.goo.gl/4kQE9hz9DPLv5ba79


... va urma ...

Reamintim că cele prezentate de noi în Cronica sînt de regulă activitități ale membrilor activi ai Clubului Alpin Floarea de Colt / foști membri/ și ale simpatizantilor noștri, majoritar cu participare și a altor colegi. Participarea la aceste ture este gratuită  și fiecare este responsabil pentru alegerea turei sau participării, dar dorim să ne cunoaștem înainte de a accepta noi membri în Clubul nostru.
Sîntem deschiși celor care vor să ni se alăture în ture, le primim contribuțiile la Cronică, chiar dacă nu fac parte din Club, fără însa a ne 'lăuda' cu ceva care nu ne aparține, contributorii fiind responsabili 100% de ceea ce trimit sau postează singuri la Cronică.
Ultima editare: 28 Feb 2023 09:10 de către angela.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
28 Feb 2023 18:40 #4527 de ROFMihai1075
Scris de ROFMihai1075 pentru subiectul Saptamina 20-26 februarie 2023
Da capricioasa vremea si in acest week-end. Asa ca ne-am gandit la mare...
A fost o zi tare frumoasa in Constanta unde ne-am plimbat printr-o parte din oras, pe faleza si bineinteles cat mai aproape de mare, pe plaja.

photos.app.goo.gl/wTTx4EF1q29tWJyh9
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: angela

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
02 Mar 2023 11:04 #4528 de MihaelaDobrin
Scris de MihaelaDobrin pentru subiectul Saptamina 20-26 februarie 2023
Simbata 25.02.2023-Azuga-Plai Mos Mihai-Vf. CL.Taurului-Predeal. Contrar pognozei,  nu a plouat. La dus trenul destul de aglomerat si am avut surpriza sa fim 12 in IR de 7:17, majoritatea dorind sa facem Cl.Taurului. Zapada s-a topit drastic fata de cum era acum 2 saptamini dar pe sus inca se mai mentine.
photos.app.goo.gl/9b5miqACftSr57dS9
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: angela

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
06 Mar 2023 22:53 #4534 de ROFMihai1075
Scris de ROFMihai1075 pentru subiectul Saptamina 20-26 februarie 2023
Misu Drumea ne-a trimis un album cu Cucii din Branesti la Muzeul Satului:

photos.app.goo.gl/f3PXCsgj9DUk6kfR8
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: angela

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
24 Mar 2023 19:57 #4546 de Ilinca
Scris de Ilinca pentru subiectul Saptamina 20-26 februarie 2023
Adaug cateva poze dintr-o frumoasa excursie la ski in Austria. Vremea a fost in cea mai mare parte foarte buna si zapada destula - dar de calitate variabila de la atatea schimbari bruste si mari de temperatura, asa cum sunt in ultima perioada.

photos.app.goo.gl/9SKNNC2qRmqxGsWS9
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: angela

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.296 secunde

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 6:15, primele două vagoane sau trenul InterRegio 1631, ora 7:17. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală
Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:46, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.