Donează 3.5%

Donează 3.5% din impozitul pe venit pentru anul 2023.

1. Dacă ai cont în SPV (spațiul privat virtual) completează formularul 230 (folosind Acrobat Reader sau alt soft echivalent) cu datele personale şi datele clubului şi depune-l online pe site-ul ANAF: Formular-230-2023-online.pdf (right-click + save link as... PDF-ul nu poate fi vizualizat în browser).

2. Dacă nu ai cont în SPV (spațiul privat virtual) printează formularul 230, completează-l cu datele personale (conform instrucţiunilor din document) şi trimite-l prin poştă la ANAF: Formular-230-2023-print.pdf (click pt a fi vizualizat în browser sau right-click + save link as...).

Data limită pentru depunere: 25 mai 2024.

Îţi mulţumim!

saptamina 29 ianuarie-4 februarie 2024

06 Feb 2024 01:42 - 06 Feb 2024 01:44 #4793 de angela
Deocamdata recolta este putina, desi vremea a fost frumoasa...
Andrei raporteaza ca de obicei la Cronica seniorilor
www.floareadecolt.com/forum/cronica-seni...alul-stang-geografic

si...

Svetlana - o tura de simbata:
O excursie leitmotiv al acestui sezon, din Azuga pe Clabucetul Taurului prin vînt, viscol, ninsoare, Gîrbova, Clăbucetul schiorilor, pe pîrtia Cocosul și Muchia Susaiului

Azuga - Clăbucetul Taurului - Gîrbova - Clabucet - Muchia Susaiului

... va urma ...

Reamintim că cele prezentate de noi în Cronica sînt de regulă activitități ale membrilor activi ai Clubului Alpin Floarea de Colt / foști membri/ și ale simpatizantilor noștri, majoritar cu participare și a altor colegi. Participarea la aceste ture este gratuită  și fiecare este responsabil pentru alegerea turei sau participării, dar dorim să ne cunoaștem înainte de a accepta noi membri în Clubul nostru.
Sîntem deschiși celor care vor să ni se alăture în ture, le primim contribuțiile la Cronică, chiar dacă nu fac parte din Club, fără însa a ne 'lăuda' cu ceva care nu ne aparține, contributorii fiind responsabili 100% de ceea ce trimit sau postează singuri la Cronică.
Ultima editare: 06 Feb 2024 01:44 de către angela.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
07 Feb 2024 01:49 - 07 Feb 2024 01:52 #4795 de ROFMihai1075
Scris de ROFMihai1075 pentru subiectul saptamina 29 ianuarie-4 februarie 2024
Salutari!
Noi am dat o fuga pana in Pre-Alpii Orobie unde pare ca a venit primavara. Sunt multe de povestit... Voi incerca sa scriu pe scurt despre cele cateva zile petrecute in Lombardia. In prima zi pana sa luam trenul spre Lecco unde aveam cazarea am ales sa ne plimbam prin Bergamo si mai ales in Cita Alta. Atmosfera aici este impresionanta! Ne-am bucurat de plimbarea pe stradutele inguste si pe la obiectivele intalnite in Cita Alta. Am incercat sa surprind in primul si ultimul album cate ceva din atmosfera locului... 
A doua zi din Lecco am pornit catre Valmadrera unde voiam sa urcam pe Corni di Canzo. Tablitele cu orarele din statiile de autobuz ne-au ajutat pe parcurs. La un moment dat am urcat in bus-ul C40 care ne-a lasar chiar langa straduta care ne-a dus la intrarea in traseu. Pentru orientarea in zona in ceea ce priveste transportul cu autobuze am folosit  aplicatia Moovit si ne-am informat la InfoPoint in Lecco. Am pornit pe pitoreasca poteca nr. 1 catre San Tomasso. De aici am mers pe poteca nr. 4 catre Corno Orientale si pentru ca mai era timp pana se insera am hotarat sa urcam si pe Corno Centrale. Ultima parte pe Corno Centrale este cu catarare nu foarte dificila dar cu zone expuse. Mare atentie nu exista nici un fel de cablu, lant...! Ceva mai lent a mers descatararea acestei zone... La final ne-am bucurat admirand luminile apusului. Coborarea la frontala de la San Tomasso a fost pe una din potecile mai usoare (nr. 3).
Urmatoarea zi am urcat cu telecabina pana la Piani D`Erno si Pizzo D`Erno si am coborat pe unul din traseele marcate spre Rif. Stoppani si Funicular (urcare). Un ultim autobuz (5) ne-a dus de aici catre Lecco. Am vrut sa fie o zi mai lejera pentru ca urma sa mergem pe Cr. Cermenati catre Grigna Meridionale in ziua urmatoare.
Pentru Piani di Resinelli de unde porneste traseul catre Vf. Grinetta (Grigna Meridionale) este un sigur autobuz sambata, un singur autobuz duminica. La fel si pentru intoarcere. A fost o duminica de exceptie in Pre-Alpii Orobie. Vreme extraordinara si peisaje montane in orice directie priveam. Este greu de exprimat in scris ce am vazut si simtit asa ca las albumele sa va povesteasca mai mult:

photos.app.goo.gl/wAArHu9tKiAC6gqP8

photos.app.goo.gl/kD6THkJAnDPp2zuJ7

photos.app.goo.gl/pWtCcMtQC16gBVqj6

photos.app.goo.gl/DNoEfjtAzzDKvR3Y7

photos.app.goo.gl/wP6HQMVcKBDTAv5n9
Ultima editare: 07 Feb 2024 01:52 de către ROFMihai1075.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
12 Feb 2024 11:00 #4797 de MihaelaDobrin
Scris de MihaelaDobrin pentru subiectul saptamina 29 ianuarie-4 februarie 2024
Simbata 03.02.2024- Azuga- Culmea Grecu- Sub vf Grecu si Leuca Mica- La Cleste- Bradet- Predeal. Tren destul de aglomerat dimineata ceea ce ne-a determinat sa ne orientam  catre Predeal la intoarcere. Ne-am format 2 grupuri, noi cei 10 am urcat pe culmea Grecu cu intoarcere la Predeal iar grupul lui Virgil au plecat tot din Azuga catre  Cl. Taurului. Vremea a fost cam mohorita cu ceata care nu a permis sa vedem muntii dar nu a batut vintul, ba chiar a iesit la un moment dat si putin soarele iar zapada a fost de iarna !

photos.app.goo.gl/hCCsgY3ereYD175s8

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.155 secunde

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 6:00, primele două vagoane sau trenul InterRegio 1631, ora 7:17. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală
Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:45, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.