Donează 3.5%

Donează 3.5% din impozitul pe venit pentru anul 2022.

1. Dacă ai cont în SPV (spațiul privat virtual) completează formularul 230 (folosind Acrobat Reader sau alt soft echivalent) cu datele personale şi datele clubului şi depune-l online pe site-ul ANAF: Formular-230-2022-online.pdf (right-click + save link as... PDF-ul nu poate fi vizualizat în browser).

2. Dacă nu ai cont în SPV (spațiul privat virtual) printează formularul 230, completează-l cu datele personale (conform instrucţiunilor din document) şi trimite-l prin poştă la ANAF: Formular-230-2022-print.pdf (click pt a fi vizualizat în browser sau right-click + save link as...).

Data limită pentru depunere: 25 mai 2023.

Îţi mulţumim!

Cronici saptaminale ilustrate ale excursiilor noastre

22 Apr 2013 21:09 - 30 Oct 2017 15:20 #1754 de angela
Cu colaborarea fotografilor ad-hoc din diferitele ture din aceasta saptamina(sfirsit de saptamina), incercam sa facem o scurta istorie ilustrata a activitatilor noastre pe munte(in special) si eventual excursiilor organizate de inimoasele noastre ghiduse, Sanda, Artemiza, Uca...
Pentru viitor, va avertizez ca este posibil ca dupa o vreme eventualele linkuri la albume sa nu mai fie valabile, daca cumva din lipsa de spatiu de stocare, albumele vor fi sterse. De asemenea, linkurile de tip transfer sint temporare, de obicei expira dupa o saptamina (wetransfer, transfer.ro sau altele din aceeasi categorie, motiv pentru care ar fi preferabile albumele, daca sint si comentate, cu atit mai bine). Linkurile de tip facebook sint si ele problematice, avind in vedere ca ele implica sa aiba si vizitatorul cont pe platforma, asa ca nu voi abuza de ele in Cronica.
Pozele /linkurile vor fi puse aici doar cu acordul autorilor pozelor.
Acolo unde exista, voi posta si comentarii primite de la cronicarii nostri de pe teren, si evident sint invitati si alti cronicari care nu au comunicat direct cu mine, sa contribuie la fiecare cronica saptaminala, in masura in care doresc. Puteti posta direct raspuns la topic, sau chiar sa il initiati, daca intirzie sa apara pagina saptaminii urmatoare.
Va multumesc si sper ca munca mea de secretariat si compilare sa ne dea o imagine corecta (poate nu chiar completa) a ceea ce facem cu mult drag.
Desigur, cei care doresc sa scrie RT-uri separate, jurnale sint rugati in continuare sa o faca, mai ales cind au excursii mai deosebite de raportat).

Excursiile raportate de catre noi sint cele organizate/conduse sau cu participarea colegilor nostri, membri de club. Autorii albumelor pot fi si prieteni ai nostri, indiferent de statutul lor in relatia cu Clubul, daca in grup au participat si membri de club, si daca doresc sa le impartaseasca aici. REPET: Fie imi trimiteti mie linkurile, cu eventuale comentarii utile, suplimentare, fie le puteti posta singuri, pe pagina aferenta perioadei in care a avut loc excursia raportata.
Ultima editare: 30 Oct 2017 15:20 de către angela. Motiv: update

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.282 secunde

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 6:15, primele două vagoane sau trenul InterRegio 1631, ora 7:17. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală
Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:46, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.