Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

Cronici saptaminale ilustrate ale excursiilor noastre

acum 8 ani 3 luni - acum 3 ani 8 luni #1754 de angela
Cu colaborarea fotografilor ad-hoc din diferitele ture din aceasta saptamina(sfirsit de saptamina), incercam sa facem o scurta istorie ilustrata a activitatilor noastre pe munte(in special) si eventual excursiilor organizate de inimoasele noastre ghiduse, Sanda, Artemiza, Uca...
Pentru viitor, va avertizez ca este posibil ca dupa o vreme eventualele linkuri la albume sa nu mai fie valabile, daca cumva din lipsa de spatiu de stocare, albumele vor fi sterse. De asemenea, linkurile de tip transfer sint temporare, de obicei expira dupa o saptamina (wetransfer, transfer.ro sau altele din aceeasi categorie, motiv pentru care ar fi preferabile albumele, daca sint si comentate, cu atit mai bine). Linkurile de tip facebook sint si ele problematice, avind in vedere ca ele implica sa aiba si vizitatorul cont pe platforma, asa ca nu voi abuza de ele in Cronica.
Pozele /linkurile vor fi puse aici doar cu acordul autorilor pozelor.
Acolo unde exista, voi posta si comentarii primite de la cronicarii nostri de pe teren, si evident sint invitati si alti cronicari care nu au comunicat direct cu mine, sa contribuie la fiecare cronica saptaminala, in masura in care doresc. Puteti posta direct raspuns la topic, sau chiar sa il initiati, daca intirzie sa apara pagina saptaminii urmatoare.
Va multumesc si sper ca munca mea de secretariat si compilare sa ne dea o imagine corecta (poate nu chiar completa) a ceea ce facem cu mult drag.
Desigur, cei care doresc sa scrie RT-uri separate, jurnale sint rugati in continuare sa o faca, mai ales cind au excursii mai deosebite de raportat).

Excursiile raportate de catre noi sint cele organizate/conduse sau cu participarea colegilor nostri, membri de club. Autorii albumelor pot fi si prieteni ai nostri, indiferent de statutul lor in relatia cu Clubul, daca in grup au participat si membri de club, si daca doresc sa le impartaseasca aici. REPET: Fie imi trimiteti mie linkurile, cu eventuale comentarii utile, suplimentare, fie le puteti posta singuri, pe pagina aferenta perioadei in care a avut loc excursia raportata.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

  • Nepermis: pentru a crea subiect nou.
  • Nepermis: pentru a răspunde.
  • Nepermis: pentru a adăuga atașamente.
  • Nepermis: să-ți editeze mesajele.

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2021 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria